Zobrazen 1. – 16. z 122 výsledků

  • Armand de Brignac Blanc de Blancs 12,5% 0,75 l

    18 400 

    Armand de Brignac je luxusní malosériové cuvée, které vyrábí oceňovaný rodinný výrobce Cattier v Montagne de Reims s tradicí od roku 1763. Cuvée Blanc de Blancs, nejvzácnější z řady, se vyrábí výhradně z hroznů charismatické odrůdy Chardonnay z vinic situovaných v tradiční oblasti pro pěstování této révy – Côte des Blancs, přičemž více než polovina se sklízí přímo na vyhlášené Remešské vrchovině. Výsledné víno je cuvée tří ročníků s delikátním ovocným charakterem a plnou, elegantní a jemnou chutí. Ve vůni lze rozpoznat tóny jemného pečiva, hrušek, oříšků a perníku, v jiskřivé chuti stopy guáve, angreštu, broskví a sladkého koření s čerstvým minerálním závěrem.

  • Armand de Brignac Brut Gold 12,5% 0,75 l

    7 590 

    Armand de Brignac je luxusní malosériové cuvée, které vyrábí oceňovaný rodinný výrobce Cattier v Montagne de Reims s tradicí od roku 1763. Toto cuvée je vyrobeno z vinných odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier pouze z vinic s označením Premier Cru a Grand Cru. Při anonymní degustaci koncem roku 2009 zanechalo na nižších příčkách přes tisícovku dalších šampaňských vín včetně proslulých značek Cristal, Pol Roger či Dom Pérignon, a zaujalo v této oblasti světové prvenství v časopise FINE. Armand de Brignac Brut Gold se plní do unikátních lahví s nanesenými plátky pravého zlata a je to mimořádně komplexní a plné cuvée.

  • Armand de Brignac Brut Rosé 12,5% 0,75 l

    11 730 

    Armand de Brignac je luxusní malosériové cuvée, které vyrábí oceňovaný rodinný výrobce Cattier v Montagne de Reims s tradicí od roku 1763. Champagne Armand de Brignac Rosé je cuvée tří ročníků, jež z 50 % sestává z odrůdy Pinot noir, ze 40 % Pinot meunier a 10 % Chardonnay. Na trh bylo uvedeno po verzi Gold. Jeho specifikem je přidání 15 % tichého červeného vína do finálního blendu. Jde o víno odrůdy Pinot noir ze starých vinic v oblasti Montagne de Reims, které dávají hrozny s výraznou intenzitou chuti. Díky převaze modrých hroznů je výsledné champagne na patře strukturované, vyznačuje se tóny červeného ovoce a třešní s náznakem sladkého pečiva.

  • Beluga Allure 40,0% 0,7 l

    2 520 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Beluga Allure je symbolem úspěchů ruského Beluga Polo Teamu. Má jemnou chuť a je zabalená v pravé hnědé kůži s jemnými zlatými detaily.

  • Beluga Noble 40,0% 0,7 l

    790 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot.

  • Beluga Noble 40,0% 1,0 l

    990 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot.

  • Beluga Noble Highball Gift Box 40,0% 0,7 l

    1 060 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Dárkové balení obsahuje láhev Beluga Noble a jednu originální vysokou sklenici.

  • Birkir Snaps 36,0% 0,5 l – investiční alkohol

    940 

    Birkir Snaps neboli šnaps je vyráběn podobným způsobem jako Björk likér, ale je silnější a oslazen je jen velmi jemně. Slovy Birkir a Björk se v různých islandských nářečích označuje bříza. Birkir Snaps 36,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Brockmans 40,0% 0,7 l

    920 

    Cílem majitelů značky Brockmans bylo vytvořit gin, který by neměl obdoby. Vybrané rostlinné ingredience se mnoho hodin macerují v čistém destilátu, než se z nich uvolní esenciální oleje a aromata. K botanicals, jež se při výrobě tohoto ginu používají, patří jalovec, borůvky, ostružiny, kůra skořicovníku čínského, lékořice, citronová kůra, koriandr, andělika, pomerančová kůra, mandle a kořen kosatce. Destilace probíhá ve sto let starém tradičním měděném kotli. Výsledný gin má výrazné tóny jalovce a koriandru, které se snoubí se šťavnatými tóny borůvek a ostružin.

  • Broker’s 40,0% 0,7 l

    430 

    Broker’s Gin uvedli na trh bratři Martin a Andy Dawsonovi na konci 90. let. Broker’s Gin je vyráběn na měděném kotlíkovém destilačním zařízení ve 200 let staré destilerii v srdci Anglie. Čistý obilný destilát z anglické pšenice je výsledkem trojité destilace. Přírodní ingredience, tedy bylinky, koření a kůry citrusů jsou zdrojovány po celém světě. Používá se jich celkem deset: jalovec, semínka koriandru, skořice pravá, kůra skořice “cassia“, fialkový kořen, kořen anděliky lékařské, muškátový oříšek, lékořice, citrónová kůra a pomerančová kůra. Jsou na 24 hodin uloženy do obilného destilátu a následně počtvrté destilovány.

  • Campari 25,0% 0,7 l

    370 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel.

  • Campari 25,0% 1,0 l

    460 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel.

  • Campari Gift Tin 25,0% 1,0 l

    460 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Dárkové balení v plechové krabici.

  • Ceylon Arrack 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 270 

    Arrack je tradiční destilát pocházející ze Srí Lanky, jehož historie předchází mnoho moderních destilátů. První psané zmínky pochází již z třináctého století, kdy ho na svých cestách objevil Marco Polo. Arrack se vyrábí ze šťávy sbírané ze stonků květů kokosových palem. Štáva je sbírána ručně a velmi náročně v korunách palem. Sběrači se mezi palmami pohybují odvážně na rozvěšených provazech, stonky květů nařezávají a stonky poklepávají, aby tak uvolnili proud nektaru. Pod řezy rozmisťují nádoby, do kterých se šťává hromadí. Štávu pak sbírají a snášejí na zem. Tento proces opakují každý den. Sesbíraná šťáva začíná v horkém klimatu fermentovat přirozeně a musí být destilována v řádu hodin od posbírání. Destilace probíhá na kolonovém destilačním zařízení s měděnými deskami. Výsledný destilát je ukládán do sudů z dřeva srílanského stromu halmilla. Destilát se ukládá do sudů, aby se jeho chuť ustálila spíš, než aby v nich dále zrál. Proces je tedy hlídán, aby dřevo nepřehlušilo jeho… Ceylon Arrack 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Château de Roquefort Corail 12,0% 0,75 l

    460 

    CHÂTEAU DE ROQUEFORT – CÔTES DE PROVENCE Rodinné vinařství Château de Roquefort se nachází ve francouzském Provensálsku, v místě zvaném Roquefort la Bedoule. Současní majitelé, rodina Villeneuve, získala tuto nemovitost a půdu již v roce 1882 od svého předka, vojenského generála a vévody z Gardanne, jenž ji vlastnil od roku 1812. Hlavní činností Château de Roquefort do dnešní doby zůstává vinařství a výroba vína, zatímco v minulosti to bylo i lesnictví a zemědělství. Historický sklep pochází z roku 1734, ale v roce 1995 byl modernizován a dnes se může pochlubit nejnovějšími vinařskými systémy, včetně nádrží ve třech úrovních. Vinařství pěstuje typické odrůdy Provence (Grenache Noir, Syrah, Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Clairette, Rolle neboli Vermentino a Ugni blanc) a kombinuje nejmodernější techniky s tradicí. Jedna třetina vysázených vinic je stará více než 40 let, druhá třetina má mezi 15 a 40 lety a zbytek vysazovali v průběhu posledních 15 let. Všech 25 hektarů vinic je…

  • Château de Roquefort Petit Salé 11,5% 0,75 l

    440 

    CHÂTEAU DE ROQUEFORT – CÔTES DE PROVENCE Rodinné vinařství Château de Roquefort se nachází ve francouzském Provensálsku, v místě zvaném Roquefort la Bedoule. Současní majitelé, rodina Villeneuve, získala tuto nemovitost a půdu již v roce 1882 od svého předka, vojenského generála a vévody z Gardanne, jenž ji vlastnil od roku 1812. Hlavní činností Château de Roquefort do dnešní doby zůstává vinařství a výroba vína, zatímco v minulosti to bylo i lesnictví a zemědělství. Historický sklep pochází z roku 1734, ale v roce 1995 byl modernizován a dnes se může pochlubit nejnovějšími vinařskými systémy, včetně nádrží ve třech úrovních. Vinařství pěstuje typické odrůdy Provence (Grenache Noir, Syrah, Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Clairette, Rolle neboli Vermentino a Ugni blanc) a kombinuje nejmodernější techniky s tradicí. Jedna třetina vysázených vinic je stará více než 40 let, druhá třetina má mezi 15 a 40 lety a zbytek vysazovali v průběhu posledních 15 let. Všech 25 hektarů vinic je…