Zobrazen 1. – 16. z 37 výsledků

  • Barvy a vůně ostrova Mauricius 17.5.2023, Datum 17.5.2023 – investiční alkohol

    890 

    Barvy a vůně ostrova Mauricius Společně se vydáme na cestu k africkým břehům, na pestrý a aromatický ostrov Mauricius. Ačkoliv má tento ostrov dlouhou rumovou historii, až v poslední době se jeho rumy dostaly do povědomí široké veřejnosti. Rozhodně stojí za pozornost všech rumových fanoušků. Objevíme velikány ostrova v destileriích Grays a La Rhumerie de Chamarel, poznáme práci Frederika Bestela a slavného Christiana Vergiera. A hlavně, zjistíme, jak jsou rumy z tohoto exotického ostrova rozmanité. Welcome drink: Mauricia Signature 3 cl, Fever-Tree Ginger Ale 1 cl, citronová kůra Degustované rumy (2 cl): Chamarel Double Distilled Mauricia Heritage New Grove Bourbon Cask Lazy Dodo Gold of Mauritius Arcane Extraroma 12 YO Arrcane Arrangé Barvy a vůně ostrova Mauricius 17.5.2023, Datum 17.5.2023 v akci za cenu Kč.

  • Barvy a vůně ostrova Mauricius 24.8.2023, Datum 24.8.2023 – investiční alkohol

    890 

    Barvy a vůně ostrova Mauricius Společně se vydáme na cestu k africkým břehům, na pestrý a aromatický ostrov Mauricius. Ačkoliv má tento ostrov dlouhou rumovou historii, až v poslední době se jeho rumy dostaly do povědomí široké veřejnosti. Rozhodně stojí za pozornost všech rumových fanoušků. Objevíme velikány ostrova v destileriích Grays a La Rhumerie de Chamarel, poznáme práci Frederika Bestela a slavného Christiana Vergiera. A hlavně, zjistíme, jak jsou rumy z tohoto exotického ostrova rozmanité. Welcome drink: Mauricia Signature 3 cl, Fever-Tree Ginger Ale 1 cl, citronová kůra Degustované rumy (2 cl): Chamarel Double Distilled Mauricia Heritage New Grove Bourbon Cask Lazy Dodo Gold of Mauritius Arcane Extraroma 12 YO Arrcane Arrangé Barvy a vůně ostrova Mauricius 24.8.2023, Datum 24.8.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 12.7.2023, Datum 12.7.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 12.7.2023, Datum 12.7.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 14.6.2023, Datum 14.6.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 14.6.2023, Datum 14.6.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 17.1.2023, Datum 17.1.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Tom Collins (Langleys Old Tom 3 cl, cukrový sirup, citronová šťáva, soda) Degustované giny: Langleys Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda… Degustace Gin 17.1.2023, Datum 17.1.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 18.4.2023, Datum 18.4.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 18.4.2023, Datum 18.4.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 18.5.2023, Datum 18.5.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 18.5.2023, Datum 18.5.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 21.2.2023, Datum 21.2.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Tom Collins (Langleys Old Tom 3 cl, cukrový sirup, citronová šťáva, soda) Degustované giny: Langleys Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda… Degustace Gin 21.2.2023, Datum 21.2.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 21.9.2023, Datum 21.9.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 21.9.2023, Datum 21.9.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 22.2.2024, Datum 22.2.2024 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Mediterranean Tonic Elephant Sloe (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Ginger Beer Degustace Gin 22.2.2024, Datum 22.2.2024 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 23.8.2023, Datum 23.8.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 23.8.2023, Datum 23.8.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 25.1.2024, Datum 25.1.2024 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Mediterranean Tonic Elephant Sloe (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Ginger Beer Degustace Gin 25.1.2024, Datum 25.1.2024 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 25.5.2023, Datum 25.5.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 25.5.2023, Datum 25.5.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 25.7.2023, Datum 25.7.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 25.7.2023, Datum 25.7.2023 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 27.3.2024, Datum 27.3.2024 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Mediterranean Tonic Elephant Sloe (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Ginger Beer Degustace Gin 27.3.2024, Datum 27.3.2024 v akci za cenu Kč.

  • Degustace Gin 4.5.2023, Datum 4.5.2023 – investiční alkohol

    890 

    Od geneveru až k moderním ginům Společně se vypravíme na cestu, během které projdeme bohatou historii tohoto ušlechtilého destilátu s charakteristickou jalovcovou vůní. Začneme u jeho počátků v geneveru, posuneme se přes éru sladších ginů typu Old Tom, zastavíme se u dnes již klasického London Dry ginu a objevíme i nové moderní styly, které tento destilát posouvají stále dál. Na této historické cestě se dozvíte nejen, jak se gin v průběhu staletí vyvíjel, ale také jak vzniká, do jakých kategorií se člení, jaké zajímavé ingredience lze při jeho výrobě použít a v neposlední řadě, jak si jej nejlépe vychutnat. Welcome drink: Negroni (gin, Campari, červený vermut) Degustované giny: Citadelle Old Tom – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Burma Tonic Broker’s London Dry – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s Fever-Tree Indian Tonic Canaïma – samotný gin (1 cl) a gin (2 cl) v kombinaci s East Imperial Grapefruit Soda Brockmans – samotný gin (1 cl) a gin… Degustace Gin 4.5.2023, Datum 4.5.2023 v akci za cenu Kč.