Zobrazen 1. – 16. z 4895 výsledků

  • (dárkové balení 1 sklenička) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 140 

    Cílem majitelů značky Brockmans bylo vytvořit gin, který by neměl obdoby. Vybrané rostlinné ingredience se mnoho hodin macerují v čistém destilátu, než se z nich uvolní esenciální oleje a aromata. K botanicals, jež se při výrobě tohoto ginu používají, patří jalovec, borůvky, ostružiny, kůra skořicovníku čínského, lékořice, citronová kůra, koriandr, andělika, pomerančová kůra, mandle a kořen kosatce. Destilace probíhá ve sto let starém tradičním měděném kotli. Výsledný gin má výrazné tóny jalovce a koriandru, které se snoubí se šťavnatými tóny borůvek a ostružin. Dárkové balení obsahuje navíc jednu originální sklenici. (dárkové balení 1 sklenička) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 0,1 l – investiční alkohol

    25 

    Legendární nealkoholický aperitiv Crodino byl uveden na trh v roce 1965. V současné době je tento elegantní, prémiový, vysoce kvalitní produkt v Itálii jedničkou mezi nealkoholickými aperitivy. Vyrábí se ve městě Crodo v Itálii, v regionu Piemonte, v oblasti Verbano Cusio-Ossola. Receptura je založena na místní pramenité vodě, ve které se louhují vysoce kvalitní byliny, koření, dřevo a kořeny, které jsou dodávány z celého světa. Všechny ingredience jsou míchány dle původní tajné receptury. Extrakt je ponechán 6 měsíců k odpočinku a až poté se z něj stává tento světlý (tzv. „blond“) apetitiv, a to procesem, který se od roku 1965 nezměnil. Nápoj je nakonec ještě sycen oxidem uhličitým. Jedinečná komplexní hořkosladká chuť se hodí ke všem příležitostem, kdy se podávají lehké alkoholické nápoje. Je ideální jako aperitiv před jídlem nebo jako lehký drink po práci či v brzkých večerních hodinách. Dodává se v 10 cl lahvičkách (1 lahvička = 1 porce), které jsou ihned připraveny k… (holá láhev) 0,1 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 0,1 l – investiční alkohol

    25 

    Legendární nealkoholický aperitiv Crodino byl uveden na trh v roce 1965. Vyrábí se v italském městě Crodo v regionu Piemonte. Receptura je založena na místní pramenité vodě z pramene Liesel, ve které se louhují vysoce kvalitní byliny, koření, dřevo a kořeny, jež jsou dodávány z celého světa. Všechny ingredience jsou míchány dle původní tajné receptury. Extrakt je ponechán 6 měsíců k odpočinku a až poté se z něj stává tento apetitiv, a to procesem, který se od roku 1965 nezměnil. Nápoj je nakonec ještě sycen oxidem uhličitým. Jedinečná komplexní hořkosladká chuť se hodí ke všem příležitostem, kdy se podávají lehké alkoholické nápoje, nebo jako chuťově vynikající, stylová alternativa k alkoholickým nápojům. Crodino Rosso stimulující červené barvy se vyznačuje trpkým aroma krvavého pomeranče, v závěru s lehce nahořklou tříslovinou. Crodino Rosso lze podávat na ledu, se sodou či tonikem, doplněné plátkem pomeranče. Objednávejte prosím 8 ks, 16 ks, 24 ks, 32 ks, 40 ks, 48 ks (násobky… (holá láhev) 0,1 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 10,0% 0,098 l – investiční alkohol

    30 

    Campari Soda je první „ready to drink“ produkt v historii alkoholických nápojů. Ikonickou lahvičku navrhl již v roce 1932 Fortunato Depero, jeden z nejslavnějších futuristických umělců. Představuje symbol italského designu a umění. Jde o spojení legendárního italského Campari a sody v poměru 40:60. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte lahvičku Campari Soda a ozdobte plátkem pomeranče. Pokud si chcete Campari Soda vychutnat jako pravý Ital, doplňte o mističku s drobnými pochutinami (olivy, chipsy, bruschetta). (holá láhev) 10,0% 0,098 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    500 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    890 

    Campari Cask Tales je edice inspirovaná vášní barmanů z celého světa. Vzdává hold těm, kteří vytvářejí jedinečné zážitky s cílem potěšit zákazníky skrze své koktejlové výtvory. Pro tuto edici byl ikonický likér uložen k závěrečnému zrání do sudů po bourbonu. Zrání v sudech vyvažuje charakteristickou hořkou chuť Campari ovocnými, jemně nasládlými krémovými tóny a doplňuje ji delikátním dubovo-kouřovým závěrem. Díky své komplexnosti si likér lze vychutnat samotný na ledu s plátkem pomeranče, případně protřepaný s ledem jako Shakerato, nebo jako součást sofistikovaných koktejlů. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 26,0% 0,5 l – investiční alkohol

    520 

    Legendární koktejl Negroni v „ready to enjoy“ podobě. Koktejl Negroni vznikl v roce 1919 jako jeden z prvních twistů na italskou klasiku Americano a jeho popularita se v Itálii velmi rychle rozšířila. Dnes je to dle 100 nejlepších barů světa nejprodávanější koktejl vůbec (Drinks International). Součástí jsou tři ingredience ve stejném poměru: jeden díl Campari, jeden díl červeného vermutu a jeden díl London Dry ginu. Díky Campari Negroni RTE si jej nyní můžete vychutnat ještě snadněji. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte Campari Negroni RTE, ozdobte plátkem pomeranče a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť tohoto legendárního koktejlu. (holá láhev) 26,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Společnost Beluga hrdě představuje novou řadu Beluga Hunting – ušlechtilé hořké likéry z ruské Sibiře, inspirované lovem, letitou kratochvílí aristokracie. Stejně jako světoznámá vodka z dílny Beluga, i tyto likéry vznikají v destilerii Mariinsk, za použití speciálního sladového destilátu a té nejčistší vody z artéských studní na Sibiři. Bobulové plody, byliny a ovoce té nejlepší kvality jsou vybírány ručně. Po dvojité maceraci ve sladovém destilátu následuje destilace na kotlíkovém zařízení, blendování a nakonec filtrace za studena, po které se finální produkt nechá odpočinout, aby se všechny chutě propojily. Beluga Hunting Berry je likér z bobulových plodů, mezi jehož ingredience patří mj. různé druhy borůvek a brusinek, arónie, šípky, jeřabiny, anýz, jalovec či rozchodnice růžová. Má tmavou rubínovou barvu a 38 % obsah alkoholu. Nejlépe si jej vychutnáte čistý na ledu či z namraženého panáku, je ale také výbornou součástí klasických i teplých koktejlů. (holá láhev) 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    80 

    Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku. Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně. (holá láhev) 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,5 l – investiční alkohol

    790 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    540 

    Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku. Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    360 

    Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky z roku 1894, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva. Vodka Russian Standard byla poprvé uvedena na trh v roce 1998 a díky své neobyčejné kvalitě se zanedlouho stala ve své vlasti základním měřítkem pro všechny ruské vodky. V roce 2006 byla v ruském Petrohradu otevřena v té době nejmodernější destilerie na světě, kde se tato vodka pro celý svět vyrábí. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    460 

    Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky z roku 1894, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva. Vodka Russian Standard byla poprvé uvedena na trh v roce 1998 a díky své neobyčejné kvalitě se zanedlouho stala ve své vlasti základním měřítkem pro všechny ruské vodky. Russian Standard Platinum navíc prochází i mimořádně náročným procesem dvojité filtrace přes stříbrné filtry, čímž získává pozoruhodně čistou, jiskřivou a velmi jemnou chuť. Výjimečnost obsahu podtrhuje krásná láhev opatřená korkovým špuntem. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 050 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 160 

    Tato limitovaná edice ultraprémiové vodky Beluga je inspirovaná výjimečně dlouhou historií destilerie ve městě Mariinsk, jež v roce 2015 oslavila výročí 115 let od založení. Mariinsk, ležící v Kemerovské oblasti asi 4000 km východně od Moskvy poblíž řeky Kija a Transsibiřské magistrály, je legendární destilerií, která byla v srdci Sibiře založena již v roce 1900. Edice Beluga Celebration byla vyrobena na její počest. Sladový destilát té nejvyšší možné kvality, průzračná artéská voda a pečlivá práce skutečných mistrů se spojují v limitované edici, na níž je pomocí procesu vakuového pokovení nanesena dvojitá vrstva platiny a poté zlatý lak. Na konci komplexního procesu se sítotiskem nanáší finální detaily. Tento exkluzivní produkt představuje sofistikované spojení moderních technologií a ruční práce, jež je pro vodku Beluga typické. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.