Zobrazen 1. – 16. z 57 výsledků

  • 1800 ANEJO Reserva Tequila 38% 0

    1800 ANEJO Reserva Tequila 38% 0,7 l (holá láhev)

    989 

    1800 ANEJO Reserva Tequila 38% 0,7 l (holá láhev) v akci za 989,00 Kč na eshopu bestdrink.cz

  • 1800 BLANCO Tequila 38% 0

    1800 BLANCO Tequila 38% 0,7 l (holá láhev)

    829 

    1800 BLANCO Tequila 38% 0,7 l (holá láhev) v akci za 829,00 Kč na eshopu bestdrink.cz

  • Avion Tequila Reposado 0

    Avion Tequila Reposado 0,7l 40%

    1 275 

    Avión je nepostradatelným hráčem na poli ultraprémiových tequil. To dokazují také jejich produkty Avión Silver & Avión Reposado. Základem pro výrobu je 100% Weberova modrá agáve z vysočiny Jalisco v mexickém Jesús María, která musí zrát nejméně 5 let, a poté se ručně vybírá a sbírá. Řemeslná kvalita je zachována během každého kroku výroby. Proto se následně agáve pomalu dva dny opéká v cihlových pecích pro dokonalou karamelizaci, která podtrhne jedinečnou chuť této konkrétní odrůdy. Následuje pečlivá dvojitá destilace v malých dávkách zajišťující kvalitu nejčistšího destilátu. u varianty Reposado poté ještě destilát zraje minimálně 3 měsíce v dubových sudech. Obsah alkoholu je 40%.

    Avión Reposado se řadí mezi ultraprémiové zlaté tequily. Stejně jako u dalších produktů společnosti Avión je vstupní surovinou 100% Weberova modrá agáve z mexické vysočiny Jalisco. Tequily Avión si zakládají na maximální kvalitě, čemuž odpovídá jak vstupní surovina, tak proces výroby. Ručně sbíraná agáve se nejdříve dva dny pomalu opéká v cihlových pecích, kde karamelizuje, a poté následuje pečlivá dvojitá destilace v malých dávkách. Po destilaci tequila zraje nejméně další 3 měsíce v sudech z amerického dubu. Díky tomu získává výsledný produkt jedinečně jemnou květinovou chuť s tóny třešní, broskví a hrušek, ale také s nádechem černého pepře.

    chuť:  jemná květinová chuť s tóny třešní, broskví a hrušek, ale také s nádechem černého pepře.

    aroma: Vůně je jasná a rostlinná s podtónem vanilky, křupavého chleba a opečeného dubu

    barva: světle zlatá

    servírování:
    servírujeme v tastingových skleničkách nebo jako součást koktejlů.

  • Avion Tequila Silver 0

    Avion Tequila Silver 0,7l 40%

    1 275 

    Avión je nepostradatelným hráčem na poli ultraprémiových tequil. To dokazují také jejich produkty Avión Silver & Avión Reposado. Základem pro výrobu je 100% Weberova modrá agáve z vysočiny Jalisco v mexickém Jesús María, která musí zrát nejméně 5 let, a poté se ručně vybírá a sbírá. Řemeslná kvalita je zachována během každého kroku výroby. Proto se následně agáve pomalu dva dny opéká v cihlových pecích pro dokonalou karamelizaci, která podtrhne jedinečnou chuť této konkrétní odrůdy. Následuje pečlivá dvojitá destilace v malých dávkách zajišťující kvalitu nejčistšího destilátu. u varianty Reposado poté ještě destilát zraje minimálně 3 měsíce v dubových sudech. Obsah alkoholu je 40%.

    Avión Silver je ultraprémiová tequila, která se vyrábí ze 100% Weberovy modré agáve v mexické vysočině Jalisco. Typická je pro své ostré tóny grapefruitu, ananasu a černého pepře. Tequily Avión si zakládají na maximální kvalitě, čemuž odpovídá jak vstupní surovina, tak proces výroby. Ručně sbíraná agáve se nejdříve dva dny pomalu opéká v cihlových pecích, kde karamelizuje, a poté následuje pečlivá dvojitá destilace v malých dávkách, díky které je finální produkt dokonale čistý. Obsah alkoholu 40%

    chuť: jemný začátek s tóny oliv kalamata, citronové kůry, čerstvého rozmarýnu a s nádechem ananasu. Následují ostřejší tóny grapefruitu a černého pepře.

    aroma: sladkoslané tóny s štiplavými bylinkami a citrusy.

    barva: čirá

    servírování:
    servírujeme v tastingových skleničkách nebo jako součást koktejlů

  • CASA NOBLE Crystal Blanco 0

    CASA NOBLE Crystal Blanco 0,7l 40% Dárkové balení

    1 375 

    Tato ultra prémiová tequila je vyrobená ze 100 % modré agáve. Ta je sklizena při své plné zralosti ve vulkanické půdě na vysokohorských polích oblasti západního Jalisca. Pro tequilu Casa Noble je charakteristická trojitá destilace, díky které získává její nezaměnitelnou jemnost a charakter. Aroma této křišťálově čiré tequily dominuje typicky máslově nasládlou vůní pečené agáve, lučního medu a svěžími tóny citrusů. Její chuť je čistá, šťavnatá a dlouhotrvající. Dokonalá kvalita tequily Casa Noble Crystal Blanco se projeví při popíjení v pokojové teplotě.

    Původ: Mexiko – Jalisco

    Barva: křišťálově čirá

    Vůně: pečená agáve, luční med, citrusy

    Chuť: čistá, šťavnatá a dlouhotrvající

    Styl: 100 % modrá agáve

  • CASA NOBLE Reposado 0

    CASA NOBLE Reposado 0,7l 40% Dárkové balení

    1 625 

    Tato ultra prémiová tequila je vyrobená ze 100 % modré agáve. Ta je sklizena při své plné zralosti ve vulkanické půdě na vysokohorských polích oblasti západního Jalisca. Pro tequilu Casa Noble je charakteristická trojitá destilace, díky které získává její nezaměnitelnou jemnost a charakter. Tequila Casa Noble Reposado zraje po dobu 364 dnů v nových sudech z francouzského dubu. Tato dlouhá doba předává tequila krásnou barvu světlého jantaru se zlatavými odlesky. Jemné aroma vanilky, citrónové trávy a květin harmonicky doplňují výraznější typické sladké tóny pečené agáve a opáleného dubového dřeva. Chuť této tequily je plná, hladká, svěží a dlouho trvající s lehce pikantním závěrem. Dokonalá kvalita tequily Casa Noble Reposado se projeví při popíjení v pokojové teplotě.

    Původ: Mexiko – Jalisco

    Zrání: 364 dnů v nových sudech z francouzského dubu

    Barva: světle jantarová se zlatými odlesky

    Vůně: vanilka, citrónová tráva, květiny, pečená agáve, opálený dub

    Chuť: čistá, šťavnatá a dlouhotrvající

    Styl: 100 % modrá agáve

  • Cenote Tequila Ahumado 0

    Cenote Tequila Ahumado 0,7l 40%

    1 475 

    Cenote Tequila Ahumado 0,7l 40% si můžete zakoupit již za 1475 Kč. 11306

  • Cenote Tequila Blanco 0

    Cenote Tequila Blanco 0,7l 40%

    950 

    Cenote™ Blanco je ultraprémiová tequila z ekologicky certifikovaného lihovaru v mexickém Jaliscu. Tato osvěžující tequila Cenote™ Blanco s jasnou barvou, vyrobená z pramenité vody vulkanického původu bez minerálů a 100% agáve tequilana, má v nose výrazné citrusové tóny a pikantní pepř. Díky třítýdennímu zrání v sudech z amerického dubu chutná intenzivně po vařené agáve, koření, lehce po dřevě a zelené zelenině.

    Chuť: "Aroma: Svěží s výraznými citrusovými tóny a pepřem Chuť: Plná chuť vařeného agáve, koření, lehký tón dřeva, zelené zeleniny, ananasu a manga s mátou Závěr: Osvěžující a čistý".

  • Cenote Tequila Reposado 0

    Cenote Tequila Reposado 0,7l 40%

    1 025 

    Cenote™ Reposado je ultraprémiová tequila z ekologicky certifikovaného lihovaru v mexickém Jaliscu. Zraje tři měsíce v sudech z amerického dubu a vyrábí se z pramenité vody vulkanického původu bez minerálů a 100% agáve tequilana. Je pojmenována podle legendárního přírodního úkazu v Mexiku – velkolepých podzemních sladkovodních pramenů cenote, které byly pro Maye posvátné.

    Chuť: "Aroma: vyvážené s tóny vanilky a dřeva Chuť: vanilka, dřevo, koření, vařené agáve a zelená zelenina Závěr: harmonický a vyvážený".

  • Cofradia Blanco Tequila 0

    Cofradia Blanco Tequila 0,7l 38%

    875 

    Cofradia Blanco Tequila 0,7l 38% si můžete zakoupit již za 875 Kč. 9875

  • Cofradia Elemental Edition 0

    Cofradia Elemental Edition 0,7l 38%

    1 525 

    Cofradia Elemental Edition 0,7l 38% si můžete zakoupit již za 1525 Kč. 9879

  • Cofradia Gema Blanco 0

    Cofradia Gema Blanco 0,7l 38%

    1 475 

    Cofradia Gema Blanco 0,7l 38% si můžete zakoupit již za 1475 Kč. 9880

  • Cofradia Reposado 0

    Cofradia Reposado 0,7l 38%

    975 

    Cofradia Reposado 0,7l 38% si můžete zakoupit již za 975 Kč. 9889

  • Corazón Reposado 0

    Corazón Reposado 0,7l 40%

    775 

    Corazón Reposado 0,7l 40% si můžete zakoupit již za 775 Kč. 10256

  • Del Maguey Vida Tequila 0

    Del Maguey Vida Tequila 0,7l 42%

    1 375 

    Del Maguey byl založen v roce 1995 mezinárodně uznávaným umělcem a vizionářem Ronem Cooperem. Ron představil světu dříve nedostupný řemeslně zpracovávaný mezcal z kontrolovaného ekologického zemědělství, který je produkován díky originálnímu ručnímu zpracovávání surovin. Přes silné kulturní vztahy s mexickými výrobci v odlehlých vesnicích Oaxaca v Mexiku, Del Maguey využívá starodávné originální a organické procesy. Kombinace těchto tradičních metod s typickým mikroklima a unikátním místem vzniku propůjčuje mezcalu Del Maguey jedinečný charakter a sladké a kouřové aroma.

    Del Maguey Vida byl uveden na trh v roce 2010, přičemž jde o řemeslně vyráběný organický mezcal z odrůdy agáve Espadín, který neobsahuje chemikálie, barviva, ani jiné příměsi. Je dvakrát destilován na malých měděných destilačních zařízeních. Pro rok 2014 byl mezcal VIDA Del Maguey vyhlášen vůbec nejtrendovější značkou mezi barmany TOP 100 nejlepších světových barů, jak uvedl renomovaný britský odborný časopis Drinks International.

  • Don Augustin Tequila La Cava De Blanco 38% 0

    Don Augustin Tequila La Cava De Blanco 38% 0,7 l (holá láhev)

    890 

    Don Augustin Tequila La Cava De Blanco 38% 0,7 l (holá láhev) v akci za 890,00 Kč na eshopu bestdrink.cz