Zobrazen 1. – 16. z 1385 výsledků

  • (dárkové balení 1 sklenička) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 140 

    Cílem majitelů značky Brockmans bylo vytvořit gin, který by neměl obdoby. Vybrané rostlinné ingredience se mnoho hodin macerují v čistém destilátu, než se z nich uvolní esenciální oleje a aromata. K botanicals, jež se při výrobě tohoto ginu používají, patří jalovec, borůvky, ostružiny, kůra skořicovníku čínského, lékořice, citronová kůra, koriandr, andělika, pomerančová kůra, mandle a kořen kosatce. Destilace probíhá ve sto let starém tradičním měděném kotli. Výsledný gin má výrazné tóny jalovce a koriandru, které se snoubí se šťavnatými tóny borůvek a ostružin. Dárkové balení obsahuje navíc jednu originální sklenici. (dárkové balení 1 sklenička) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 10,0% 0,098 l – investiční alkohol

    30 

    Campari Soda je první „ready to drink“ produkt v historii alkoholických nápojů. Ikonickou lahvičku navrhl již v roce 1932 Fortunato Depero, jeden z nejslavnějších futuristických umělců. Představuje symbol italského designu a umění. Jde o spojení legendárního italského Campari a sody v poměru 40:60. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte lahvičku Campari Soda a ozdobte plátkem pomeranče. Pokud si chcete Campari Soda vychutnat jako pravý Ital, doplňte o mističku s drobnými pochutinami (olivy, chipsy, bruschetta). (holá láhev) 10,0% 0,098 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    500 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    890 

    Campari Cask Tales je edice inspirovaná vášní barmanů z celého světa. Vzdává hold těm, kteří vytvářejí jedinečné zážitky s cílem potěšit zákazníky skrze své koktejlové výtvory. Pro tuto edici byl ikonický likér uložen k závěrečnému zrání do sudů po bourbonu. Zrání v sudech vyvažuje charakteristickou hořkou chuť Campari ovocnými, jemně nasládlými krémovými tóny a doplňuje ji delikátním dubovo-kouřovým závěrem. Díky své komplexnosti si likér lze vychutnat samotný na ledu s plátkem pomeranče, případně protřepaný s ledem jako Shakerato, nebo jako součást sofistikovaných koktejlů. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 26,0% 0,5 l – investiční alkohol

    520 

    Legendární koktejl Negroni v „ready to enjoy“ podobě. Koktejl Negroni vznikl v roce 1919 jako jeden z prvních twistů na italskou klasiku Americano a jeho popularita se v Itálii velmi rychle rozšířila. Dnes je to dle 100 nejlepších barů světa nejprodávanější koktejl vůbec (Drinks International). Součástí jsou tři ingredience ve stejném poměru: jeden díl Campari, jeden díl červeného vermutu a jeden díl London Dry ginu. Díky Campari Negroni RTE si jej nyní můžete vychutnat ještě snadněji. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte Campari Negroni RTE, ozdobte plátkem pomeranče a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť tohoto legendárního koktejlu. (holá láhev) 26,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Společnost Beluga hrdě představuje novou řadu Beluga Hunting – ušlechtilé hořké likéry z ruské Sibiře, inspirované lovem, letitou kratochvílí aristokracie. Stejně jako světoznámá vodka z dílny Beluga, i tyto likéry vznikají v destilerii Mariinsk, za použití speciálního sladového destilátu a té nejčistší vody z artéských studní na Sibiři. Bobulové plody, byliny a ovoce té nejlepší kvality jsou vybírány ručně. Po dvojité maceraci ve sladovém destilátu následuje destilace na kotlíkovém zařízení, blendování a nakonec filtrace za studena, po které se finální produkt nechá odpočinout, aby se všechny chutě propojily. Beluga Hunting Berry je likér z bobulových plodů, mezi jehož ingredience patří mj. různé druhy borůvek a brusinek, arónie, šípky, jeřabiny, anýz, jalovec či rozchodnice růžová. Má tmavou rubínovou barvu a 38 % obsah alkoholu. Nejlépe si jej vychutnáte čistý na ledu či z namraženého panáku, je ale také výbornou součástí klasických i teplých koktejlů. (holá láhev) 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    80 

    Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku. Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně. (holá láhev) 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,5 l – investiční alkohol

    790 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    540 

    Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku. Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    360 

    Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky z roku 1894, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva. Vodka Russian Standard byla poprvé uvedena na trh v roce 1998 a díky své neobyčejné kvalitě se zanedlouho stala ve své vlasti základním měřítkem pro všechny ruské vodky. V roce 2006 byla v ruském Petrohradu otevřena v té době nejmodernější destilerie na světě, kde se tato vodka pro celý svět vyrábí. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    460 

    Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky z roku 1894, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva. Vodka Russian Standard byla poprvé uvedena na trh v roce 1998 a díky své neobyčejné kvalitě se zanedlouho stala ve své vlasti základním měřítkem pro všechny ruské vodky. Russian Standard Platinum navíc prochází i mimořádně náročným procesem dvojité filtrace přes stříbrné filtry, čímž získává pozoruhodně čistou, jiskřivou a velmi jemnou chuť. Výjimečnost obsahu podtrhuje krásná láhev opatřená korkovým špuntem. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 050 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 160 

    Tato limitovaná edice ultraprémiové vodky Beluga je inspirovaná výjimečně dlouhou historií destilerie ve městě Mariinsk, jež v roce 2015 oslavila výročí 115 let od založení. Mariinsk, ležící v Kemerovské oblasti asi 4000 km východně od Moskvy poblíž řeky Kija a Transsibiřské magistrály, je legendární destilerií, která byla v srdci Sibiře založena již v roce 1900. Edice Beluga Celebration byla vyrobena na její počest. Sladový destilát té nejvyšší možné kvality, průzračná artéská voda a pečlivá práce skutečných mistrů se spojují v limitované edici, na níž je pomocí procesu vakuového pokovení nanesena dvojitá vrstva platiny a poté zlatý lak. Na konci komplexního procesu se sítotiskem nanáší finální detaily. Tento exkluzivní produkt představuje sofistikované spojení moderních technologií a ruční práce, jež je pro vodku Beluga typické. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 200 

    Cuvée de Louis-Alexandre bylo vytvořeno v roce 2000 a nese jméno zakladatele značky Louis-Alexandra Marnier Lapostolla, který likér Grand Marnier poprvé vytvořil. Je poctou jeho kreativní vizi a otevřené mysli a byl inspirován rituálem, který měl Louis-Alexandre mimořádně rád – do své skleničky s Grand Marnier si vždy přidával pár kapek koňaku navíc. Pro výrobu tohoto blendu jsou použity starší, 12 až 15leté koňaky z pěti regionů oblasti Cognac míchané s esencí z exotických pomerančů odrůdy Citrus Bigaradia. Je intenzivní a méně sladký. V aroma je výrazný kandovaný pomeranč s náznaky citrusové kůry a bergamotu. Tóny kandovaného pomeranče a macerovaných citrusů jsou přítomny i v chuti, kde jsou zjemněny tóny borovice a čaje Earl Grey. Má velmi dlouhé zakončení. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    970 

    Cílem majitelů značky Brockmans bylo vytvořit gin, který by neměl obdoby. Vybrané rostlinné ingredience se mnoho hodin macerují v čistém destilátu, než se z nich uvolní esenciální oleje a aromata. K botanicals, jež se při výrobě tohoto ginu používají, patří jalovec, borůvky, ostružiny, kůra skořicovníku čínského, lékořice, citronová kůra, koriandr, andělika, pomerančová kůra, mandle a kořen kosatce. Destilace probíhá ve sto let starém tradičním měděném kotli. Výsledný gin má výrazné tóny jalovce a koriandru, které se snoubí se šťavnatými tóny borůvek a ostružin. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.