Zobrazen 1. – 16. z 75 výsledků

  • (holá láhev) 10,0% 0,098 l – investiční alkohol

    30 

    Campari Soda je první „ready to drink“ produkt v historii alkoholických nápojů. Ikonickou lahvičku navrhl již v roce 1932 Fortunato Depero, jeden z nejslavnějších futuristických umělců. Představuje symbol italského designu a umění. Jde o spojení legendárního italského Campari a sody v poměru 40:60. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte lahvičku Campari Soda a ozdobte plátkem pomeranče. Pokud si chcete Campari Soda vychutnat jako pravý Ital, doplňte o mističku s drobnými pochutinami (olivy, chipsy, bruschetta). (holá láhev) 10,0% 0,098 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    890 

    Campari Cask Tales je edice inspirovaná vášní barmanů z celého světa. Vzdává hold těm, kteří vytvářejí jedinečné zážitky s cílem potěšit zákazníky skrze své koktejlové výtvory. Pro tuto edici byl ikonický likér uložen k závěrečnému zrání do sudů po bourbonu. Zrání v sudech vyvažuje charakteristickou hořkou chuť Campari ovocnými, jemně nasládlými krémovými tóny a doplňuje ji delikátním dubovo-kouřovým závěrem. Díky své komplexnosti si likér lze vychutnat samotný na ledu s plátkem pomeranče, případně protřepaný s ledem jako Shakerato, nebo jako součást sofistikovaných koktejlů. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    500 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 26,0% 0,5 l – investiční alkohol

    520 

    Legendární koktejl Negroni v „ready to enjoy“ podobě. Koktejl Negroni vznikl v roce 1919 jako jeden z prvních twistů na italskou klasiku Americano a jeho popularita se v Itálii velmi rychle rozšířila. Dnes je to dle 100 nejlepších barů světa nejprodávanější koktejl vůbec (Drinks International). Součástí jsou tři ingredience ve stejném poměru: jeden díl Campari, jeden díl červeného vermutu a jeden díl London Dry ginu. Díky Campari Negroni RTE si jej nyní můžete vychutnat ještě snadněji. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte Campari Negroni RTE, ozdobte plátkem pomeranče a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť tohoto legendárního koktejlu. (holá láhev) 26,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Společnost Beluga hrdě představuje novou řadu Beluga Hunting – ušlechtilé hořké likéry z ruské Sibiře, inspirované lovem, letitou kratochvílí aristokracie. Stejně jako světoznámá vodka z dílny Beluga, i tyto likéry vznikají v destilerii Mariinsk, za použití speciálního sladového destilátu a té nejčistší vody z artéských studní na Sibiři. Bobulové plody, byliny a ovoce té nejlepší kvality jsou vybírány ručně. Po dvojité maceraci ve sladovém destilátu následuje destilace na kotlíkovém zařízení, blendování a nakonec filtrace za studena, po které se finální produkt nechá odpočinout, aby se všechny chutě propojily. Beluga Hunting Berry je likér z bobulových plodů, mezi jehož ingredience patří mj. různé druhy borůvek a brusinek, arónie, šípky, jeřabiny, anýz, jalovec či rozchodnice růžová. Má tmavou rubínovou barvu a 38 % obsah alkoholu. Nejlépe si jej vychutnáte čistý na ledu či z namraženého panáku, je ale také výbornou součástí klasických i teplých koktejlů. (holá láhev) 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    80 

    Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku. Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně. (holá láhev) 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    540 

    Grand Marnier Cordon Rouge je vyráběn ve Francii na základě tajného receptu, který sestavil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle již v roce 1880. Dle tohoto receptu, který je předáván z otce na syna, se opatrně míchá pravý koňak (na rozdíl od podobných likérů, které používají jiné alkoholy), esence divokých tropických pomerančů a další přísady. Tato směs je následně uložena do sudů z francouzských dubů k pomalému zrání. Pro získání pomerančové esence je používán pouze jeden druh pomerančů, a to divoká odrůda Citrus Bigaradia, která je ručně sklízena na plantážích Marnier-Lapostolle v Karibiku. Grand Marnier lze použít pro přípravu osvěžujících long drinků, je nedílnou součástí mnoha klasických koktejlů, proslavil se ale i jako součást nejluxusnějšího francouzského dezertu Crêpe Suzette a jiných pokrmů francouzské kuchyně. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 200 

    Cuvée de Louis-Alexandre bylo vytvořeno v roce 2000 a nese jméno zakladatele značky Louis-Alexandra Marnier Lapostolla, který likér Grand Marnier poprvé vytvořil. Je poctou jeho kreativní vizi a otevřené mysli a byl inspirován rituálem, který měl Louis-Alexandre mimořádně rád – do své skleničky s Grand Marnier si vždy přidával pár kapek koňaku navíc. Pro výrobu tohoto blendu jsou použity starší, 12 až 15leté koňaky z pěti regionů oblasti Cognac míchané s esencí z exotických pomerančů odrůdy Citrus Bigaradia. Je intenzivní a méně sladký. V aroma je výrazný kandovaný pomeranč s náznaky citrusové kůry a bergamotu. Tóny kandovaného pomeranče a macerovaných citrusů jsou přítomny i v chuti, kde jsou zjemněny tóny borovice a čaje Earl Grey. Má velmi dlouhé zakončení. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Společnost Beluga hrdě představuje novou řadu Beluga Hunting – ušlechtilé hořké likéry z ruské Sibiře, inspirované lovem, letitou kratochvílí aristokracie. Stejně jako světoznámá vodka z dílny Beluga, i tyto likéry vznikají v destilerii Mariinsk, za použití speciálního sladového destilátu a té nejčistší vody z artéských studní na Sibiři. Bobulové plody, byliny a ovoce té nejlepší kvality jsou vybírány ručně. Po dvojité maceraci ve sladovém destilátu následuje destilace na kotlíkovém zařízení, blendování a nakonec filtrace za studena, po které se finální produkt nechá odpočinout, aby se všechny chutě propojily. Beluga Hunting Herbal je bylinný likér, mezi jehož ingredience patří mj. jalovec, třezalka, dobromysl, máta, anýz, hřebíček, dubová kůra, pupeny borovic či třešňové listy. Má tmavě jantarovou barvu a 40 % obsah alkoholu. Nejlépe si jej vychutnáte čistý na ledu či z namraženého panáku, je ale také výbornou součástí klasických i teplých koktejlů. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (karton) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 250 

    Cuvée du Centenaire vytvořil Louis-Alexandre Marnier Lapostolle v roce 1927 u příležitosti výročí 100 let od založení domu Grand Marnier. Spojuje staré XO koňaky z nejlepších oblastí regionu Cognac, Grande a Petite Champagne, s přírodní esencí exotických pomerančů odrůdy Citrus Bigaradia. Po spojení je likér vrácen do dubových sudů, kde dále odpočívá po dobu dvou let. Má elegantní aroma kandovaného pomeranče, které je vyváženo dřevitou kořenitostí koňaku. Chuť doprovází tóny sušeného ovoce, perníku a muškátového oříšku s hladkým zakončením s dotekem pomeranče. (karton) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Amaro Di Angostura 35,0% 0,7 l – investiční alkohol

    580 

    Likér Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok poté na stejném místě byl oceněn titulem Nejlepší nový produkt. Receptura byla inspirována ikonickými Angostura bitters a spojuje neutrální alkohol, koření a byliny, které se míchají a poté ukládají na tři měsíce odpočinku. Výsledný likér má podmanivé aroma koření, karamelu, citrusů a lékořice. Na patře se projevuje skořice, karamel a hořké tóny lékořice s dlouhotrvajícím závěrem s náznakem čokolády a sladkých bylin. Servíruje se samotný nebo na ledu, ale poslouží i v přípravě koktejlů. Amaro Di Angostura 35,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Amaro Di Angostura 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    580 

    Likér Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok poté na stejném místě byl oceněn titulem Nejlepší nový produkt. Receptura byla inspirována ikonickými Angostura bitters a spojuje neutrální alkohol, koření a byliny, které se míchají a poté ukládají na tři měsíce odpočinku. Výsledný likér má podmanivé aroma koření, karamelu, citrusů a lékořice. Na patře se projevuje skořice, karamel a hořké tóny lékořice s dlouhotrvajícím závěrem s náznakem čokolády a sladkých bylin. Servíruje se samotný nebo na ledu, ale poslouží i v přípravě koktejlů. Amaro Di Angostura 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol 11,0% 0,7 l – investiční alkohol

    370 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol 11,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol 11,0% 1,0 l – investiční alkohol

    480 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol 11,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol Gift Box 11,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol Gift Box 11,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.