Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • Angostura Aromatic Bitters 44,7% 0,2 l – investiční alkohol

    390 

    Chcete si doma připravit drink na profesionální úrovni? Stačí přidat pár střiků bitters Angostura! Tyto koncentrované aromatické kapky, které vznikají macerací nejrůznějších bylin, kůr a koření, dodají vašim drinkům perfektní vyváženost, komplexnost a hloubku chutí. Protože se používají podobně, jako se v kuchyni používá sůl a pepř, vysloužily si přezdívku koření koktejlů. A jako takové by neměly chybět v žádném profesionálním ani domácím baru. Angostura Aromatic Bitters, proslulé kapky s nezaměnitelným aromatem koření, jsou nejstarší a nejoblíbenější bitters na světě. Jejich historie se začala psát roku 1824, kdy je vytvořil Dr. Siegert. Původně byly určeny k úlevě od žaludečních potíží a k podpoře trávení, brzy nato se však začaly přidávat do drinků. Dnes jsou nedílnou součástí klasických koktejlů, jako je Old Fashioned, Manhattan nebo Pink Gin. Díky své schopnosti dokonale drink dochutit se však běžně používají také v moderní mixologii. S bitters Angostura se kreativitě meze… Angostura Aromatic Bitters 44,7% 0,2 l v akci za cenu Kč.

  • Angostura Orange Bitters 28,0% 0,1 l – investiční alkohol

    310 

    Chcete si doma připravit drink na profesionální úrovni? Stačí přidat pár střiků bitters Angostura! Tyto koncentrované aromatické kapky dodají vašim drinkům perfektní vyváženost, komplexnost a hloubku chutí. Protože se používají podobně, jako se v kuchyni používá sůl a pepř, vysloužily si přezdívku koření koktejlů. A jako takové by neměly chybět v žádném profesionálním ani domácím baru. Angostura Orange Bitters se vyznačují aromatem koření, květů a pomerančové kůry. Karibské pomeranče, ze kterých se vyrábějí, se sbírají ručně v sadech na Trinidadu, a to pouze v období dešťů, což zajišťuje jejich největší čerstvost a nejlepší chuť. Pár střiků těchto bitters dokonale obzvláštní klasické drinky, jako je Martini či Old Fashioned, obecně však velmi dobře fungují s vodkou, ginem a whisky a dodávají hloubku rumovým koktejlům. S bitters Angostura se kreativitě meze nekladou, přidejte pár střiků do vašeho oblíbeného drinku a sledujte, jak jeho výslednou chuť ovlivní. TIP: Díky své… Angostura Orange Bitters 28,0% 0,1 l v akci za cenu Kč.

  • Peychaud's Bitters 35,0% 0,147 l – investiční alkohol

    510 

    V roce 1793 opustil lékárník Antoine Amedie Peychaud ostrov San Domingo a vydal se na cestu do New Orleans. Mezi několika jeho cennostmi byl recept na výrobu bitters. Tyto kapky byly všestranně prospěšné při mnoha nemocech, dodávaly ale také extra říz nápojům z koňaku, které podával svým přátelům. Peychaud’s Bitters jsou dodnes vyráběny dle původního receptu, který je přísně střeženým tajemstvím, a patří mezi nejprodávanější značky bitters na americkém trhu. Jsou důležitou součástí koktejlu Sazerac, používají se také pro Manhattan, Old Fashioned a mnoho jiných klasických koktejlů. Chuť je sladká s jemnými tóny višně, hřebíčku a muškátového oříšku ve vůni. Peychaud's Bitters 35,0% 0,147 l v akci za cenu Kč.

  • Regan's Orange Bitters 45,0% 0,148 l – investiční alkohol

    520 

    Poté, co nenašel pomerančové bitters, které by vyhovovaly jeho náročné chuti, se významný recenzent, spisovatel a slavný barman Gary „Gaz“ Regan rozhodl, že si vyrobí svoje. Trvalo dlouho, než se mu podařilo vymyslet ideální recept, na jehož výrobě se následně dohodl se společností Sazerac. Na projektu pracoval tým vědců a po mnoha pokusech a omylech (a pěti jiných várkách) spatřily světlo světa Regan’s Orange Bitters No. 6. Mají delikátní komplexní pomerančovou chuť infuzovanou kořeněnými tóny skořice a hřebíčku. Jsou nepostradatelné pro koktejly založené na whisky, klasické koktejly, martini, ale i při přípravě jídel. Regan's Orange Bitters 45,0% 0,148 l v akci za cenu Kč.