Zobrazen 1. – 16. z 49 výsledků

  • Capovilla Acquavite di Vino Chardonnay 45,0% 0,5 l – investiční alkohol

    1 010 

    Capovilla Acquavite di Vino Chardonnay je destilován ze šťavnatých slupek hroznů Billecart Salmon od jednoho z nejlepších výrobců šampaňského na světě. Gianni Capovilla jezdí osobně během sklizně do oblasti Champagne vybírat šťavnaté slupky hroznů odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které jsou následně importovány do městečka Rosà. Tady, v Capovillově království, jsou nakonec destilovány na jeho destilačních zařízeních v bain marie. Výsledkem jsou dvě pálenky z matoliny Chardonnay a Pinot Noir, které při předpremiéře na „World Spirit 2006“ v Klagenfurtu získaly zlatou medaili. Capovilla Acquavite di Vino Chardonnay 45,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Capovilla Acquavite di Vino Pinot Noir 45,0% 0,5 l – investiční alkohol

    940 

    Capovilla Acquavite di Vino Pinot Noir je destilován ze šťavnatých slupek hroznů Billecart Salmon od jednoho z nejlepších výrobců šampaňského na světě. Gianni Capovilla jezdí osobně během sklizně do oblasti Champagne vybírat šťavnaté slupky hroznů odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které jsou následně importovány do městečka Rosà. Tady, v Capovillově království, jsou nakonec destilovány na jeho destilačních zařízeních v bain marie. Výsledkem jsou dvě pálenky z matoliny Chardonnay a Pinot Noir, které při předpremiéře na „World Spirit 2006“ v Klagenfurtu získaly zlatou medaili. Capovilla Acquavite di Vino Pinot Noir 45,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Capovilla Alto Grado Albicocche del Vesuvio 49,0% 0,5 l – investiční alkohol

    2 760 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosà poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Albicocche del Vesuvio je… Capovilla Alto Grado Albicocche del Vesuvio 49,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Capovilla Alto Grado Pere Williams di Montagna 45,5% 0,5 l – investiční alkohol

    2 420 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosà poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Pere Williams di Montagna… Capovilla Alto Grado Pere Williams di Montagna 45,5% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Capovilla Alto Grado Pesche di Vigna 45,5% 0,5 l – investiční alkohol

    1 930 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosá poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Pesche di Vigna je destilát… Capovilla Alto Grado Pesche di Vigna 45,5% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Capovilla Grappa Di Brunello 45,0% 0,5 l – investiční alkohol

    1 710 

    Capovilla Grappa Di Brunello 45,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Capovilla Triple A Punto G 45,0% 0,5 l – investiční alkohol

    1 090 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosá poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Grappa Triple A Punto G je první grappa na světě vyráběná ze šťavnaté matoliny, čisté, bez chemikálií, původem od výrobců Triple A. Capovilla Triple A Punto G 45,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Demonio de los Andes Pisco Acholado 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    630 

    Hrozny, ze kterých se vyrábí pisco Demonio de los Andes, pocházejí z nejstarších peruánských vinic v údolí Ica, jejichž založení se datuje do roku 1540. Na Acholado se používají výhradně původní odrůdy révy vinné, jako jsou Quebranta, Albilla, Torontel, Muscatel a Italia. Tento „ďábel z And“ má jemné, příjemně vyzrálé aroma s tóny třtinového cukru, citrusů a náznakem banánu. Na patře je plný, s hřejivými tóny vlašských ořechů, cukrové třtiny a zralých hrušek, které přetrvávají i do zakončení. Demonio de los Andes Pisco Acholado 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Abricot – Meruňka 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 460 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Abricot se vyrábí ze staré odrůdy Royal Luizet a vyznačuje se intenzivní ovocnou chutí s jemným mandlovým tónem. Meruňky pochází z kantonu Valais a sklízí se v červenci a srpnu, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují včetně pecek, což dodává výsledné pálence jemný mandlový tón a intenzivní ovocnost. Pálenka zraje minimálně dva roky v tancích z nerezové oceli. Má intenzivní ovocné aroma, které připomíná meruňkový džem s dotekem mandlí. V chuti je ovocná, přirozeně nasládlá, s intenzivními tóny meruněk a stopou mandlí a pepře. Fassbind Eau de Vie Abricot – Meruňka 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Framboise – Malina 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 420 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Framboise se vyrábí ze švýcarských malin z regionu Rigi. Zralé maliny se nejdříve šest týdnů macerují a následně jsou dvakrát destilovány. Malinový destilát poté odpočívá nejméně dva roky v tancích z nerezové oceli. Má výrazné aroma čerstvých zralých malin s náznakem medové sladkosti a svěžího listí. Vyznačuje se mimořádně ovocnou, jiskřivou chutí, která je jemná, suchá a přesto čerstvá, s příjemnou sladkostí, jiskřivými tóny zralých malin a čerstvě upečených muffinů. Fassbind Eau de Vie Framboise – Malina 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Rigi-Kirsch – Třešeň 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 460 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Rigi Kirsch je nejstarší a nejtradičnější pálenka, která v roce 1846 zahájila historii značky Fassbind. Destiluje se podle původní receptury domu Fassbind a nese chráněné označení původu AOP, "Appellation d'Origine Protégée". Třešně pochází z regionu Rigi a sklízí se v červnu a červenci, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují a pálenka následně dva roky odpočívá v tancích z nerezové oceli, Má delikátní zralé ovocné aroma se sladkými tóny mandlí a třešňového džemu s dotekem čokoládové pěny a bílého pepře. V chuti je elegantní, aromatická a vyvážená, s tóny šťavnatých třešní a dotekem marcipánu. Fassbind Eau de Vie Rigi-Kirsch – Třešeň 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 41,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 470 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který je mistry palírníky předáván z generace na generaci. Ovoce je vybíráno dle nejpřísnějších měřítek, používá se pouze švýcarské ovoce označení kvality A. Mladý destilát je uložen po dobu minimálně jednoho roku, až poté je blendován a následně lahvován. Fassbind Eau de Vie Williams se vyrábí ze zcela zralých hrušek odrůdy Williams. Hrušky před zpracováním prochází ručním tříděním a vybírají se jen ty zcela bez vad. Pálenka má intenzivní hruškové aroma a jemnou vyváženou chuť. Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 41,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 420 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Williams se vyrábí ze švýcarských hrušek Williams z kantonu Valais, které se zpracovávají, až když jsou zcela zralé, maximálně šťavnaté a mají zlatavě žlutou barvu. Po dvojité destilaci odpočívá pálenka nejméně dva roky v tancích z nerezové oceli, až poté se lahvuje. Má intenzivní aroma hrušek s dotekem pražených lískových ořechů. Šťavnaté tóny hrušek jsou výrazné i v chuti, s přirozenou sladkostí, nádechem máty a náznakem pepře. Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind L'Heritage de Bois Kirsch – Třešeň/Třešňový sud 52,3% 0,5 l – investiční alkohol

    1 890 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva… Fassbind L'Heritage de Bois Kirsch – Třešeň/Třešňový sud 52,3% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind L'Heritage de Bois Poire Williams – Hruška/Hruškový sud 53,8% 0,5 l – investiční alkohol

    1 890 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva… Fassbind L'Heritage de Bois Poire Williams – Hruška/Hruškový sud 53,8% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind L'Heritage de Bois Prune – Švestka/Švestkový sud 54,1% 0,5 l – investiční alkohol

    1 890 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva… Fassbind L'Heritage de Bois Prune – Švestka/Švestkový sud 54,1% 0,5 l v akci za cenu Kč.