Zobrazen 1. – 16. z 27 výsledků

  • 1800 Añejo 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 580 

    Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. 1800 Añejo ze 100 % z Weberovy modré agáve zraje minimálně 14 měsíců v sudech z francouzského dubu. V chuti se projevuje dřevo, agáve a koření. Její kořeněný dozvuk je vyvážený a mísí se v něm chuť ožehnutého dubu, vanilky a karamelu. 1800 Añejo 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • 1800 Reposado 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 150 

    Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. 1800 Reposado byla první superprémiovou tequilou vyrobenou ze 100 % z Weberovy modré agáve, která byla vyvážena do USA. Minimálně šest měsíců zraje v sudech z amerického a francouzského dubu. Je to plná jemná tequila s tóny máslového karamelu a jemného koření, dotekem kouře a sametovým závěrem. 1800 Reposado 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • 1800 Silver 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 150 

    Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. Destiluje se dvakrát a aby bylo dosaženo hloubky a charakteru, pro finální produkt se míchá výběr několika bílých tequil. Její chuť je mimořádně jemná, čistá a vyvážená s nádechem sladkého ovoce a pepře. 1800 Silver 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Cabrito Blanco 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    660 

    Tequila Cabrito Blanco, 100 % agáve, je nezrající tequila, kterou vyrábí Casa Centinela v Los Altos mexického státu Jalisco. Majitelé této tradiční destilerie jsou oddáni kvalitě všech svých výrobků, celosvětově uznávaných představitelů tradice, podstaty a chutě, která odlišuje nejlepší tequilu vyráběnou v Los Altos mexického státu Jalisco od ostatních. Můžete si ji vychutnat buď čistou, nebo v rozmanitých koktejlech. Cabrito Blanco 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Cabrito Reposado 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    660 

    Tequilu Cabrito Reposado, 100 % agáve, vyrábí Casa Centinela v Los Altos mexického státu Jalisco. Tequila je po destilaci uložena do dubových sudů k šestiměsíčnímu odpočinku, během kterého získá svou zlatavou barvu a jemnou chuť. Můžete si ji vychutnat buď čistou, nebo v rozmanitých koktejlech. Cabrito Reposado 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Casco Viejo Blanco 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    460 

    Tequily Casco Viejo jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Casco Viejo Blanco je nezrající tequila o obsahu modrého agáve 70 %. Casco Viejo Blanco 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Casco Viejo Joven 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    460 

    Tequily Casco Viejo jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Casco Viejo Joven, neboli mladá, je tequila s obsahem modrého agáve 70 %, která je dobarvována karamelovým kulérem. Jedná se o lahodnou tequilu s výraznou chutí vařeného modrého agáve. Casco Viejo Joven 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Centinela Añejo 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 330 

    Chuť Tequily Centinela Añejo, 100% agáve, okouzlila již nejednoho milovníka kvalitních destilátů a změnila chápání pojmu tequila mnoha lidem na celém světě. Pokud by sudy mohly mluvit, řekly by nám o čarovném procesu uvnitř jejich dubových stěn a o tajemství stvoření jantarového zbarvení, kterým disponuje tequila Centinela Aňejo. Tato tequila zrající uvnitř dubových sudů celé 2 roky, i přesto, že pro označení añejo neboli letitá, stačí rok pouze jeden, je určena k pomalému vychutnávání. Pokud ji chcete kombinovat, můžete s její pomocí připravit opravdu jedinečné koktejly. Hodí se k mexickým pokrmům a k dezertům v kombinaci s kávou. Centinela Añejo 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Centinela Reposado 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 170 

    Zlatavá průzračnost tequily Centinela Reposado, 100 % agáve, poukazuje na péči, jíž je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největšim skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequila odpočívá jeden rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě též k mexické kuchyni. Centinela Reposado 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Del Maguey Pechuga 49,0% 0,7 l – investiční alkohol

    6 100 

    Del Maguey Pechuga 49,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Agustín Añejo 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 140 

    Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny. Don Agustín Añejo, 100 % agáve, zraje 14 měsíců uvnitř sudů z amerického dubu a je zvláště vhodná pro vychutnávání v koňakových skleničkách. Don Agustín Añejo 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Agustín Blanco 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    860 

    Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny. Don Agustín Blanco, 100 % agáve, je nezrající tequila zvláště vhodná pro míchání prvotřídních koktejlů, která pro svou kvalitu získala již několik prestižních ocenění. Don Agustín Blanco 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Agustín Reposado 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 020 

    Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny. Don Agustín Reposado, 100 % agáve, zraje 6 měsíců v sudech z amerického dubu a disponuje intenzivní chutí modrého agáve. Don Agustín Reposado 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Gusano Rojo 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    860 

    Mezcal Gusano Rojo se vyrábí v destilerii Bronco Matateco ve státě Oaxaca. Dvaašedesátiletý maestro destilador Castulo Mendez destiluje od svých osmi let, kdy se to začal učit od svého otce. Mezcal Gusano Rojo se vyrábí z agáve Espadín, která se sklízí po osmi až deseti letech. V jámě v zemi se 8 hodin nechá rozpálit oheň, na oheň se navrší kameny, potom rozsekaná agáve a na ně přijde ještě bagasso. Tento proces vaření / uzení probíhá 4 dny. Šťávy získané drcením se nechají 72 hodin kvasit, než se z nich na šesti alambicích po dvou destilacích získá mezcal. Ten se nechává 6 měsíců zrát a nakonec je do něj přidáván karamel, aby bylo dosaženo konstantního zbarvení. Gusano Rojo 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hacienda de Chihuahua Añejo 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 450 

    Sotol je destilát z divoce rostoucích agáve v poušti mexického státu Chihuahua. Jedná se o druh agáve, která se jmenuje Dasylirion. Tato agáve má užší a tenčí listy než modrá agáve, která se používá pro výrobu tequily, a i když její zralé srdce ani zdaleka nedosahuje takové velikosti, zraje o poznání déle, až 15 let. Přesto se z jedné rostliny vyrobí pouze jedna lahev sotolu. Při výrobě sotolu Hacienda de Chihuahua se pro kvašení používají stejné kvasnice, jaké jsou používány pro kvašení šampaňského. A na prvotřídní kvalitu dohlíží in-house master distiller José Daumas, který pracoval v minulosti ve Francii pro Moët Chandon, Larsen a Martell. Hacienda de Chihuahua Añejo se nechává zrát dva roky v nových sudech z francouzského dubu. Hacienda de Chihuahua Añejo 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hacienda de Chihuahua Plata 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 040 

    Sotol je destilát z divoce rostoucích agáve v poušti mexického státu Chihuahua. Jedná se o druh agáve, která se jmenuje Dasylirion. Tato agáve má užší a tenčí listy než modrá agáve, která se používá pro výrobu tequily, a i když její zralé srdce ani zdaleka nedosahuje takové velikosti, zraje o poznání déle, až 15 let. Přesto se z jedné rostliny vyrobí pouze jedna lahev sotolu. Při výrobě sotolu Hacienda de Chihuahua se pro kvašení používají stejné kvasnice, jaké jsou používány pro kvašení šampaňského. A na prvotřídní kvalitu dohlíží in-house master distiller José Daumas, který pracoval v minulosti ve Francii pro Moët Chandon, Larsen a Martell. Hacienda de Chihuahua Plata je zvláště jemný a osvěžující destilát s výraznou chutí divokého agáve. Nezraje v dubových sudech. Hacienda de Chihuahua Plata 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.