Zobrazuji všech 11 výsledků

  • Cinzano 1757 Rosso 16,0% 1,0 l – investiční alkohol

    400 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano 1757 Vermouth di Torino Rosso je prémiový vermut s charakteristickým sladkým, plným harmonickým tělem. Je ideální do koktejlů jako Negroni nebo Manhattan, kde je vermut důležitou složkou. Aroma: hladké kořeněné tóny, po nichž následuje sušené ovoce, zejména fíky, snoubící se s vůní dřeva, vanilky a višní. Chuť: počáteční chuť je kulatá, mírně… Cinzano 1757 Rosso 16,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Cinzano Bianco 15,0% 0,75 l – investiční alkohol

    220 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano Bianco je světle žlutý vermut s plným tělem a jemnou vůní. Je sladký a mimořádně všestranný, což z něj dělá nejoblíbenější vermut značky Cinzano. Aroma: jemná směs bílé broskve a květů, okořeněná čerstvou majoránkou a pozdějšími tóny čerstvého tymiánu. Chuť: sladká, zaplavující ústa chutí ovoce, vanilkových lusků a skořice, zanechávající… Cinzano Bianco 15,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Cinzano Bianco 15,0% 1,0 l – investiční alkohol

    280 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano Bianco je světle žlutý vermut s plným tělem a jemnou vůní. Je sladký a mimořádně všestranný, což z něj dělá nejoblíbenější vermut značky Cinzano. Aroma: jemná směs bílé broskve a květů, okořeněná čerstvou majoránkou a pozdějšími tóny čerstvého tymiánu. Chuť: sladká, zaplavující ústa chutí ovoce, vanilkových lusků a skořice, zanechávající… Cinzano Bianco 15,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Cinzano Extra Dry 18,0% 0,75 l – investiční alkohol

    220 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano Extra Dry je jemně dochucený, extra suchý vermut. Skvělý je samotný i jako základ do mnoha suchých koktejlů. Aroma: svěží, povzbuzující vůně máty, šalvěje a oregana s nádechem koření a vína. Chuť: příjemná bylinná, ústa zahřívající, zároveň suchá s mírně nahořklou dochutí. Cinzano Extra Dry 18,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Cinzano Extra Dry 18,0% 1,0 l – investiční alkohol

    280 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano Extra Dry je jemně dochucený, extra suchý vermut. Skvělý je samotný i jako základ do mnoha suchých koktejlů. Aroma: svěží, povzbuzující vůně máty, šalvěje a oregana s nádechem koření a vína. Chuť: příjemná bylinná, ústa zahřívající, zároveň suchá s mírně nahořklou dochutí. Cinzano Extra Dry 18,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Cinzano Rosso 15,0% 0,75 l – investiční alkohol

    220 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano Rosso byl vůbec prvním vermutem bratrů Cinzano. Jeho jantarová barva a bohatá chuť bylin a koření odkazují na jeho prestiž a kvalitu. Aroma: podmanivá směs vanilky a černé třešně s nádechem smetanového karamelu. Chuť: hladká, s jemnou počáteční sladkostí, která se rozvine do kořeněné a komplexní hořkosti, v závěru doznívá bylinným podtónem pelyňku. Cinzano Rosso 15,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Cinzano Rosso 15,0% 1,0 l – investiční alkohol

    280 

    Počátek značky Cinzano sahá do roku 1757. Bratři Carlo Stefano a Giovanni Giacomo Cinzano v té době provozovali cukrářský obchod, do kterého dodávali zemědělské produkty z rodinných pozemků. Experimentovali s recepty na slazení a ochucování vín, což nakonec vedlo k vytvoření jejich vlastního vermutu. V roce 1776 byli bratři Cinzano jmenováni dodavateli specialit na královský savojský dvůr. Jejich obchod, tou dobou již v samém centru Turína, se rychle stal jedním z nejúspěšnějších rodinných podniků. V polovině 19. století byla důvěra královského dvora v rodinu Cinzano dále rozšířena a portfolio Cinzano se tak rozrostlo o šumivá vína. Cinzano Rosso byl vůbec prvním vermutem bratrů Cinzano. Jeho jantarová barva a bohatá chuť bylin a koření odkazují na jeho prestiž a kvalitu. Aroma: podmanivá směs vanilky a černé třešně s nádechem smetanového karamelu. Chuť: hladká, s jemnou počáteční sladkostí, která se rozvine do kořeněné a komplexní hořkosti, v závěru doznívá bylinným podtónem pelyňku. Cinzano Rosso 15,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Lustau Vermut Blanco 15,0% 0,75 l – investiční alkohol

    580 

    Vermut Lustau je výsledkem obnovení tradice výroby vermutu ve španělské oblasti Jerez a znovuoživení staré receptury. Jeho tajemství se skrývá v komplexním a vyváženém spojení sherry a vybraných botanicals. Receptura vermutu Lustau Blanco je založena na kombinaci suchého, minerálního a jiskřivého sherry fino a mladého, sladkého, květinového vína moscatel. Pro jeho výrobu se používají také hořec, pomerančová kůra, heřmánek, majoránka, rozmarýn nebo třeba pelyněk. Ve vůni se na kvasnicovém minerálním základu prosazují květinové, citrusové a bylinné tóny. Zakončení je hořké a čisté, s osvěžující ořechovou dochutí. Lustau Vermut Blanco 15,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Lustau Vermut Rojo 15,0% 0,75 l – investiční alkohol

    580 

    Vermut Lustau je výsledkem obnovení tradice výroby vermutu ve španělské oblasti Jerez a znovuoživení staré receptury. Jeho tajemství se skrývá v komplexním a vyváženém spojení sherry a vybraných botanicals. Pro výrobu červeného vermutu se používá suché sherry amontillado a sladké, sametové sherry Pedro Ximénez. Z botanicals receptura obsahuje například pomerančovou kůru, hořec, anděliku, koriandr a pelyněk. Vermut Rojo má sladké aroma zralého ovoce, citrusů a bylin na dřevitém a lehce kouřovém základu. Hořký závěr je doprovázen jemnou, výrazně ořechovou dochutí. Lustau Vermut Rojo 15,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Lustau Vermut Rojo Tuba 15,0% 0,75 l – investiční alkohol

    580 

    Vermut Lustau je výsledkem obnovení tradice výroby vermutu ve španělské oblasti Jerez a znovuoživení staré receptury. Jeho tajemství se skrývá v komplexním a vyváženém spojení sherry a vybraných botanicals. Pro výrobu červeného vermutu se používá suché sherry amontillado a sladké, sametové sherry Pedro Ximénez. Z botanicals receptura obsahuje například pomerančovou kůru, hořec, anděliku, koriandr a pelyněk. Vermut Rojo má sladké aroma zralého ovoce, citrusů a bylin na dřevitém a lehce kouřovém základu. Hořký závěr je doprovázen jemnou, výrazně ořechovou dochutí. Dárkové balení v tubě. Lustau Vermut Rojo Tuba 15,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Vermouth Del Professore Bianco Vermut 6X0,75L 18% 18,0% 0,75 l – investiční alkohol

    680 

    Vermouth Del Professore Bianco Vermut 6X0,75L 18% 18,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.