Zobrazen 1. – 16. z 33 výsledků

  • (holá láhev) 0,1 l – investiční alkohol

    25 

    Legendární nealkoholický aperitiv Crodino byl uveden na trh v roce 1965. V současné době je tento elegantní, prémiový, vysoce kvalitní produkt v Itálii jedničkou mezi nealkoholickými aperitivy. Vyrábí se ve městě Crodo v Itálii, v regionu Piemonte, v oblasti Verbano Cusio-Ossola. Receptura je založena na místní pramenité vodě, ve které se louhují vysoce kvalitní byliny, koření, dřevo a kořeny, které jsou dodávány z celého světa. Všechny ingredience jsou míchány dle původní tajné receptury. Extrakt je ponechán 6 měsíců k odpočinku a až poté se z něj stává tento světlý (tzv. „blond“) apetitiv, a to procesem, který se od roku 1965 nezměnil. Nápoj je nakonec ještě sycen oxidem uhličitým. Jedinečná komplexní hořkosladká chuť se hodí ke všem příležitostem, kdy se podávají lehké alkoholické nápoje. Je ideální jako aperitiv před jídlem nebo jako lehký drink po práci či v brzkých večerních hodinách. Dodává se v 10 cl lahvičkách (1 lahvička = 1 porce), které jsou ihned připraveny k… (holá láhev) 0,1 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 0,1 l – investiční alkohol

    25 

    Legendární nealkoholický aperitiv Crodino byl uveden na trh v roce 1965. Vyrábí se v italském městě Crodo v regionu Piemonte. Receptura je založena na místní pramenité vodě z pramene Liesel, ve které se louhují vysoce kvalitní byliny, koření, dřevo a kořeny, jež jsou dodávány z celého světa. Všechny ingredience jsou míchány dle původní tajné receptury. Extrakt je ponechán 6 měsíců k odpočinku a až poté se z něj stává tento apetitiv, a to procesem, který se od roku 1965 nezměnil. Nápoj je nakonec ještě sycen oxidem uhličitým. Jedinečná komplexní hořkosladká chuť se hodí ke všem příležitostem, kdy se podávají lehké alkoholické nápoje, nebo jako chuťově vynikající, stylová alternativa k alkoholickým nápojům. Crodino Rosso stimulující červené barvy se vyznačuje trpkým aroma krvavého pomeranče, v závěru s lehce nahořklou tříslovinou. Crodino Rosso lze podávat na ledu, se sodou či tonikem, doplněné plátkem pomeranče. Objednávejte prosím 8 ks, 16 ks, 24 ks, 32 ks, 40 ks, 48 ks (násobky… (holá láhev) 0,1 l v akci za cenu Kč.

  • Borjomi 0,0% 0,33 l – investiční alkohol

    30 

    Borjomi je minerální voda vulkanického původu, která se rodí v samotných útrobách gruzínských hor, kilometry pod povrchem Kavkazu. Za pomoci přírodního tlaku oxidu uhličitého vyvěrá na povrch z hloubky 8-10 km. Na rozdíl od mnoha jiných minerálních vod chemického typu hydrogenuhličitanu-sodného se Borjomi dostává na povrch nezchlazená – má v ten moment 38-41°C. Cestou je obohacena o 60 různých minerálních látek, které se nacházejí ve vrstvách Kavkazu. Následně je pečlivě sbírána ve stejnojmenné soutěsce, ale pouze v takovém množství, aby bylo možné zdroje přirozeně udržovat. O léčivých vlastnostech zdejší vody hovoří už starobylé eposy. Podle historiků a archeologů lidé ve starověku vodu ze soutěsky Borjomi nejenom pili, ale využívali ji také v rámci léčivých koupelí. Kvůli ustavičnému válčení se na prameny v období 16.-18. století zcela zapomnělo a znovuobjeveny byly až v 19. století. Prvotřídní kvalita minerální vody BORJOMI byla opakovaně doložena mnoha laboratorními testy… Borjomi 0,0% 0,33 l v akci za cenu Kč.

  • Borjomi 0,0% 0,5 l – investiční alkohol

    35 

    Borjomi je minerální voda vulkanického původu, která se rodí v samotných útrobách gruzínských hor, kilometry pod povrchem Kavkazu. Za pomoci přírodního tlaku oxidu uhličitého vyvěrá na povrch z hloubky 8-10 km. Na rozdíl od mnoha jiných minerálních vod chemického typu hydrogenuhličitanu-sodného se Borjomi dostává na povrch nezchlazená – má v ten moment 38-41°C. Cestou je obohacena o 60 různých minerálních látek, které se nacházejí ve vrstvách Kavkazu. Následně je pečlivě sbírána ve stejnojmenné soutěsce, ale pouze v takovém množství, aby bylo možné zdroje přirozeně udržovat. O léčivých vlastnostech zdejší vody hovoří už starobylé eposy. Podle historiků a archeologů lidé ve starověku vodu ze soutěsky Borjomi nejenom pili, ale využívali ji také v rámci léčivých koupelí. Kvůli ustavičnému válčení se na prameny v období 16.-18. století zcela zapomnělo a znovuobjeveny byly až v 19. století. Prvotřídní kvalita minerální vody BORJOMI byla opakovaně doložena mnoha laboratorními testy… Borjomi 0,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Burma Tonic Water 0,15 l – investiční alkohol

    30 

    East Imperial Burma Tonic představuje moderní styl toniků s přidanou kyselinou citronovou a vyšším podílem třtinového cukru. Má nejvyšší obsah chininu ze všech na trhu dostupných nápojů. Doporučuje se k tradičnějším ginům, v nichž dominují citrusové tóny, ale i k londýnským ginům suchého stylu. East Imperial Burma Tonic Water 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Burma Tonic Water 0,15 l – investiční alkohol

    32 

    East Imperial Burma Tonic představuje moderní styl toniků s přidanou kyselinou citronovou a vyšším podílem třtinového cukru. Má nejvyšší obsah chininu ze všech na trhu dostupných nápojů. Doporučuje se k tradičnějším ginům, v nichž dominují citrusové tóny, ale i k londýnským ginům suchého stylu. East Imperial Burma Tonic Water 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Ginger Beer 0,0% 0,15 l – investiční alkohol

    32 

    East Imperial Ginger Beer se vyznačuje přirozeností a svěžestí těch nejlepších zázvorových piv. Proces vaření trvá tři dny a používají se při něm jen vybrané druhy zázvoru z východní Afriky a východní Asie. Ve srovnání s běžným typem ginger beer má nižší obsah cukru a neuvěřitelně dlouhou zázvorovou dochuť, a tak se dokonale hodí k přípravě drinků typu Moscow Mule či Dark and Stormy. Uplatní se ale i samotný jako alternativa k alkoholickým nápojům. East Imperial Ginger Beer 0,0% 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Grapefruit Soda 0,15 l – investiční alkohol

    32 

    Grepová soda East Imperial vznikla ve spolupráci s Jimem Meehanem, barmanem světového věhlasu a autorem legendární knihy The PDT Cocktail Book a Meehan’s Bartender Manual. S využitím jeho obrovských zkušeností vznikla suchá soda z růžového grepu jako žádná jiná, která je perfektním doplňkem k prémiovému rumu a tequile, nebo prostě samotná. Skvěle jsou v ní vyvážené osvěžující, hořké a květinové tóny, suchost a perlení, v závěru s dotekem bílého pepře. East Imperial Grapefruit Soda 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Grapefruit Tonic 0,0% 0,15 l – investiční alkohol

    32 

    Grapefruit, jenž pravděpodobně vznikl křížením sladkých pomerančů z Barbadosu a pomela z Indonésie, byl objeven až v 18. století. East Imperial vytvořil perfektně vyvážený tonik z červeného grepu a pomela z jihovýchodní Asie, které nápoji dodává plný pomerančový charakter. East Imperial Grapefruit Tonic 0,0% 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Kima Kola 0,15 l – investiční alkohol

    30 

    East Imperial Kima Kola vzniká z aromatické směsi skořice, hřebíčku a muškátového oříšku, která je vyvážená madagaskarskou vanilkou a hořkosladkou chutí kolových ořechů. Doplněna je o kapku přírodního medu a třtinového cukru. V chuti je bohatá a citrusová s vyváženou hořkostí, která přechází v hluboké kořeněné a limetové tóny. Je výrazná a hřejivá s dlouhým, suchým, kořeněným závěrem. Ideální je v kombinaci s rumem či whiskey. Objednávejte prosím 4 ks, 8 ks, 12 ks, 16 ks, 20 ks… (násobky po 4 ks). East Imperial Kima Kola 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Old World Tonic 0,0% 0,15 l – investiční alkohol

    37 

    East Imperial Superior Tonic Water je moderní verzí toniku z přelomu 19. a 20. století. Není to soft drink, ale opravdový tonik a jako takový se skvěle hodí ke spojení s výraznějšími bylinnými giny nového západního stylu. Pozvolna tak totiž začnou vynikat jemné příchutě ginu, které jiné druhy toniku potlačují. Každý barman s jeho pomocí může namíchat dokonalý G&T a podle libosti do něj přidat citrusové přísady nebo sladidla. East Imperial Old World Tonic 0,0% 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Royal Botanic Tonic 0,15 l – investiční alkohol

    34 

    Royal Botanic Tonic je výsledkem partnerství mezi East Imperial a Královskými botanickými zahradami v anglickém Kew. Zahrady v Kew mají více než 250letou historii a sehrály důležitou roli v příběhu chininu, neboť přepravili sazenice chinovníku z Jižní Ameriky do Indie. Tonik se vyznačuje osvěžujícími tóny bezového květu, kyselostí červeného grapefruitu a hořkostí chininu z kůry chinovníků pěstovaných v ekologickém zemědělství v oblasti Batavia na Jávě. Ideální je v kombinaci s ginem s květinovými tóny. East Imperial Royal Botanic Tonic 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Thai Ginger Ale 0,0% 0,15 l – investiční alkohol

    30 

    East Imperial Thai Dry Ginger Ale je první ginger ale, při jehož výrobě se používá jen přírodní výtažek zázvoru, na rozdíl od mnoha moderních mixerů, které většinou obsahují jen málo přírodního zázvoru nebo dokonce žádný. V případě East Imperial jde o zázvor z Thajska, jenž se vyznačuje mimořádně nízkým obsahem cukru. Thai Dry Ginger Ale je mimořádně osvěžující samotný, hodí se však i pro přípravu koktejlů jako jemnější alternativa ginger beer. East Imperial Thai Ginger Ale 0,0% 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Yuzu Lemonade 0,15 l – investiční alkohol

    32 

    East Imperial Yuzu Lemonade je svěží a exotickou variantou tradiční limonády. Při její výrobě se používá kůra a olej japonského citrusu yuzu a přírodní třtinový cukr. V chuti je svěží, čerstvá a květinová. V úvodu je výrazně citrusová a lehce nasládlá, následně se projeví sametová plná chuť. Závěr je svěží a suchý s květinovými tóny yuzu a citrusové kůry. Dokonale se hodí k vodce, whiskey a dalším prémiovým destilátům, vyniká například v koktejlech Tom Collins či Lynchburg Lemonade. A samozřejmě si ji lze vychutnat i samotnou. East Imperial Yuzu Lemonade 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • East Imperial Yuzu Tonic 0,0% 0,15 l – investiční alkohol

    32 

    Yuzu je aromatické citrusové ovoce pocházející ze severní Asie, rozšířené je především v Japonsku. Vyznačuje se výraznou pikantní chutí a často bývá popisováno jako hybrid mezi mandarinkou a Meyerovým citronem. Yuzu Tonic představuje skvělý způsob, jak dodat míchaným nápojům nádech exotiky. East Imperial Yuzu Tonic 0,0% 0,15 l v akci za cenu Kč.

  • Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer 0,0% 0,5 l – investiční alkohol

    64 

    DÁREK – 1 originální plecháček k nákupu 4 ks Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer 0,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.