Zobrazen 1. – 16. z 29 výsledků

  • Capovilla Acquavite di Vino Chardonnay 45,0% 0,5 l

    1 010 

    Capovilla Acquavite di Vino Chardonnay je destilován ze šťavnatých slupek hroznů Billecart Salmon od jednoho z nejlepších výrobců šampaňského na světě. Gianni Capovilla jezdí osobně během sklizně do oblasti Champagne vybírat šťavnaté slupky hroznů odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které jsou následně importovány do městečka Rosà. Tady, v Capovillově království, jsou nakonec destilovány na jeho destilačních zařízeních v bain marie. Výsledkem jsou dvě pálenky z matoliny Chardonnay a Pinot Noir, které při předpremiéře na „World Spirit 2006“ v Klagenfurtu získaly zlatou medaili.

  • Capovilla Acquavite di Vino Pinot Noir 45,0% 0,5 l

    940 

    Capovilla Acquavite di Vino Pinot Noir je destilován ze šťavnatých slupek hroznů Billecart Salmon od jednoho z nejlepších výrobců šampaňského na světě. Gianni Capovilla jezdí osobně během sklizně do oblasti Champagne vybírat šťavnaté slupky hroznů odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které jsou následně importovány do městečka Rosà. Tady, v Capovillově království, jsou nakonec destilovány na jeho destilačních zařízeních v bain marie. Výsledkem jsou dvě pálenky z matoliny Chardonnay a Pinot Noir, které při předpremiéře na „World Spirit 2006“ v Klagenfurtu získaly zlatou medaili.

  • Capovilla Alto Grado Albicocche del Vesuvio 49,0% 0,5 l

    2 760 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosà poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Albicocche del Vesuvio je…

  • Capovilla Alto Grado Pere Williams di Montagna 45,5% 0,5 l

    1 960 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosà poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Pere Williams di Montagna…

  • Capovilla Alto Grado Pesche di Vigna 45,5% 0,5 l

    1 930 

    Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosá poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Pesche di Vigna je destilát…

  • Fassbind Eau de Vie Abricot – Meruňka 43,0% 0,7 l

    1 440 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Abricot se vyrábí ze staré odrůdy Royal Luizet a vyznačuje se intenzivní ovocnou chutí s jemným mandlovým tónem. Meruňky pochází z kantonu Valais a sklízí se v červenci a srpnu, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují včetně pecek, což dodává výsledné pálence jemný mandlový tón a intenzivní ovocnost. Pálenka zraje minimálně dva roky v tancích z nerezové oceli. Má intenzivní ovocné aroma, které připomíná meruňkový džem s dotekem mandlí. V chuti je ovocná, přirozeně nasládlá, s intenzivními tóny meruněk a stopou mandlí a pepře.

  • Fassbind Eau de Vie Rigi-Kirsch – Třešeň 41,0% 0,7 l

    1 460 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který je mistry palírníky předáván z generace na generaci. Ovoce je vybíráno dle nejpřísnějších měřítek, používá se pouze švýcarské ovoce označení kvality A. Mladý destilát je uložen po dobu minimálně jednoho roku, až poté je blendován a následně lahvován. Fassbind Eau de Vie Rigi-Kirsch je vyráběn z třešní nejvyšší kvality a má elegantní harmonickou chuť s jemným náznakem mandlí.

  • Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 43,0% 0,7 l

    1 390 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Williams se vyrábí ze švýcarských hrušek Williams z kantonu Valais, které se zpracovávají, až když jsou zcela zralé, maximálně šťavnaté a mají zlatavě žlutou barvu. Po dvojité destilaci odpočívá pálenka nejméně dva roky v tancích z nerezové oceli, až poté se lahvuje. Má intenzivní aroma hrušek s dotekem pražených lískových ořechů. Šťavnaté tóny hrušek jsou výrazné i v chuti, s přirozenou sladkostí, nádechem máty a náznakem pepře.

  • Fassbind Himbeergeist – Malina 41,0% 0,7 l

    1 460 
  • Fassbind L'Heritage de Bois Kirsch – Třešeň/Třešňový sud 52,3% 0,5 l

    1 860 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva…

  • Fassbind L'Heritage de Bois Poire Williams – Hruška/Hruškový sud 53,8% 0,5 l

    1 860 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva…

  • Fassbind L'Heritage de Bois Prune – Švestka/Švestkový sud 54,1% 0,5 l

    1 860 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva…

  • Fassbind Les Trouvailles Abricot – Meruňka 44,0% 0,5 l

    2 090 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Označení „LES TROUVAILLES“ si zaslouží pouze ty nejušlechtilejší destiláty vyráběné v malých dávkách z nejvzácnějšího ovoce. Zástupcem této řady je destilát vyrobený z meruněk. Po pečlivé destilaci odpočívá destilát 18-24 měsíců v nerezových tancích a zraje v historických sklepích, dokud se aroma nevyladí a nerozvine k…

  • Fassbind Vieil Abricot – Stařená Meruňka 40,0% 0,7 l

    1 250 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka se vyrábí ze zralých meruněk staré královské odrůdy Luizet. Vysoce kvalitní meruňky s intenzivní vůní jsou odborně destilovány a výsledná „eau-de-vie“ je na jeden rok uložena do dubových sudů ke zrání. Destilát je následně ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených meruněk. Vieil Abricot je mimořádně ceněna pro svou chuť, ve které se snoubí zralé meruňky s jemným nádechem mandlí. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design.

  • Fassbind Vieille Framboise – Stařená Malina 40,0% 0,7 l

    1 050 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Zralé maliny z regionu Walis jsou po dobu šesti týdnů macerovány a poté pečlivě destilovány použitím tradičních postupů. Destilát je uložen na jeden rok do dubových sudů ke zrání a poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených malin. Získává tak příjemnou ovocnou chuť připomínající malinový džem, kterou podtrhuje jemný a intenzivní závěr. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design.

  • Fassbind Vieille Poire – Stařená Hruška 40,0% 0,7 l

    1 050 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka ze zralých hrušek odrůdy Williams je po destilaci uložena do dubových sudů, kde zraje po dobu 12 až 18 měsíců. Výsledný destilát je poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených hrušek Williams. Tento extrakt poskytuje cenami ověnčené pálence delikátně elegantní nasládlou chuť s intenzivními tóny hrušek Williams. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design.