Thaya Frankovka Rosé Kabinetní 2020 0,75l 11,5%
159 KčZnojemské vinařství Thaya je z těch, které při volbě mezi vyšším výnosem a skvělou kvalitou nedělají kompromisy.
Zobrazen 49. – 57. z 57 výsledků
Znojemské vinařství Thaya je z těch, které při volbě mezi vyšším výnosem a skvělou kvalitou nedělají kompromisy.
Thaya Pinot Noir ROSÉ Kabinetní 2020 0,75l 11% si můžete zakoupit za skvělou cenu 159Kč v eshopu Alkohol.cz od výrobce THAYA
Thaya Rosé Cuvée Kabinetní 2020 0,75l 11% si můžete zakoupit za skvělou cenu 129Kč v eshopu Alkohol.cz od výrobce THAYA
Tombacco Primitivo Rosato 0,75l 12,5% si můžete zakoupit za skvělou cenu 245Kč v eshopu Alkohol.cz od výrobce Tombacco
Terroirové rosé balancuje mezi ovocnou sladkostí a mírně slanými mořskými tóny. Svěží víno s příjemnou kyselinou parádně doplní ryby či pizzu. Na zdraví!
VICAN Kienberg Frizzanté Rosé Pozdní sběr 2020 0,75l 10,5% si můžete zakoupit za skvělou cenu 199Kč v eshopu Alkohol.cz od výrobce VICAN rodinné vinařství Mikulov
VICAN Rulandské Modré Rosé Kabinetní 2020 0,75l 11% si můžete zakoupit za skvělou cenu 188Kč v eshopu Alkohol.cz od výrobce VICAN rodinné vinařství Mikulov
ZD Němčičky Frankovka Blanc De Noire 2021 0,75l 12,5% si můžete zakoupit za skvělou cenu 169Kč v eshopu Alkohol.cz od výrobce Vinařství ZD Němčičky
CHÂTEAU DE ROQUEFORT – CÔTES DE PROVENCE Rodinné vinařství Château de Roquefort se nachází ve francouzském Provensálsku, v místě zvaném Roquefort la Bedoule. Současní majitelé, rodina Villeneuve, získala tuto nemovitost a půdu již v roce 1882 od svého předka, vojenského generála a vévody z Gardanne, jenž ji vlastnil od roku 1812. Hlavní činností Château de Roquefort do dnešní doby zůstává vinařství a výroba vína, zatímco v minulosti to bylo i lesnictví a zemědělství. Corail je úžasné rosé s tradičním provensálským charakterem, obsahující původní odrůdy tohoto kraje. Je to svěží, okouzlující, vysoce kvalitní a vzácně dobré růžové víno, které se díky své všestrannosti hodí pro každý stůl a příležitost. Odrůdy Grenache a Cinsault se nejprve macerují při velmi nízké teplotě 6 °C. Potom probíhá spontánní fermentace a částečná malolaktická fermentace v ocelových tancích, kde také víno zraje a zdokonaluje se na ušlechtilých kalech po dobu šesti měsíců. JASCI & MARCHESANI Rodinné…