Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Centinela Blanco 40,0% 0,7 l

    660 

    Po mnoho let udržuje Casa Centinela tradici výroby tequily, hrdá na své kořeny a historii. Tequila Centinela Blanco, 100 % agáve, se vyznačuje krátkým pobytem v sudech, který trvá pouze několik dnů. Je ideální pro přípravu vynikajících koktejlů a hodí se dobře k pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a mexická jídla.

  • Don Julio Añejo 38,0% 0,7 l

    1 310 

    Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Añejo zraje 18 měsíců a v chuti se projevují tóny červeného ovoce a máslových bonbonů.

  • Don Julio Reposado 38,0% 0,7 l

    1 200 

    Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Reposado zraje 8 měsíců a v její chuti se projevují tóny čokolády a vanilky.

  • Ocho Añejo Single Barrel 54,1% 0,7 l

    2 760 
  • Ocho Blanco El Baijo 40,0% 0,5 l

    810 

    Tomas Estes a Carlos Camarena s projektem Ocho (8) jako první na trhu představili koncept single estate tequily, jímž demonstrují hloubku a šíři chutí i vůní, které tequile přináší agáve podle toho, na jakém místě roste. Tomas Estes a Carlos Camarena kladou důraz na rozmanitost tím, že vyrábějí tequilu v malých várkách ze sklizní z unikátních rančů s odlišnými mikroklimaty. K vaření agáve využívají tradiční zděné parní pece, k fermentaci zase kónické dřevěné fermentační kádě a destiluje se v měděných destilačních kotlích. Výsledkem jsou tequily reflektující terroir a disponující širokou škálou chutí.

  • Ocho Reposado Las Aguilas 40,0% 0,5 l

    920 

    Tomas Estes a Carlos Camarena s projektem Ocho (8) jako první na trhu představili koncept single estate tequily, jímž demonstrují hloubku a šíři chutí i vůní, které tequile přináší agáve podle toho, na jakém místě roste. Tomas Estes a Carlos Camarena kladou důraz na rozmanitost tím, že vyrábějí tequilu v malých várkách ze sklizní z unikátních rančů s odlišnými mikroklimaty. K vaření agáve využívají tradiční zděné parní pece, k fermentaci zase kónické dřevěné fermentační kádě a destiluje se v měděných destilačních kotlích. Výsledkem jsou tequily reflektující terroir a disponující širokou škálou chutí. Název ranče odkazuje na orly, kteří mívali hnízdo v jednom z místních stromů. Je to jen podruhé, co se na této farmě pěstuje agáve, naposledy to bylo kolem roku 1965. Od té doby sloužila jako pastvina pro skot. Ranč Las Aguilas se nachází v jemně hornaté oblasti v nadmořské výšce 2.057 metrů. Při sklizni byly rostliny 6 let staré a jejich průměrný obsah cukru byl 24,47 %. Reposado…

  • Rey Campero Espadín 47,0% 0,7 l

    1 320 

    Destilerie Sánchez funguje přes sedm dekád. Reprezentuje kulturu, tradice a umění malého městečka Candelaria Yegolé (region Sierra Sur v mexickém státě Oaxaca), na jehož úrodných svazích a kaňonech roste více než deset druhů divoké agáve. Žije zde jen něco málo přes 100 obyvatel, z nichž většina se věnuje produkci řemeslného mezcalu. Rey Campero, v překladu „král venkova“, je exkluzivní značka prémiového řemeslného mezcalu. Založil ji Romulo Sánchez Parada, který se výrobě mezcalu naučil od svého otce. Každá lahev mezcalu Rey Campero zaručuje vysokou kvalitu a ten nejlepší senzorický profil agáve daného druhu a regionu. Maguey Espadín je v průměru 1,5 m široká a 1 m vysoká agáve. Tento v Mexiku nejrozšířenější druh, který je považován za předka modré agáve, z níž se vyrábí tequila, se k produkci mezcalu ve státě Oaxaca používá nejčastěji. Rey Campero Espadín je vyroben výhradně z agáve Maguey Espadín. Prochází venkovní fermentací za využití divokých kvasinek, načež je dvakrát…