Zobrazen 1. – 16. z 27 výsledků

  • 1800 Añejo 38,0% 0,7 l

    1 500 

    Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. 1800 Añejo ze 100 % z Weberovy modré agáve zraje minimálně 14 měsíců v sudech z francouzského dubu. V chuti se projevuje dřevo, agáve a koření. Její kořeněný dozvuk je vyvážený a mísí se v něm chuť ožehnutého dubu, vanilky a karamelu.

  • 1800 Reposado 38,0% 0,7 l

    1 090 

    Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. 1800 Reposado byla první superprémiovou tequilou vyrobenou ze 100 % z Weberovy modré agáve, která byla vyvážena do USA. Minimálně šest měsíců zraje v sudech z amerického a francouzského dubu. Je to plná jemná tequila s tóny máslového karamelu a jemného koření, dotekem kouře a sametovým závěrem.

  • 1800 Silver 38,0% 0,7 l

    1 090 

    Tequila 1800 byla pojmenována po roce, kdy byla poprvé uvedena na trh. Skleněná láhev je lichoběžná a připomíná prastaré mayské pyramidy, jež se nachází na území Mexika. Vyrobena je ze 100 % z modré agáve, která se ručně sbírá na rodinných rančích v Jaliscu. Rostliny agáve rostou vysoko nad mořem, na vysočině s vulkanickou půdou bohatou na minerály. Trvá 8 let, než dozrají a mohou být sklizeny. Destiluje se dvakrát a aby bylo dosaženo hloubky a charakteru, pro finální produkt se míchá výběr několika bílých tequil. Její chuť je mimořádně jemná, čistá a vyvážená s nádechem sladkého ovoce a pepře.

  • Cabrito Blanco 40,0% 0,7 l

    610 

    Tequila Cabrito Blanco, 100 % agáve, je nezrající tequila, kterou vyrábí Casa Centinela v Los Altos mexického státu Jalisco. Majitelé této tradiční destilerie jsou oddáni kvalitě všech svých výrobků, celosvětově uznávaných představitelů tradice, podstaty a chutě, která odlišuje nejlepší tequilu vyráběnou v Los Altos mexického státu Jalisco od ostatních. Můžete si ji vychutnat buď čistou, nebo v rozmanitých koktejlech.

  • Cabrito Reposado 40,0% 0,7 l

    610 

    Tequilu Cabrito Reposado, 100 % agáve, vyrábí Casa Centinela v Los Altos mexického státu Jalisco. Tequila je po destilaci uložena do dubových sudů k šestiměsíčnímu odpočinku, během kterého získá svou zlatavou barvu a jemnou chuť. Můžete si ji vychutnat buď čistou, nebo v rozmanitých koktejlech.

  • Casco Viejo Blanco 38,0% 0,7 l

    400 

    Tequily Casco Viejo jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Casco Viejo Blanco je nezrající tequila o obsahu modrého agáve 70 %.

  • Casco Viejo Joven 38,0% 0,7 l

    400 

    Tequily Casco Viejo jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Casco Viejo Joven, neboli mladá, je tequila s obsahem modrého agáve 70 %, která je dobarvována karamelovým kulérem. Jedná se o lahodnou tequilu s výraznou chutí vařeného modrého agáve.

  • Centinela Añejo 40,0% 0,7 l

    1 210 

    Chuť Tequily Centinela Añejo, 100% agáve, okouzlila již nejednoho milovníka kvalitních destilátů a změnila chápání pojmu tequila mnoha lidem na celém světě. Pokud by sudy mohly mluvit, řekly by nám o čarovném procesu uvnitř jejich dubových stěn a o tajemství stvoření jantarového zbarvení, kterým disponuje tequila Centinela Aňejo. Tato tequila zrající uvnitř dubových sudů celé 2 roky, i přesto, že pro označení añejo neboli letitá, stačí rok pouze jeden, je určena k pomalému vychutnávání. Pokud ji chcete kombinovat, můžete s její pomocí připravit opravdu jedinečné koktejly. Hodí se k mexickým pokrmům a k dezertům v kombinaci s kávou.

  • Centinela Blanco 40,0% 0,7 l

    660 

    Po mnoho let udržuje Casa Centinela tradici výroby tequily, hrdá na své kořeny a historii. Tequila Centinela Blanco, 100 % agáve, se vyznačuje krátkým pobytem v sudech, který trvá pouze několik dnů. Je ideální pro přípravu vynikajících koktejlů a hodí se dobře k pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a mexická jídla.

  • Centinela Reposado 40,0% 0,7 l

    1 060 

    Zlatavá průzračnost tequily Centinela Reposado, 100 % agáve, poukazuje na péči, jíž je této tequile věnována od sklizně přes destilaci až po zrání v největšim skladu zrající tequily v Mexiku. Tato tequila odpočívá jeden rok v dubových sudech, čímž získává svou jemnost a lehkost. Hodí se jak k přípravě koktejlů, tak k lehčím pokrmům, jako jsou mořské plody, drůbež a samozřejmě též k mexické kuchyni.

  • Del Maguey Pechuga 49,0% 0,7 l

    6 100 
  • Don Agustín Añejo 38,0% 0,7 l

    1 130 

    Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny. Don Agustín Añejo, 100 % agáve, zraje 14 měsíců uvnitř sudů z amerického dubu a je zvláště vhodná pro vychutnávání v koňakových skleničkách.

  • Don Agustín Blanco 38,0% 0,7 l

    900 

    Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny. Don Agustín Blanco, 100 % agáve, je nezrající tequila zvláště vhodná pro míchání prvotřídních koktejlů, která pro svou kvalitu získala již několik prestižních ocenění.

  • Don Agustín Reposado 38,0% 0,7 l

    980 

    Tequily Don Agustín jsou vyráběny 100% mexickou rodinnou společností Casa Camarena, kterou pod původním názvem „La Arandina“ založil v Arandas v roce 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tequily zde vyráběné pocházejí z Los Altos neboli vysočiny státu Jalisco, kde se nachází úrodná půda bohatá na železo. Rodina Camarenů patří mezi čtyři nejvýznamnější pěstitele agáve v Mexiku. Tequila Don Agustín byla vyrobena na počest zakladatele destilerie Dona Agustína Camareny. Don Agustín Reposado, 100 % agáve, zraje 6 měsíců v sudech z amerického dubu a disponuje intenzivní chutí modrého agáve.

  • Don Julio Añejo 38,0% 0,7 l

    1 310 

    Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Añejo zraje 18 měsíců a v chuti se projevují tóny červeného ovoce a máslových bonbonů.

  • Don Julio Reposado 38,0% 0,7 l

    1 200 

    Tato tequila nese jméno Dona Julia Gonzaleze, který vytvořil první ultraprémiovou tequilu ze 100% modré Weberovy agáve. Don Julio byl průkopníkem v pěstování agáve a jeho principy sázení rostlin dále od sebe, aby mohly růst osm až deset let a plně tak dozrát, se pro výrobu této tequily používají dodnes. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován, od sázení jednotlivých rostlin a jejich ruční sběr, přes pomalé vaření, destilaci v malých várkách v měděných kotlíkových zařízeních až lahvování do číslovaných designových láhví. Dnes je Don Julio nejprodávanější ultraprémiová tequila v Mexiku. Don Julio Reposado zraje 8 měsíců a v její chuti se projevují tóny čokolády a vanilky.