Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Bulleit Bourbon 10 Y.O. 45,6% 0,7 l

    1 140 

    Bulleit 10 Y.O. byl po destilaci uložen do vypálených sudů z amerického bílého dubu, kde strávil 10 let. Delší zrání vedlo ke vzniku výjimečné whiskey intenzivní, plné a velmi jemné chuti. Je sušší a dřevitější, přesto si zachovává typický charakter spjatý se značkou Bulleit.

  • Bulleit Bourbon 45,0% 0,7 l

    600 

    Bulleit Bourbon pochází z Kentucky a je inspirován stopadesátiletou rodinnou recepturou k výrobě bourbonu s vysokým podílem žita. Jemnost a komplexita vznikají jedinečným blendem žitného, kukuřičného a ječmenného sladu a speciálních druhů kvasnic. Díky trojnásobnému podílu žita oproti běžným bourbonům má Bulleit výraznou, kořeněnou chuť s čistým a jemným zakončením. Cenami ověnčený a barmany a mixology vyhledávaný jak pro výjimečnou obsah, tak díky své originální láhvi.

  • Bulleit Rye 45,0% 0,7 l

    800 

    Vše v rodině Bulleitů se točilo a točí kolem žita a vytvoření žitné whiskey tak bylo přirozeným vývojem. Whiskey má mimořádně vysoký podíl žita 95% a její popularita strmě roste. Má bohaté dřevité aroma se závanem čajového pečiva a sušenek. V chuti je mimořádně jemná se stopami vanilky, medu, sušených meruněk, rozinek a koření. Zakončení je jiskřivé a čisté s dlouhou, pomalu doznívající chutí.

  • Michter's 10 Y.O. Single Barrel Bourbon 47,2% 0,7 l

    3 470 
  • Sazerac Rye 45,0% 0,7 l

    1 220 

    Žitná whiskey pojmenována po kavárně v New Orleans, která byla kolébkou stejnojmenného koktejlu. Sazerac se vyrábí v palírně Buffalo Trace, která se nachází ve Frankfortu v Kentucky. Jde o žitnou whiskey o stáří 6 let, která se vyznačuje tóny hřebíčku, vanilky, anýzu a pepře, stopami kandovaného ovoce a citrusů a velkým, jemným zakončením s náznakem lékořice. V posledních letech byla whiskey dvakrát oceněná na prestižní odborné soutěži v San Francisku zlatou medailí.

  • Sonoma County Rye 48,0% 0,7 l

    2 010 

    Sonoma County Rye je vyráběna ve stejnojmenné destilerii ve městě Rohnert Park v Kalifornii. Je založena na 100% žitném mashbillu a je vyráběná použitím postupů z 16. století, jako je destilace v měděných kotlích alembik ohřívaných přímým ohněm a ruční separace. Whiskey zraje ve vypálených sudech z amerického dubu a je plněna do lahví bez použití studené filtrace. Nejsou přidávána barviva ani příchutě.

  • W.L. Weller Special Reserve 45,0% 0,75 l

    630