Zobrazuji všech 8 výsledků

  • Aperol + Cinzano To-Spritz Gift Box 11,26% 1,45 l – investiční alkohol

    510 

    Dárkové balení obsahuje Aperol a šumivé víno Cinzano To-Spritz pro přípravu dokonalého koktejlu Aperol Spritz. Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při… Aperol + Cinzano To-Spritz Gift Box 11,26% 1,45 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol 11,0% 0,7 l – investiční alkohol

    370 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol 11,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol 11,0% 1,0 l – investiční alkohol

    480 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol 11,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol Gift Box 11,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol Gift Box 11,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol s batůžkem 11,0% 0,7 l – investiční alkohol

    370 

    Aperol představuje ztělesnění radosti ze života v italském stylu. Jedinečný aperitiv s vyváženou hořkosladkou chutí a nezaměnitelnou oranžovou barvou vytvořili bratři Silvio a Luigi Barbieri. V roce 1919 ho představili na mezinárodním veletrhu v Padově, odkud pocházeli, a slavili s ním obrovský úspěch. Pro originální recepturu, jež se za více než 100 let nezměnila, jsou klíčové infuze pomerančů, hořce, rebarbory a dalších bylin a koření. Přesný recept však zůstává přísně střeženým tajemstvím. Aperol je neodmyslitelným základem pro věhlasný Aperol Spritz, který je zároveň jediným drinkem, jenž se z Aperolu připravuje. Aperol Spritz se těší obrovskému růstu popularity především v posledních letech, jeho historie však sahá až do 50. let 20. století, kdy vznikl v italských Benátkách. Aperol Spritz se řadí mezi nízkoalkoholické nápoje vedle piva, vína či prosecca, při správné přípravě obsahuje zhruba 9 % alkoholu. Pro perfektní chuť je nezbytná i perfektní příprava. Začínáme vždy… Aperol s batůžkem 11,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol Spritz RTE 9,0% 0,525 l – investiční alkohol

    180 

    Italská radost ze života v praktickém balení, to je dokonale namíchaný Aperol Spritz. Aperol Spritz, nejpopulárnější drink v Itálii, přináší dokonale namíchanou novinku Aperol Spritz RTE. Jak zkratka RTE, neboli Ready To Enjoy, napovídá, lahvičky obsahují již perfektně namíchaný Aperol Spritz, pro jehož vychutnání tak již schází pouze sklenice, led a plátek pomeranče. Aperol Spritz RTE je jednoduchým a praktickým řešením pro všechny situace, kdy není k dispozici prostor, čas či ingredience na přípravu klasického Aperol Spritzu. Je tak ideální na cesty, na grilování či na doma pro případ, kdy stačí pouze malé balení. Balení obsahuje 3 lahvičky o obsahu 175 ml. Aperol Spritz RTE 9,0% 0,525 l v akci za cenu Kč.

  • Aperol Spritz RTS 9,0% 0,6 l – investiční alkohol

    190 

    Italská radost ze života v praktickém balení, to je dokonale namíchaný Aperol Spritz. Aperol Spritz, nejpopulárnější drink v Itálii, přináší dokonale namíchanou novinku Aperol Spritz RTS. Jak zkratka RTS, neboli Ready To Serve, napovídá, lahvičky obsahují již perfektně namíchaný Aperol Spritz, pro jehož vychutnání tak již schází pouze sklenice, led a plátek pomeranče. Aperol Spritz RTS je jednoduchým a praktickým řešením pro všechny situace, kdy není k dispozici prostor, čas či ingredience na přípravu klasického Aperol Spritzu. Je tak ideální na cesty, na grilování či na doma pro případ, kdy stačí pouze malé balení. Balení obsahuje 3 lahvičky o obsahu 200 ml. Aperol Spritz RTS 9,0% 0,6 l v akci za cenu Kč.

  • Zvýhodněný set = Aperol + Cinzano Pro-Spritz 1,45 l – investiční alkohol

    510 

    DÁREK – 1 originální zátka na šumivé víno Zvýhodněný set = Aperol + Cinzano Pro-Spritz 1,45 l v akci za cenu Kč.