Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Arcane Arrangé Ananas Rôti 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    700 

    Rhum arrangé, doslova „naaranžovaný rum“, má své kořeny na ostrovech Réunion, Mauricius, Madagaskar a na ostrovech Francouzských Antil. Jedná se o rum, resp. likér na jeho bázi, který je ochucený ovocem, kořením, rostlinami či jejich kořeny, které jsou v něm macerovány. Řada Arcane Arrangé představuje lahodné spojení delikátního rumu z ostrova Mauricius, který se vyznačuje tóny čerstvé cukrové třtiny, a tropického ovoce, jež je pro ostrov Mauricius typické. Tento exotický elixír je ideální vychlazený či na ledu, jako aperitiv či digestiv. Ananas Rôti v chuti spojuje intenzivní tóny čerstvého ananasu, sladkost karamelu a delikátní mauricijský rum. Jeho chuť skvěle doplní čokoládové dezerty. Arcane Arrangé Ananas Rôti 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Arcane Arrangé Banane Flambée 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    700 

    Rhum arrangé, doslova „naaranžovaný rum“, má své kořeny na ostrovech Réunion, Mauricius, Madagaskar a na ostrovech Francouzských Antil. Jedná se o rum, resp. likér na jeho bázi, který je ochucený ovocem, kořením, rostlinami či jejich kořeny, které jsou v něm macerovány. Řada Arcane Arrangé představuje lahodné spojení delikátního rumu z ostrova Mauricius, který se vyznačuje tóny čerstvé cukrové třtiny, a tropického ovoce, jež je pro ostrov Mauricius typické. Tento exotický elixír je ideální vychlazený či na ledu, jako aperitiv či digestiv. Banane Flambée odkazuje na oblíbený dezert a spojuje jemný rum se sladkostí banánů. Je chuť dokonale vynikne v kombinaci s palačinkami či crêpes, kde lze použít i pár kapek do těsta. Arcane Arrangé Banane Flambée 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Arcane Arrangé Vanilles des Îles 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    700 

    Rhum arrangé, doslova „naaranžovaný rum“, má své kořeny na ostrovech Réunion, Mauricius, Madagaskar a na ostrovech Francouzských Antil. Jedná se o rum, resp. likér na jeho bázi, který je ochucený ovocem, kořením, rostlinami či jejich kořeny, které jsou v něm macerovány. Řada Arcane Arrangé představuje lahodné spojení delikátního rumu z ostrova Mauricius, který se vyznačuje tóny čerstvé cukrové třtiny, a tropického ovoce, jež je pro ostrov Mauricius typické. Tento exotický elixír je ideální vychlazený či na ledu, jako aperitiv či digestiv. Vanilles des Îles spojuje dva nejznámější produkty ostrova Mauricius, jemný rum a ty nejkvalitnější vanilkové lusky. Spojením Bourbon vanilky a jemného rumu vzniká elixír, jehož lahodná chuť vás přenese rovnou na ostrov Mauricius. Jeho chuť skvěle doplní například dezert crème brûlée, kde lze použít pár kapek i při výrobě. Arcane Arrangé Vanilles des Îles 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Arcane Cane Crush 43,8% 0,7 l – investiční alkohol

    690 

    Arcane Cane Crush je bílý rum pro pomalé vychutnávání, který je vyráběn originální dvojí destilací. První proces probíhá na ostrově Mauricius v tradiční „kreolské“ destilační koloně, ve které se destiluje čerstvá, zkvašená šťáva cukrové třtiny. Druhý destilační proces, během kterého je rum dále zušlechtěn, probíhá v měděných kotlích v Cognacu ve Francii. Výsledkem je neobyčejný rum s jemnou, ale intenzivní vůní, který je důkazem skutečnosti, že zrání není jediný způsob, jak získat vynikající rum. Lahodný je v koktejlech, ale díky dokonale vyvážené chuti si jej vychutnáte i čistý, s ledem nebo jednoduše vychlazený. Arcane Cane Crush 43,8% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Arcane Delicatissime 41,0% 0,7 l – investiční alkohol

    790 

    Čerstvě lisovaná třtina se vyznačuje navýsost delikátními vůněmi. Díky originálnímu způsobu míchání a zrání obsahuje rum Arcane všechny nuance cukrové třtiny, od těch nejjemnějších až po ty nejaromatičtější. Typická kořenitost a pikantnost rumů z ostrova Mauricius tyto aromata dokonale zdůrazňují. Arcane Delicatissime je zlatý rum se svěžími a lehkými tóny čerstvé cukrové třtiny, karamelu a exotického ovoce. Vychutnat si jej můžete jak čistý s ledem, tak v originálních koktejlech. Arcane Delicatissime 41,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Arcane Extraroma 12 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Arcane Extraroma je unikátní agricole rum z ostrova Mauricius, který zraje systémem solera. Tři až šest měsíců před lahvováním se do něj přidává sirup z tmavého třtinového cukru smíchaného s 35% rumem. Tato část výrobního procesu se provádí v Burgundsku, finální podoba rumu se však míchá v Cognacu. Arcane Extraroma se doporučuje pít čistý, případně s ledem. Arcane Extraroma 12 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Arcane Flamboyance 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 400 

    Arcane pochází z ostrova Mauricius, ležícího v indickém oceánu nedaleko ostrovů Reunion a Madagaskar. Rumy Arcane se vyrábí z čerstvě lisované šťávy cukrové třtiny a zachycují její plné a pronikavé aroma. Jde o originální rumy s typickými kořeněnými, pikantními tóny, které zdůrazňují všechny nuance cukrové třtiny, od těch nejjemnějších až po ty nejaromatičtější. Limitovaná edice Flamboyance prošla výjimečným procesem pomalého zrání v sudech z třešňového dřeva. Tyto sudy obohatily již tak komplexní rum Arcane o překvapivé, elegantní, ovocné chutě. Jde o edici single cask, tj. rumy nebyly před lahvováním blendovány a obsah se tak může mírně lišit sud od sudu. Vyrobeno bylo jen 17 sudů, tedy přibližně 6 900 lahví. Na lahvi je uvedeno číslo sudu, ze kterého rum pochází, i číslo lahve z daného sudu. Rum má tmavě jantarovou barvu se zlatými a měděnými odlesky. V aroma se projevuje orientální koření, sladké pomeranče, jemné pečivo a med. Na patře je velmi jemný, komplexní, vyvážený a… Arcane Flamboyance 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.