Zobrazen 1. – 16. z 29 výsledků

  • (holá láhev) 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Společnost Beluga hrdě představuje novou řadu Beluga Hunting – ušlechtilé hořké likéry z ruské Sibiře, inspirované lovem, letitou kratochvílí aristokracie. Stejně jako světoznámá vodka z dílny Beluga, i tyto likéry vznikají v destilerii Mariinsk, za použití speciálního sladového destilátu a té nejčistší vody z artéských studní na Sibiři. Bobulové plody, byliny a ovoce té nejlepší kvality jsou vybírány ručně. Po dvojité maceraci ve sladovém destilátu následuje destilace na kotlíkovém zařízení, blendování a nakonec filtrace za studena, po které se finální produkt nechá odpočinout, aby se všechny chutě propojily. Beluga Hunting Berry je likér z bobulových plodů, mezi jehož ingredience patří mj. různé druhy borůvek a brusinek, arónie, šípky, jeřabiny, anýz, jalovec či rozchodnice růžová. Má tmavou rubínovou barvu a 38 % obsah alkoholu. Nejlépe si jej vychutnáte čistý na ledu či z namraženého panáku, je ale také výbornou součástí klasických i teplých koktejlů. (holá láhev) 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,5 l – investiční alkohol

    790 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 050 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 160 

    Tato limitovaná edice ultraprémiové vodky Beluga je inspirovaná výjimečně dlouhou historií destilerie ve městě Mariinsk, jež v roce 2015 oslavila výročí 115 let od založení. Mariinsk, ležící v Kemerovské oblasti asi 4000 km východně od Moskvy poblíž řeky Kija a Transsibiřské magistrály, je legendární destilerií, která byla v srdci Sibiře založena již v roce 1900. Edice Beluga Celebration byla vyrobena na její počest. Sladový destilát té nejvyšší možné kvality, průzračná artéská voda a pečlivá práce skutečných mistrů se spojují v limitované edici, na níž je pomocí procesu vakuového pokovení nanesena dvojitá vrstva platiny a poté zlatý lak. Na konci komplexního procesu se sítotiskem nanáší finální detaily. Tento exkluzivní produkt představuje sofistikované spojení moderních technologií a ruční práce, jež je pro vodku Beluga typické. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Společnost Beluga hrdě představuje novou řadu Beluga Hunting – ušlechtilé hořké likéry z ruské Sibiře, inspirované lovem, letitou kratochvílí aristokracie. Stejně jako světoznámá vodka z dílny Beluga, i tyto likéry vznikají v destilerii Mariinsk, za použití speciálního sladového destilátu a té nejčistší vody z artéských studní na Sibiři. Bobulové plody, byliny a ovoce té nejlepší kvality jsou vybírány ručně. Po dvojité maceraci ve sladovém destilátu následuje destilace na kotlíkovém zařízení, blendování a nakonec filtrace za studena, po které se finální produkt nechá odpočinout, aby se všechny chutě propojily. Beluga Hunting Herbal je bylinný likér, mezi jehož ingredience patří mj. jalovec, třezalka, dobromysl, máta, anýz, hřebíček, dubová kůra, pupeny borovic či třešňové listy. Má tmavě jantarovou barvu a 40 % obsah alkoholu. Nejlépe si jej vychutnáte čistý na ledu či z namraženého panáku, je ale také výbornou součástí klasických i teplých koktejlů. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    1 420 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. (holá láhev) 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 1,5 l – investiční alkohol

    2 420 

    Tato limitovaná edice ultraprémiové vodky Beluga je inspirovaná výjimečně dlouhou historií destilerie ve městě Mariinsk, jež v roce 2015 oslavila výročí 115 let od založení. Mariinsk, ležící v Kemerovské oblasti asi 4000 km východně od Moskvy poblíž řeky Kija a Transsibiřské magistrály, je legendární destilerií, která byla v srdci Sibiře založena již v roce 1900. Edice Beluga Celebration byla vyrobena na její počest. Sladový destilát té nejvyšší možné kvality, průzračná artéská voda a pečlivá práce skutečných mistrů se spojují v limitované edici, na níž je pomocí procesu vakuového pokovení nanesena dvojitá vrstva platiny a poté zlatý lak. Na konci komplexního procesu se sítotiskem nanáší finální detaily. Tento exkluzivní produkt představuje sofistikované spojení moderních technologií a ruční práce, jež je pro vodku Beluga typické. (holá láhev) 40,0% 1,5 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 3,0 l – investiční alkohol

    4 520 

    Tato limitovaná edice ultraprémiové vodky Beluga je inspirovaná výjimečně dlouhou historií destilerie ve městě Mariinsk, jež v roce 2015 oslavila výročí 115 let od založení. Mariinsk, ležící v Kemerovské oblasti asi 4000 km východně od Moskvy poblíž řeky Kija a Transsibiřské magistrály, je legendární destilerií, která byla v srdci Sibiře založena již v roce 1900. Edice Beluga Celebration byla vyrobena na její počest. Sladový destilát té nejvyšší možné kvality, průzračná artéská voda a pečlivá práce skutečných mistrů se spojují v limitované edici, na níž je pomocí procesu vakuového pokovení nanesena dvojitá vrstva platiny a poté zlatý lak. Na konci komplexního procesu se sítotiskem nanáší finální detaily. Tento exkluzivní produkt představuje sofistikované spojení moderních technologií a ruční práce, jež je pro vodku Beluga typické. (holá láhev) 40,0% 3,0 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Allure Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 830 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Beluga Allure je symbolem úspěchů ruského Beluga Polo Teamu. Má jemnou chuť a je zabalená v pravé hnědé kůži s jemnými zlatými detaily. Balení obsahuje láhev a tři originální skleničky. Beluga Allure Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Gold Line 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 260 

    Beluga Gold Line představuje klenot značky určený skutečným znalcům. Vyniká komplexní, jemnou, jiskřivou chutí. Umění, řemeslo a dokonalost se odráží v každé jednotlivé láhvi. Vyrábí se v Černé Hoře z obilí pocházejícího z ekologického zemědělství a nejčistší artéské vody. Prochází šestinásobnou filtrací – dvakrát přes křemičitý písek, třikrát přes uhlíkový filtr obohacený stříbrem a nakonec ještě jednou přes křemík. Před lahvováním ještě 90 dní odpočívá, což umocňuje její jemnou chuť. Ve vůni se projevují jemné tóny obilí, pšenice a horských bylin. Chuť je jemná, s vyváženou texturou a nepatrnou sladkostí. Nejlépe si ji vychutnáte vychlazenou na 10-12°C ve spojení s černým kaviárem, červeným masem nebo červenými rybami. Originalitu obsahu podtrhuje exkluzivní balení. Lahev uzavírá korek zalitý voskem, proto u každé lahve najdete i kladívko a štětec pro jeho rituální odstranění. Každou lahev zdobí elegantní symbol značky – kovová vyza velká, největší druh ryby z čeledi… Beluga Gold Line 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Gold Line 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 150 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Beluga Gold Line je pětkrát filtrovaná, s mimořádně jemnou chutí. Exkluzivní láhev a balení vyzdvihují originalitu obsahu. Korek je zalitý voskem a každá láhev má u sebe kladívko a štětec pro rituální servis. Na každou láhev jsou kovové detaily připevňovány ručně a každá je navíc číslovaná. Láhev je dodávána v exkluzivním koženém obalu. Beluga Gold Line 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Gold Line Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    4 100 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Beluga Gold Line je pětkrát filtrovaná, s mimořádně jemnou chutí. Exkluzivní láhev a balení vyzdvihují originalitu obsahu. Korek je zalitý voskem a každá láhev má u sebe kladívko a štětec pro rituální servis. Na každou láhev jsou kovové detaily připevňovány ručně a každá je navíc číslovaná. Balení obsahuje láhev a tři originální skleničky. Beluga Gold Line Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Gold Line Leather Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 360 

    Beluga Gold Line představuje klenot značky určený skutečným znalcům. Vyniká komplexní, jemnou, jiskřivou chutí. Umění, řemeslo a dokonalost se odráží v každé jednotlivé láhvi. Vyrábí se v Černé Hoře z obilí pocházejícího z ekologického zemědělství a nejčistší artéské vody. Prochází šestinásobnou filtrací – dvakrát přes křemičitý písek, třikrát přes uhlíkový filtr obohacený stříbrem a nakonec ještě jednou přes křemík. Před lahvováním ještě 90 dní odpočívá, což umocňuje její jemnou chuť. Ve vůni se projevují jemné tóny obilí, pšenice a horských bylin. Chuť je jemná, s vyváženou texturou a nepatrnou sladkostí. Nejlépe si ji vychutnáte vychlazenou na 10-12°C ve spojení s černým kaviárem, červeným masem nebo červenými rybami. Originalitu obsahu podtrhuje exkluzivní balení. Lahev uzavírá korek zalitý voskem, proto u každé lahve najdete i kladívko a štětec pro jeho rituální odstranění. Každou lahev zdobí elegantní symbol značky – kovová vyza velká, největší druh ryby z čeledi… Beluga Gold Line Leather Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Gold Line Shaker Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 470 

    Beluga Gold Line představuje klenot značky určený skutečným znalcům. Vyniká komplexní, jemnou, jiskřivou chutí. Umění, řemeslo a dokonalost se odráží v každé jednotlivé láhvi. Vyrábí se v Černé Hoře z obilí pocházejícího z ekologického zemědělství a nejčistší artéské vody. Prochází šestinásobnou filtrací – dvakrát přes křemičitý písek, třikrát přes uhlíkový filtr obohacený stříbrem a nakonec ještě jednou přes křemík. Před lahvováním ještě 90 dní odpočívá, což umocňuje její jemnou chuť. Ve vůni se projevují jemné tóny obilí, pšenice a horských bylin. Chuť je jemná, s vyváženou texturou a nepatrnou sladkostí. Nejlépe si ji vychutnáte vychlazenou na 10-12°C ve spojení s černým kaviárem, červeným masem nebo červenými rybami. Originalitu obsahu podtrhuje exkluzivní balení. Lahev uzavírá korek zalitý voskem, proto u každé lahve najdete i kladívko a štětec pro jeho rituální odstranění. Každou lahev zdobí elegantní symbol značky – kovová vyza velká, největší druh ryby z čeledi… Beluga Gold Line Shaker Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Gold Line Shaker Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 150 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Beluga Gold Line je pětkrát filtrovaná, s mimořádně jemnou chutí. Exkluzivní láhev a balení vyzdvihují originalitu obsahu. Korek je zalitý voskem a každá láhev má u sebe kladívko a štětec pro rituální servis. Na každou láhev jsou kovové detaily připevňovány ručně a každá je navíc číslovaná. Balení obsahuje láhev a originální šejkr. Beluga Gold Line Shaker Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Beluga Noble 1,5L 40,0% 1,5 l – investiční alkohol

    1 850 

    Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Pro výrobu vodky Beluga je používán sladový destilát na rozdíl od běžně používaného obilného. Kvašení probíhá přirozenou cestou, bez přidávání syntetických složek, a získává se tak čistě přírodní produkt. Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky destilované na Sibiři opravdový klenot. Beluga Noble 1,5L 40,0% 1,5 l v akci za cenu Kč.