Zobrazen 1. – 16. z 18 výsledků

  • Botran 12 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    590 

    Zraje systémem solera v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey a sudech po sherry, a obsahuje rumy až 12 let staré. Má výrazné, intenzivní aroma vanilky, sušeného ovoce, vypáleného dřeva a kakaa a perfektně vyváženou chuť, ve které se projevují tóny, jako je meruňka, sušené fíky, mandle a vlašské ořechy a náznak vypáleného dřeva. Botran 12 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran 12 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    600 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran 12 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Cobre 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 670 

    Botran Cobre je unikátní kořeněný destilát, vytvořený z rumů, které zrají 5 až 20 let v nevypálených a středně vypálených sudech po americké whiskey a portském. Jedinečná chuť této limitovanedice vzniká destilací v měděných kotlích, uvnitř kterých je umístěn košík s kardamomem, skořicí, zázvorem a hřebíčkem. Tento proces, během kterého se do páry dostávají tóny koření, dává Botranu Cobre nejen jeho jméno („cobre“ ve španělštině znamená „měď“), ale také jeho nezaměnitelný charakter. Aroma: výrazně kořeněné s tóny kardamomu, hřebíčku, zázvoru a skořice. Chuť: dlouhotrvající a plná s komplexními kořeněnými tóny Závěr: kořeněný. Botran Cobre nejlépe vynikne samotný nebo na ledu. Botran Cobre 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Rare Blend Ex-Agave Spirit Cask 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 930 

    Guatemalský rum Botran se vyrábí z panenského medu z cukrové třtiny a jde o produkt s chráněným označením původu AOC „Ron de Guatemala“. Botran Rare Blend Ex-Agave Spirit Cask je třetí limitovanou edicí řady Rare Blend. Představuje speciální výběr rumů z archivů značky, které byly na závěr uloženy do sudů po destilátu z agáve. Rumy prošly dynamickým zráním v 5 různých sudech: sudech po americké whiskey, znovu vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry, sudech po portském a na závěr sudech po tequile. Aroma: hluboké, připomínající vypálené dubové dřevo s jemnými tóny agáve, vanilky a citronu. Chuť: vyvážená chuť agáve a vypáleného dubu s citronovým nádechem. Botran Rare Blend Ex-Agave Spirit Cask 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Rare Blend Vintage French Wine Cask 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 900 

    Guatemalský rum Botran se vyrábí z panenského medu z cukrové třtiny a jde o produkt s chráněným označením původu AOC „Ron de Guatemala“. Botran Rare Blend Vintage French Wine Cask je limitovanou edicí, která představuje speciální výběr rumů z archivů značky, které byly na závěr uloženy do sudů po francouzském víně. Edice se skládá z rumů 8-25 let starých. Rumy prošly dynamickým zráním v 5 různých sudech: sudech po americké whiskey, znovu vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry, sudech po portském a na závěr sudech po francouzském víně. Aroma: intenzivní dřevité, charakteristické pro francouzské víno, s tóny vanilky, ořechů, sušeného ovoce a koření. Chuť: tóny vypáleného dřeva po francouzském víně, vanilky, tóny karamelu a koření s ovocným závěrem. Této limitované edice bylo vyrobeno 8.124 lahví. Botran Rare Blend Vintage French Wine Cask 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Reserva 15 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    700 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran Reserva 15 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Reserva 15 Artisanal Ceramic Glass Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    890 

    Nenechte si ujít limitovanou edici Botran Reserva 15 s ručně vyrobeným keramickým pohárem, který podtrhuje originalitu a guatemalský duch značky Botran. Botran touto limitovanou edicí představuje nejen tradiční guatemalské keramické řemeslo, ale podporuje tím i lokální umělce, pro které byl tento speciální rok obzvlášť náročný. Dárkové balení tak představuje nejen 100% autentický guatemalský rum, ale i kousek Guatemaly. Pro ČR je k dispozici pouze 120 ks. Botran Reserva 15 Artisanal Ceramic Glass Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Reserva 15 Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    750 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran Reserva 15 Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Reserva Blanca 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    560 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran Reserva Blanca 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Reserva Blanca 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    640 

    Vyvážený blend stařených rumů, které zrály systémem solera v lehce vypálených sudech a sudech po bourbonu. Čirou barvu získává filtrací přes uhlíkové filtry. Je to poměrně suchý rum s jemnou ale komplexní chutí, ve které se projevují tóny dřeva a ovoce. Díky jemné chuti a čiré barvě je velmi vhodný pro přípravu koktejlů, vychutnáte si jej ale i samotný na kostce ledu. Botran Reserva Blanca 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Reserva Blanca 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    550 

    Vyvážený blend stařených rumů, které zrály systémem solera v lehce vypálených sudech a sudech po bourbonu. Čirou barvu získává filtrací přes uhlíkové filtry. Je to poměrně suchý rum s jemnou ale komplexní chutí, ve které se projevují tóny dřeva a ovoce. Díky jemné chuti a čiré barvě je velmi vhodný pro přípravu koktejlů, vychutnáte si jej ale i samotný na kostce ledu. Botran Reserva Blanca 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Solera 18 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    900 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran Solera 18 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Solera 18 Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    960 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran Solera 18 Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Botran Solera 8 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    560 

    Od cukrové třtiny až po finální kapku v lahvi; všechny procesy při výrobě rumů Botran probíhají v Guatemale, a díky tomu Botran nese chráněné označení Protected Designation of Origin (PDO). Zároveň se může pyšnit tím, že jako první výrobce rumu na světě získal certifikát udržitelnosti na celý výrobní proces. Ochrana guatemalské krajiny, podpora zalesňování deštných pralesů, využívání obnovitelných zdrojů energie, recyklace vody či podpora místních lidí – za tím vším si značka stojí. K výrobě rumů Botran se používá panenský med ze šťávy cukrové třtiny (ne melasa), přičemž rum není nijak doslazován. Pomalá fermentace trvá 100–120 hodin za pomoci 100% přírodních kvasinek z ananasu, které dodávají rumům Botran tu pravou guatemalskou energii. Dynamické zrání probíhá unikátním systémem solera v různých typech sudů, jejichž poměr se pro jednotlivé rumy liší: v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry či portském víně. Za každým skvělým rumem stojí maestro… Botran Solera 8 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Casa Botran set no.1 40,0% 2,1 l – investiční alkohol

    1 999 

    Zvýhodněný set obsahuje Botran 12 (0,7L), Botran Reserva 15 (0,7L) a Botran Solera 18 (0,7L) a dvě originální sklenice. Guatemalský rum Botran se vyrábí z panenského medu z cukrové třtiny a jde o produkt s chráněným označením původu AOC „Ron de Guatemala“. Botran 12 Zraje systémem solera v nevypálených a vypálených sudech po americké whiskey a sudech po sherry, a obsahuje rumy až 12 let staré. Má výrazné, intenzivní aroma vanilky, sušeného ovoce, vypáleného dřeva a kakaa a perfektně vyváženou chuť, ve které se projevují tóny, jako je meruňka, sušené fíky, mandle a vlašské ořechy a náznak vypáleného dřeva. Botran Reserva 15 Tento rum zraje 5 až 15 let v unikátní verzi systému solera, který kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americké whiskey, sudy, kde dříve zrálo sherry, a sudy, ve kterých bylo uloženo portské víno. Má komplexní a výrazné aroma vypáleného dřeva s jemným dotekem vanilky v pozadí, kde se dále objevuje i zelené jablko, sušené brusinky, citronová kůra, sušený… Casa Botran set no.1 40,0% 2,1 l v akci za cenu Kč.

  • Casa Botran set no.2 41,6667% 2,1 l – investiční alkohol

    4 190 

    Zhodněný set obsahuje Botran Rare Blend Vintage French Wine Cask (0,7L), Botran Solera 18 (0,7L), Botran Cobre (0,7L) a dvě originální sklenice. Guatemalský rum Botran se vyrábí z panenského medu z cukrové třtiny a jde o produkt s chráněným označením původu AOC „Ron de Guatemala“. Botran Rare Blend Vintage French Wine Cask Botran Rare Blend Vintage French Wine Cask je limitovanou edicí, která představuje speciální výběr rumů z archivů značky, které byly na závěr uloženy do sudů po francouzském víně. Edice se skládá z rumů 8-25 let starých. Rumy prošly dynamickým zráním v 5 různých sudech: sudech po americké whiskey, znovu vypálených sudech po americké whiskey, sudech po sherry, sudech po portském a na závěr sudech po francouzském víně. Aroma: intenzivní dřevité, charakteristické pro francouzské víno, s tóny vanilky, ořechů, sušeného ovoce a koření. Chuť: tóny vypáleného dřeva po francouzském víně, vanilky, tóny karamelu a koření s ovocným závěrem. Této limitované edice bylo… Casa Botran set no.2 41,6667% 2,1 l v akci za cenu Kč.