Zobrazuji všech 5 výsledků

  • Broker’s London Dry Gin 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    460 

    Značku Broker’s založili bratři Martin a Andy Dawsonovi v roce 1998 jako gin, který by představoval klasický styl London Dry ve jeho nejčistší podobě, ale přesto relevantní pro naši současnost. Broker’s Gin využívá sice klasickou recepturu, ale pro odlehčení konzervativního pojetí výroby přidává i trochu hravosti, kterou symbolizuje buřinka, která zdobí každou lahev. Etiketa znázorňuje anglického gentlemana z Londýského City, které je proslulé bankovními a burzovními makléři (anglicky broker). Broker’s Gin se vyrábí ve várkách 100 % z anglické pšenice na měděném kotlíkovém destilačním zařízení ve 200 let staré destilerii v srdci Anglie, poblíž Birminghamu. Po čtyřnásobné destilaci je do destilátu na 24 hodin uloženo 10 přírodních ingrediencí a následně je gin popáté destilován. Tento recept je stejně starý jako destilerie sama, tedy více než 200 let. Při výrobě se používají pečlivě vybrané ingredience z celého světa: jalovec (Belgie), andělika (Polsko), koriandr (Belgie)… Broker’s London Dry Gin 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Broker's London Dry Gin 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    600 

    Značku Broker’s založili bratři Martin a Andy Dawsonovi v roce 1998 jako gin, který by představoval klasický styl London Dry ve jeho nejčistší podobě, ale přesto relevantní pro naši současnost. Broker’s Gin využívá sice klasickou recepturu, ale pro odlehčení konzervativního pojetí výroby přidává i trochu hravosti, kterou symbolizuje buřinka, která zdobí každou lahev. Etiketa znázorňuje anglického gentlemana z Londýského City, které je proslulé bankovními a burzovními makléři (anglicky broker). Broker’s Gin se vyrábí ve várkách 100 % z anglické pšenice na měděném kotlíkovém destilačním zařízení ve 200 let staré destilerii v srdci Anglie, poblíž Birminghamu. Po čtyřnásobné destilaci je do destilátu na 24 hodin uloženo 10 přírodních ingrediencí a následně je gin popáté destilován. Tento recept je stejně starý jako destilerie sama, tedy více než 200 let. Při výrobě se používají pečlivě vybrané ingredience z celého světa: jalovec (Belgie), andělika (Polsko), koriandr (Belgie)… Broker's London Dry Gin 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Broker's London Dry Gin 47% 47,0% 0,7 l – investiční alkohol

    490 

    Značku Broker’s založili bratři Martin a Andy Dawsonovi v roce 1998 jako gin, který by představoval klasický styl London Dry ve jeho nejčistší podobě, ale přesto relevantní pro naši současnost. Broker’s Gin využívá sice klasickou recepturu, ale pro odlehčení konzervativního pojetí výroby přidává i trochu hravosti, kterou symbolizuje buřinka, která zdobí každou lahev. Etiketa znázorňuje anglického gentlemana z Londýského City, které je proslulé bankovními a burzovními makléři (anglicky broker). Broker’s Gin se vyrábí ve várkách 100 % z anglické pšenice na měděném kotlíkovém destilačním zařízení ve 200 let staré destilerii v srdci Anglie, poblíž Birminghamu. Po čtyřnásobné destilaci je do destilátu na 24 hodin uloženo 10 přírodních ingrediencí a následně je gin popáté destilován. Tento recept je stejně starý jako destilerie sama, tedy více než 200 let. Při výrobě se používají pečlivě vybrané ingredience z celého světa: jalovec (Belgie), andělika (Polsko), koriandr (Belgie)… Broker's London Dry Gin 47% 47,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Broker's Pink Gin 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    510 

    Gin, který je obohacen o delikátní čerstvé tóny jahod, ale zároveň si zachovává typickou ginovou chuť, pro kterou je Broker’s známý. Při vývoji této edice bylo cílem majitelů ctít pověst své značky jako výrobce prémiového ginu, který pro svou chuť posbíral řadu ocenění z prestižních soutěží. Nechtěli vytvořit ochucený destilát tak jako jiné značky, které se už ale posunuly spíše do oblasti ovocných likérů. Snažili se o skutečný pravověrný gin, respektující chuťový profil Broker’s. Broker’s Pink Gin prochází stejným výrobním procesem jako London Dry, ale na závěr je ještě míchán s přírodní esencí jahod. Je to právě „ginový“ chuťový profil a nesnížený obsah alkoholu 40 %, který Broker’s Pink odlišují od konkurenčních ginů podobného typu. Broker’s Pink Gin je jemný, komplexní, osvěžující gin s patrnými tóny tradičních bylin, které se snoubí s krásně letními ovocnými tóny jahod. Ideální v kombinaci například s tonikem Fever-Tree Mediterranean nebo Fever-Tree Raspberry & Rhubarb. Broker's Pink Gin 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Broker's Pink Gin 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    670 

    Gin, který je obohacen o delikátní čerstvé tóny jahod, ale zároveň si zachovává typickou ginovou chuť, pro kterou je Broker’s známý. Při vývoji této edice bylo cílem majitelů ctít pověst své značky jako výrobce prémiového ginu, který pro svou chuť posbíral řadu ocenění z prestižních soutěží. Nechtěli vytvořit ochucený destilát tak jako jiné značky, které se už ale posunuly spíše do oblasti ovocných likérů. Snažili se o skutečný pravověrný gin, respektující chuťový profil Broker’s. Broker’s Pink Gin prochází stejným výrobním procesem jako London Dry, ale na závěr je ještě míchán s přírodní esencí jahod. Je to právě „ginový“ chuťový profil a nesnížený obsah alkoholu 40 %, který Broker’s Pink odlišují od konkurenčních ginů podobného typu. Broker’s Pink Gin je jemný, komplexní, osvěžující gin s patrnými tóny tradičních bylin, které se snoubí s krásně letními ovocnými tóny jahod. Ideální v kombinaci například s tonikem Fever-Tree Mediterranean nebo Fever-Tree Raspberry & Rhubarb. Broker's Pink Gin 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.