Zobrazuji všech 6 výsledků

  • BUMBU Cream 15% 0,7 l 15,0% 0,7 l – investiční alkohol

    700 

    Likér Bumbu Cream představuje lahodné spojení rumu, koření a smetany. Jde o bohatý rumový krém s hlubokým, komplexním aroma s tóny chai, kokosu a skořice. Rum pro tento likér byl vyroben ze šťávy cukrové třtiny vypěstované na Barbadosu, Belize, Brazílii, Kostarice, Dominikánské republice, El Salvadoru, Guyaně a Hondurasu. Kombinace rumů z odlišných terroirů dodává rumu jedinečnou komplexitu. Láhev Bumbu Cream je bílá se zlatými a černými prvky a zlatě zbarvenou zátkou s vyraženým znakem Bumbu "X". Po otevření skladujte v chladu. BUMBU Cream 15% 0,7 l 15,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bumbu Original Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    920 

    Bumbu Original je založen na původním receptu, který vymysleli v 16. a 17. století námořníci na Malých Antilách, když si do svého rumu přimíchávali různé karibské ingredience a říkali mu „Bumbu“. Rum dnes vzniká za použití stejných místních přírodních ingrediencí a nepřidávají se do něj umělá barviva či příchuti. Bumbu je autentickým vzkříšením kousku karibské historie. Vyrábí se v historické palírně na Barbadosu, která byla založena již v roce 1893 a v nepřetržitém provozu je již více než 120 let. Vzniká kolonovou destilací z cukrové třtiny, která je zdrojována z několika ostrovů Malých Antil. Destilován je v malých várkách a míchán ručně. V chuti se projevují tóny karamelu, vanilky, skořice, pražených ořechů, nového koření a sladkých ovocných podtónů. Lahev je dodávána v dárkové tubě. Bumbu Original Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bumbu Rum 40% 0,7 l (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    799 

    Bumbu Original je založen na původním receptu, který vymysleli v 16. a 17. století námořníci na Malých Antilách, když si do svého rumu přimíchávali různé karibské ingredience a říkali mu „Bumbu“. Rum dnes vzniká za použití stejných místních přírodních ingrediencí a nepřidávají se do něj umělá barviva či příchuti. Bumbu je autentickým vzkříšením kousku karibské historie. Vyrábí se v historické palírně na Barbadosu, která byla založena již v roce 1893 a v nepřetržitém provozu je již více než 120 let. Vzniká kolonovou destilací z cukrové třtiny, která je zdrojována z několika ostrovů Malých Antil. Destilován je v malých várkách a míchán ručně. V chuti se projevují tóny karamelu, vanilky, skořice, pražených ořechů, nového koření a sladkých ovocných podtónů. Trička jsou ve velikostech M a L, jejich výměna není možná. Bumbu Rum 40% 0,7 l (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bumbu XO Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 150 

    Bumbu XO je jemný, bohatý a komplexní rum, který zraje až 18 let v sudech po bourbonu a poté je ještě zakončen ve španělských sudech z bílého dubu, ve kterém bylo předtím sherry. Tato speciální edice byla destilována a uskladněna ke zrání v Panamě. V chuti se projevují tóny karamelu, opáleného dřeva a vanilky, následované tóny pomerančové kůry, pepře a koření a náznakem kávy. Dárkové balení obsahuje navíc dvě originální sklenice. Bumbu XO Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bumbu XO Rum 40% 0,7 l (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Bumbu XO je jemný, bohatý a komplexní rum, který zraje až 18 let v sudech po bourbonu a poté je ještě zakončen ve španělských sudech z bílého dubu, ve kterém bylo předtím sherry. Tato speciální edice byla destilována a uskladněna ke zrání v Panamě. V chuti se projevují tóny karamelu, opáleného dřeva a vanilky, následované tóny pomerančové kůry, pepře a koření a náznakem kávy. Trička jsou ve velikostech M a L, jejich výměna není možná. Bumbu XO Rum 40% 0,7 l (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bumbu XO Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 070 

    Bumbu XO je jemný, bohatý a komplexní rum, který zraje až 18 let v sudech po bourbonu a poté je ještě zakončen ve španělských sudech z bílého dubu, ve kterém bylo předtím sherry. Tato speciální edice byla destilována a uskladněna ke zrání v Panamě. V chuti se projevují tóny karamelu, opáleného dřeva a vanilky, následované tóny pomerančové kůry, pepře a koření a náznakem kávy. Bumbu XO Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.