Zobrazuji všech 12 výsledků

  • Bushmills 10 Y.O. Single Malt 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    620 

    Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. již v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Jednosladová whiskey Bushmills 10 Y.O. byla třikrát destilována za použití 100% ječného sladu. Minimálně 10 let zrála převážně v sudech po bourbonu a získala tak nezaměnitelný nádech medu, vanilky a mléčné čokolády. Bushmills 10 Y.O. Single Malt 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills 16 Y.O. Single Malt 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 200 

    Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. již v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Bushmills 16 Y.O. je směsí sladových whiskey, které zrály nejméně 16 let v ručně vybraných sudech po sherry oloroso a sudech po bourbonu a poté až rok dozrávaly v sudech po portském víně. Toto trojité sudování promění barvu na krásnou rubínově červenou a přidá vrstvy šťavnatého tmavého ovoce a bobulí vyzrálých na slunci, komplexní mandlovou oříškovou chuť a nádech vanilkového koření. Aroma: vůně tří dřev je okamžitě patrná, s velkou vůní karamelu, která se mísí se sladkými kořeněnými akcenty skořice a muškátového oříšku. Chuť: robustní chuť karamelizovaných broskví a manga se snoubí s tóny pražených mandlí a vlašských ořechů, které dodávají výjimečnou hloubku a komplexnost. Závěr: vrstevnatý a dlouhotrvající, počáteční… Bushmills 16 Y.O. Single Malt 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills 21 Y.O. Single Malt 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    4 900 

    Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. již v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Bushmills 21 Y.O. je vzácnost. Vyráběna je v malých várkách, zraje minimálně 19 let v sudech po bourbonu a španělském sherry oloroso a na závěr ještě dva roky v sudech po Madeiře. Je to komplexní, hluboká whiskey, ve které se snoubí tóny sušeného ovoce s kořeněným, aromatickým sladem a jemnými náznaky ořechů a rozinek. Bushmills 21 Y.O. Single Malt 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Black Bush 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    495 

    DÁREK – 2 sklenice na irskou kávu Bushmills Black Bush 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Black Bush 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    730 

    DÁREK – 4 ks Fever-Tree Distillers Cola Bushmills Black Bush 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Black Bush 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    690 

    DÁREK – 2 sklenice na irskou kávu Bushmills Black Bush 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Black Bush Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    570 

    Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Black Bush je speciálním blendem s 80 % sladové whiskey, jež zrála v sudech po oloroso sherry. To ji dodává jemnou chuť, hedvábnou strukturu a bohatý ovocný nádech se stopou oříšků. Dárkové balení obsahuje lahev a dvě originální sklenice. Bushmills Black Bush Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Black Bush Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    520 

    Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Black Bush je speciálním blendem s 80 % sladové whiskey, jež zrála v sudech po oloroso sherry. To ji dodává jemnou chuť, hedvábnou strukturu a bohatý ovocný nádech se stopou oříšků. Láhev je dodávána v dárkové tubě. Doporučujeme Irish Coffee s Bushmills Black Bush Irská káva je charakteristický, ikonický teplý míchaný nápoj, který rafinovaně kombinuje kávu s destilátem. Do irské kávy je potřeba zvolit správnou whiskey, takovou, která nebude s kávou soupeřit, ale dokonale její chuť doplní. Proto řada předních baristů doporučuje do irské kávy Bushmills Black Bush. "Bushmills Black Bush preferujeme pro naší irskou kávu kvůli její komplexnosti a jemnosti. Vynikají v ní ovocné tóny sušených jablek, sladké tóny rozinek a lehký… Bushmills Black Bush Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Original + Black Bush Gift Box 40,0% 1,4 l – investiční alkohol

    880 

    Dárkové balení obsahuje jednu lahev Bushmills Black Bush a jednu lahev Bushmills Original. Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Bushmills Original následně zraje v sudech po bourbonu a po sherry, což ji propůjčuje nádech čerstvého ovoce a vanilky a příjemně hřejivou chuť s dotekem medu a koření. Bushmills lack Bush je speciálním blendem s 80 % sladové whiskey, jež zrála v sudech po oloroso sherry. To ji dodává jemnou chuť, hedvábnou strukturu a bohatý ovocný nádech se stopou oříšků. Bushmills Original + Black Bush Gift Box 40,0% 1,4 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Original 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    390 

    DÁREK – 2 sklenice na irskou kávu Bushmills Original 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Original 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    490 

    DÁREK – 4 ks Fever-Tree Distillers Cola Bushmills Original 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Bushmills Original 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    495 

    DÁREK – 2 sklenice na irskou kávu Bushmills Original 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.