Zobrazuji všech 11 výsledků

  • (holá láhev) 10,0% 0,098 l – investiční alkohol

    30 

    Campari Soda je první „ready to drink“ produkt v historii alkoholických nápojů. Ikonickou lahvičku navrhl již v roce 1932 Fortunato Depero, jeden z nejslavnějších futuristických umělců. Představuje symbol italského designu a umění. Jde o spojení legendárního italského Campari a sody v poměru 40:60. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte lahvičku Campari Soda a ozdobte plátkem pomeranče. Pokud si chcete Campari Soda vychutnat jako pravý Ital, doplňte o mističku s drobnými pochutinami (olivy, chipsy, bruschetta). (holá láhev) 10,0% 0,098 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    500 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    890 

    Campari Cask Tales je edice inspirovaná vášní barmanů z celého světa. Vzdává hold těm, kteří vytvářejí jedinečné zážitky s cílem potěšit zákazníky skrze své koktejlové výtvory. Pro tuto edici byl ikonický likér uložen k závěrečnému zrání do sudů po bourbonu. Zrání v sudech vyvažuje charakteristickou hořkou chuť Campari ovocnými, jemně nasládlými krémovými tóny a doplňuje ji delikátním dubovo-kouřovým závěrem. Díky své komplexnosti si likér lze vychutnat samotný na ledu s plátkem pomeranče, případně protřepaný s ledem jako Shakerato, nebo jako součást sofistikovaných koktejlů. (holá láhev) 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 26,0% 0,5 l – investiční alkohol

    520 

    Legendární koktejl Negroni v „ready to enjoy“ podobě. Koktejl Negroni vznikl v roce 1919 jako jeden z prvních twistů na italskou klasiku Americano a jeho popularita se v Itálii velmi rychle rozšířila. Dnes je to dle 100 nejlepších barů světa nejprodávanější koktejl vůbec (Drinks International). Součástí jsou tři ingredience ve stejném poměru: jeden díl Campari, jeden díl červeného vermutu a jeden díl London Dry ginu. Díky Campari Negroni RTE si jej nyní můžete vychutnat ještě snadněji. Podávání je velmi rychlé a jednoduché: naplňte sklenici ledem, nalijte Campari Negroni RTE, ozdobte plátkem pomeranče a vychutnejte si nezaměnitelnou chuť tohoto legendárního koktejlu. (holá láhev) 26,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Campari 25,0% 1,0 l – investiční alkohol

    500 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Campari představuje nový design lahve inspirovaný Milánem, městem kultury, světového designu, módy a rodištěm legendárního aperitivu. Originální tvar lahve Campari se během historie měnil a vyvíjel společně s městem, které pro něj bylo od počátku inspirací. To dokazuje i nový design lahve. Tu nyní zdobí reliéf zobrazující jednu z dominant Milána, katedrálou Narození Panny Marie, známou jako milánský dóm. V ČR byla lahev slavnostně pokřtěna na 57. karlovarském filmovém… Campari 25,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Campari 3L 25,0% 3,0 l – investiční alkohol

    2 420 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Campari 3L 25,0% 3,0 l v akci za cenu Kč.

  • Campari Gift Box 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    440 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Dárkové balení obsahuje lahev (0,7 l) a jednu originální sklenici. Campari Gift Box 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Campari Gift Tin 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Dárkové balení v plechové tubě. Campari Gift Tin 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Campari Gift Tin 25,0% 0,7 l – investiční alkohol

    400 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Dárkové balení v plechové tubě. Campari Gift Tin 25,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Campari Mini 25,0% 0,05 l – investiční alkohol

    60 

    Ani bitter, ani likér… prostě Campari. Právem se říká, že bez Campari není bar. Dobře se hodí do jednoduchých míchaných nápojů, jako jsou Campari Orange a Campari & Tonic, jimž propůjčuje rafinovanou chuť. Kromě toho je základem celé řady proslulých klasických koktejlů, jako jsou Negroni a Americano. Recepturu vymyslel Gaspare Campari již v roce 1860 a Campari brzy získalo věhlas jako nedílná součást aperitivo momentu, kdy jsou tradiční drinky z Campari podávány s malými porcemi kvalitních jednoduchých jídel. Campari Mini 25,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.