Zobrazuji všech 8 výsledků

  • Citadelle Jardin d'été 41,5% 0,7 l – investiční alkohol

    710 

    Léto v lahvi, tak by se dal nazvat Citadelle Jardin d’été. Pohlednice z Château de Bonbonnet, když je zahrada v plném květu, plná čerstvých vůní a ovoce. Francouzský řemeslný gin Citadelle Jardin d’été vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 22 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. V porovnání s Citadelle Original obsahuje Jardin d’été navíc dužinu cukrového melounu Charentais, celé citrony a kůru citrusu yuzu. Gin se destiluje při nízké teplotě, aby byla zintenzivněna čerstvost ovocných tónů. Je svěží, delikátní a aromatický. 22 rostlinných ingrediencí: jalovec, kardamom, celý citron, citronová kůra, dužina melounu, pomerančová kůra, kůra citrusu yuzu, pepř… Citadelle Jardin d'été 41,5% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle No Mistake Old Tom 46,0% 0,5 l – investiční alkohol

    680 

    Francouzský řemeslný gin Citadelle No Mistake Old Tom vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 22 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle No Mistake Old Tom vzniká z ginu, který zraje v dřevěných sudech. Gin určený ke zrání má vlastní směs rostlinných ingrediencí, která je v porovnání s Citadelle Original doplněná o citrus yuzu, květy chrpy a pelyněk. Ke zrání se používají sudy z dřeva akácie, moruše, třešně, kaštanu a dubu. Gin v sudech zraje přibližně 5-6 měsíců a poté se plní do dřevěného sudu ve tvaru vejce, kde se díky přirozenému proudění všechny chutě dokonale propojí. Část takto stařeného ginu se míchá s tmavým karibským cukrem, čímž vzniká… Citadelle No Mistake Old Tom 46,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle Original 44,0% 0,7 l – investiční alkohol

    650 

    První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle Original skvěle vyvažuje svěžest jalovce s citrusovými tóny a exotickým kořením. Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen… Citadelle Original 44,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle Original 44,0% 1,0 l – investiční alkohol

    830 

    První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle Original skvěle vyvažuje svěžest jalovce s citrusovými tóny a exotickým kořením. Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen… Citadelle Original 44,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle Original Gift Box 44,0% 0,7 l – investiční alkohol

    710 

    První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle Original skvěle vyvažuje svěžest jalovce s citrusovými tóny a exotickým kořením. Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen… Citadelle Original Gift Box 44,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle Original Mini 44,0% 0,05 l – investiční alkohol

    110 

    První francouzský řemeslný gin, který byl uveden na trh v roce 1996. Vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle Original skvěle vyvažuje svěžest jalovce s citrusovými tóny a exotickým kořením. Bobule jalovce se pěstují přímo před zámkem Château de Bonbonnet a nejdůležitější ingredience tak podléhá maximální kontrole. Jalovcovými keři bylo osazeno 50 akrů a tato plocha se postupně rozšiřuje. Kromě jalovce se k výrobě ginu Citadelle používá dalších 18 rostlinných ingrediencí: kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice, kořen… Citadelle Original Mini 44,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle Rouge 41,7% 0,7 l – investiční alkohol

    680 

    Šťavnaté ovoce v dokonalé rovnováze sladkokyselých chutí, které skvěle doplňuje suchý gin, to je Citadelle Rouge. Francouzský řemeslný gin Citadelle Rouge vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a celkem 24 rostlinných ingrediencí – k 19 klasickým se přidávají navíc brusinky, borůvky, maliny, černý rybíz a rebarbora. Zpracovávají se patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. Citadelle Rouge není sladký, růžový ani nijak umělý. Proces infuze a destilace totiž extrahuje aromata šťavnatého ovoce a proměňuje je z výparů v čistý, průzračný destilát, který zpívá chutí. 24 rostlinných ingrediencí: jalovec, kořen kosatce, mandle, fenykl, badyán, citronová kůra, pomerančová kůra, kardamom, květy fialek, muškátový oříšek… Citadelle Rouge 41,7% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Citadelle Vive Le Cornichon! 43,8% 0,7 l – investiční alkohol

    710 

    Limitovaná edice francouzského řemeslného ginu Citadelle zvaná Vive Le Cornichon! obsahuje v porovnání s Citadelle Original navíc malé nakládané okurky od francouzské rodinné firmy Maison Marc, která je jejich pěstování věnuje již třetí generací. Okurky se pěstují bez použití herbicidů, insekticidů či konzervantů a sklízejí se ručně. Při výrobě ginu prochází vakuovou destilací při nízké teplotě. Gin vzniká v srdci regionu Grand Champagne z destilátu z francouzské pšenice a kromě okurek dalších 19 rostlinných ingrediencí, které se zpracovávají patentovaným procesem progresivní macerace, kdy se ingredience do pšeničného destilátu přidávají postupně, aby uvolnily svá aromata v ideální koncentraci. Poté, co je proces macerace zakončen, se gin jednou destiluje v malých měděných destilačních kotlících o kapacitě 25 hL. 20 rostlinných ingrediencí: jalovec, kardamom, citronová kůra, pomerančová kůra, pepř kubéba, aframon rajské zrno, koriandr, muškátový oříšek, lékořice, kasia, skořice… Citadelle Vive Le Cornichon! 43,8% 0,7 l v akci za cenu Kč.