Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • Compañero Elixir Extra 47,0% 0,7 l – investiční alkohol

    860 

    Compañero je španělský výraz pro společníka a je to vhodné označení pro rumy, které se vyznačují komplexní, zajímavou chutí. Za značkou Compañero stojí dánská společnost 1423. Rumový likér Compañero Elixir Extra v sobě dokonale snoubí dva oblíbené Compañeros – klasický rum z Jamajky s tropickými tóny zralých pomerančů a čerstvého kokosu a rum z Panamy, který dozrával v sudech obohacených o kakao. Výsledný likér je komplexní, jemný a sladký. Aroma: výbušné, s tóny kakaa, pomerančových květů, mléčné čokolády a jemného nádechu opáleného dřeva. Chuť: příjemná a vyvážená chuť šťavnatých pomerančů a hořké čokolády s lehkým mátovým tónem. Závěr: jemný a dlouhý. Compañero Elixir Extra 47,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Compañero Elixir Orange 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    860 

    Compañero je španělský výraz pro společníka a je to vhodné označení pro rumy, které se vyznačují komplexní, zajímavou chutí. Za značkou Compañero stojí dánská společnost 1423. Rumový likér Compañero Elixir Orange v sobě dokonale snoubí klasický rum z Jamajky a tropické tóny zralých pomerančů a čerstvého kokosu. Je ideální pro ty, kteří mají rádi sladké rumy. Jeho hřejivé, tropické tóny připomínají karibské slunce, bílé pláže a vůni léta. Aroma: sladké a zakulacené, s tóny pomeranče a kokosu. Chuť: jemný, bohatý, se sladkými tony pomeranče a kokosu. Závěr: příjemný, rumový. Compañero Elixir Orange 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Compañero Extra Añejo 54,0% 0,7 l – investiční alkohol

    960 

    Compañero je španělský výraz pro společníka a je to vhodné označení pro rumy, které se vyznačují komplexní, zajímavou chutí. Za značkou Compañero stojí dánská společnost 1423. Rum Extra Añejo představuje výrazný rum ze středoamerické Panamy, který zrál 12 let v sudech. Ačkoli je lahvovaný při vyšší síle 54 %, je sametově jemný s výrazným tónem čokolády. Aroma: výrazná hořká čokoláda, kakao s dotekem citrusů, zejména pomerančů. Chuť: tóny čokolády, kakaa a stopou pomeranče. Závěr: příjemně dlouhý a hřejivý. Compañero Extra Añejo 54,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Compañero Gran Reserva 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    960 

    Compañero je španělský výraz pro společníka a je to vhodné označení pro rumy, které se vyznačují komplexní, zajímavou chutí. Za značkou Compañero stojí dánská společnost 1423. Výrazný, elegantní a vyvážený rum Gran Reserva představuje blend kotlíkových rumů z Jamajky a klasických rumů z Trinidadu vyrobených na destilační koloně. Blend obsahuje rumy až 15 let staré. Aroma: vyvážené spojení výrazného aroma jamajského rumu s jemnou elegancí trinidadského rumu, s tóny tabáku a dřeva. Chuť: příjemně nasládlá, s tóny banánů, karamelu, čokolády a dotekem tabáku. Závěr: elegantní, dlouhý. Compañero Gran Reserva 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.