Zobrazuji všech 11 výsledků

  • Demon's Share 0,2L 40,0% 0,2 l – investiční alkohol

    390 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Demon’s Share vzniká z rumu z melasy, který se vyrábí v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, rum poté zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou a vanilkovými lusky. Vůně se vyznačuje tóny vanilky s tóny citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Barva je intenzivní, jantarová se zlatými odlesky. Chuť je zakulacená, s tóny nasládlého koření, citrusů, dřeva a doteku kůže. Demon's Share 0,2L 40,0% 0,2 l v akci za cenu Kč.

  • Demon's Share 12 Y.O. 41,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 160 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 12 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. V aroma se projevují bohaté, intenzivní vůně sušeného ovoce a karamelizovaných jablek a hrušek, hořké pomerančové kůry, kakaa a sladkého tabáku. Chuť se vyznačuje tóny lékořice, skořice a vanilky spolu s tóny rebarbory či artyčoku, kakaa, citrusů a vypáleného dřeva, v závěru se sladkou a přetrvávající stopou kávy a kardamomu. Demon's Share 12 Y.O. 41,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Demon's Share 12 Y.O. Gift Box 41,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 300 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 12 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. V aroma se projevují bohaté, intenzivní vůně sušeného ovoce a karamelizovaných jablek a hrušek, hořké pomerančové kůry, kakaa a sladkého tabáku. Chuť se vyznačuje tóny lékořice, skořice a vanilky spolu s tóny rebarbory či artyčoku, kakaa, citrusů a vypáleného dřeva, v závěru se sladkou a přetrvávající stopou kávy a kardamomu. Dárkové balení… Demon's Share 12 Y.O. Gift Box 41,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Demon's Share 15 Y.O. Reserva de Bodega 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 800 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Není náhodou, že si démon vybral pro výrobu svého rumu právě Panamu. Jde o zemi, kde se vyrábí řada kvalitních rumů, a má to své opodstatnění. Třtina se zde pěstuje v půdě, která je díky vulkanickému původu bohatá na minerály, v souladu s tradičními postupy, jež vychází z mnoha generací zkušeností. Destilát následně zraje v místních sklepeních a nakonec je blendován k dokonalosti. Demon’s Share 15 Y.O. představuje prémiovou novinku v portfoliu této značky. Jde o rum z melasy, který vzniká v destilační koloně. Po destilaci zraje… Demon's Share 15 Y.O. Reserva de Bodega 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Demon's Share 3 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    680 

    Určitě jste již slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Vzniká z rumu z melasy, který se vyrábí v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně a poté je rum uložen na 3 roky do znovu vypálených sudů z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou, hřebíčkem a vanilkovými lusky. Aroma: jemné tóny kandovaného pomeranče, karamelu a tropického koření (hřebíček, kurkuma, vanilka). Chuť: zakulacená s tóny pomeranče, pomerančové kůry, marcipánu a sladkého koření. Závěr: vyvážený, kořeněný. Demon's Share 3 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Demon's Share 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    870 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Demon’s Share vzniká z rumu z melasy, který se vyrábí v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, rum poté zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou a vanilkovými lusky. Vůně se vyznačuje tóny vanilky s tóny citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Barva je intenzivní, jantarová se zlatými odlesky. Chuť je zakulacená, s tóny nasládlého koření, citrusů, dřeva a doteku kůže. Demon's Share 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Demon's Share Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou a vanilkovými lusky. Vůně se vyznačuje tóny vanilky, citrusového ovoce, zeleného jablka a dřeva. Chuť je zakulacená, s tóny nasládlého koření, citrusů, dřeva a doteku kůže. Dárkové balení obsahuje navíc 2 originální plechové kalíšky. Demon's Share Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Demon´s Share Rum 40% 0,7 l (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    740 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Demon’s Share vzniká z rumu z melasy, který se vyrábí v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, rum poté zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou a vanilkovými lusky. Vůně se vyznačuje tóny vanilky s tóny citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Barva je intenzivní, jantarová se zlatými odlesky. Chuť je zakulacená, s tóny nasládlého koření, citrusů, dřeva a doteku kůže. The Demon´s Share Rum 40% 0,7 l (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Demon's Share 3 Y.O. Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    790 

    Určitě jste již slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Vzniká z rumu z melasy, který se vyrábí v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně a poté je rum uložen na 3 roky do znovu vypálených sudů z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou, hřebíčkem a vanilkovými lusky. Aroma: jemné tóny kandovaného pomeranče, karamelu a tropického koření (hřebíček, kurkuma, vanilka). Chuť: zakulacená s tóny pomeranče, pomerančové kůry, marcipánu a sladkého koření. Závěr: vyvážený, kořeněný. Dárkové balení obsahuje navíc jeden plechový kotlík. Připravit si do něj můžete osvěžující… The Demon's Share 3 Y.O. Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Demon's Share 9 Y.O. Rodrigo's Reserve Limited Edition 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 060 

    V úrodné Panamě s jedinečným klimatem a vulkanickou půdou, v hloubi spící sopky Barú vyrábí sedm veselých démonů výjimečný a lahodný destilát s kořením, citrusy a dřevitými tóny – The Demon's Share. Během zrání v dubových sudech v tropickém podnebí se značná část destilátu skrze pórovité dřevo vypařuje – fenomén známý jako andělská daň. Zbývající destilát si malí démoni nechávají pro sebe. The Demon's Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, u kterého by jediným hříchem bylo neochutnat ho. The Demon's Share Special Edition je speciální edice, která je věnována sedmi panamským démonům. Každý rok je nově namíchaný destilát věnován jednomu z nich. Rodrigo's Reserve 9 Y.O. je prvním ze série sedmi destilátů: tato první edice je vyrobena na bázi 9letého rumu, který je infuzován grepovou kůrou, kakaovými boby a skořicí. Nepropásněte první edici Rodrigo's Reserve 9 Y.O. a sestavte si svou ďábelskou sbírku. Aroma: velmi intenzivní vůně banánových slupek, růže a… The Demon's Share 9 Y.O. Rodrigo's Reserve Limited Edition 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Demon's Share Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Určitě jste již někdy slyšeli pojem Angel’s Share neboli andělská daň, a to v souvislosti s podílem destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. Možná jste také slyšeli, že si andělé tento podíl nechávají pro sebe a zbytek nechávají démonům. Zatímco andělé ale pití moc neholdují, démoni, minimálně v tomto ohledu, rozhodně ví, co je dobré. Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, který vyrábí veselí démoni Panamy. Demon’s Share vzniká z rumu z melasy, který se vyrábí v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, rum poté zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu. Následně je infuzován pomerančovou kůrou a vanilkovými lusky. Vůně se vyznačuje tóny vanilky, citrusového ovoce, zeleného jablka a dřeva. Chuť je zakulacená, s tóny nasládlého koření, citrusů, dřeva a doteku kůže. Dárkové balení obsahuje lahev a 2 originální plechové kalíšky. The Demon's Share Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.