Zobrazen 1. – 16. z 21 výsledků

  • Don Papa 0,2L 40,0% 0,2 l – investiční alkohol

    400 

    Don Papa je prémiový rum, který se malosériově vyrábí na ostrově Negros na Filipínách, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Je inspirovaný revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým rovněž pod přezdívkou Don Papa, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách. Šťávy skvělé cukrové třtiny jsou fermentovány, destilovány a následně uloženy do sudů z amerického bílého dubu. Zrání ve skladech na úbočí pohoří Mount Kanlaon ve výsledku vytváří jedinečný rum, který se odlišuje svým profilem, chutí a obalem. Výjimečná chuť se vyznačuje tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce. Nyní k dispozici v menším 200ml balení. Don Papa 0,2L 40,0% 0,2 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa 10 Y.O. 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 700 

    Limitovaná edice rumu Don Papa z ostrova Negros na Filipínách, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Tento temný Don Papa zrál ve znovu vypálených sudech, ve kterých byla předtím uložena americká whiskey, po dobu deseti let. Má temně jantarovou barvu a hluboké, bohaté a svůdné aroma. V chuti se projevují výraznější tóny sušeného ovoce a kakaa s náznakem dřeva. Je lahvován při vyšším obsahu alkoholu 43%. Výraznější, silnější a temnější Don Papa. Don Papa 10 Y.O. 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa 7 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    920 

    DÁREK – 1 originální skládací panák Don Papa 7 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa 7 Y.O. Eternal Spring in Sugarlandia 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    960 

    Limitovaná edice Eternal Spring in Sugarlandia byla uvedena na trh s cílem pokračovat v podpoře snah o ochranu a obnovu ostrova Negros, odkud Don Papa pochází. Nová tuba byla představena v rámci iniciativy World Worth Preserving a navazuje na loňský úspěch edice Secrets of Sugarlandia, díky které bylo vybráno 50 000 eur na podporu ochranářských prací klíčových organizací na ostrově. Tuba zachycuje bohatou a rozmanitou flóru, jež se rozkládá hluboko v džungli Sugarlandie – keře, byliny, stromy a kvetoucí rostliny, které zaznamenal a studoval botanik Fray Manuel Blanco ve své publikaci Flora de Filipinas. Podíl z prodeje této edice podpoří novou spolupráci značky Don Papa a Nadace pro ochranu útesů a deštných pralesů na Filipínách (Philippine Reef and Rainforest Conservation Foundation, Inc.), která vede programy ochrany a udržitelnosti na ostrově Negros a v několika dalších částech Filipín. Tuba má na sobě QR kód, který odkazuje na více informací. V této limitované tubě se ukrývá… Don Papa 7 Y.O. Eternal Spring in Sugarlandia 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa 7 Y.O. Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    960 

    DÁREK – 1 originální skládací panák Don Papa 7 Y.O. Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko & Hip Flask Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 390 

    Baroko ve staré filipínské tagalštině znamená nadšení a chuť k životu. A je to jedna z vlastností, kterou zhmotňuje i stejnojmenná edice značky Don Papa. Don Papa je inspirován revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým rovněž pod přezdívkou Don Papa, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách, a jeho oddaností a nadšením. Don Papa Baroko se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Na úpatí pohoří Mount Kanlaon poté zraje tři až pět let v sudech po bourbonu. Ve výsledném blendu se projevuje originální charakter značky Don Papa, který je výrazný, bohatý a plný života. Aroma: bohaté tóny citrusů a vanilky. Chuť: plná, s tóny kandovaného tropického ovoce a medu. Závěr: dlouhý, výrazný závěr s náznaky rozinek a vypáleného dřeva. Dárkové balení obsahuje lahev a originální placatku. Don Papa Baroko & Hip Flask Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    910 

    Don Papa Baroko. Baroko ve staré filipínské tagalštině znamená nadšení a chuť k životu. A je to jedna z vlastností, kterou zhmotňuje i stejnojmenná edice značky Don Papa. Don Papa je inspirován revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým rovněž pod přezdívkou Don Papa, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách, a jeho oddaností a nadšením. Don Papa Baroko se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Na úpatí pohoří Mount Kanlaon poté zraje tři až pět let v sudech po bourbonu. Ve výsledném blendu se projevuje originální charakter značky Don Papa, který je výrazný, bohatý a plný života. Aroma: bohaté tóny citrusů a vanilky. Chuť: plná, s tóny kandovaného tropického ovoce a medu. Závěr: dlouhý, výrazný závěr s náznaky rozinek a vypáleného dřeva. Don Papa Baroko 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko Art 2022 CZ Eliška Podzimková 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    Značka Don Papa je známá osobitým výtvarný pojením etiket a tub svých rumů. V roce 2022 značka odstartovala spolupráci s naší místní uměleckou scénou. Eliška Podzimková se stala vůbec první českou umělkyní, jejíž dílo se objevilo na limitované art edici této filipínské značky. Tato spolupráce je unikátní a současně první svého druhu, neboť na tubu přináší rozšířenou realitu (AR). Díky aplikaci Artivive se objekty na tubě rozpohybují a přenesou diváka do filipínské džungle. Eliška Podzimková je kreativní multimediální výtvarnice, jejíž jedinečný vtip, smysl pro design a technické dovednosti ji vynesly mezinárodní reputaci průkopnické animátorky. Svou neobvyklou techniku, která spojuje živé akční fotografie a videa s poutavou ručně kreslenou animací, využívá v krátkých filmech, hudebních videích a fotografických a dalších projektech. Autorčina inspirace k dílu Cukrový ostrov (Sugar Island) vzešla z jejího putování ostrovem Sugarlandia, jak místní obyvatelé přezdívají ostrovu… Don Papa Baroko Art 2022 CZ Eliška Podzimková 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko Eternal Spring in Sugarlandia 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Limitovaná edice Eternal Spring in Sugarlandia byla uvedena na trh s cílem pokračovat v podpoře snah o ochranu a obnovu ostrova Negros, odkud Don Papa pochází. Nová tuba byla představena v rámci iniciativy World Worth Preserving a navazuje na loňský úspěch edice Secrets of Sugarlandia, díky které bylo vybráno 50 000 eur na podporu ochranářských prací klíčových organizací na ostrově. Tuba zachycuje bohatou a rozmanitou flóru, jež se rozkládá hluboko v džungli Sugarlandie – keře, byliny, stromy a kvetoucí rostliny, které zaznamenal a studoval botanik Fray Manuel Blanco ve své publikaci Flora de Filipinas. Podíl z prodeje této edice podpoří novou spolupráci značky Don Papa a Nadace pro ochranu útesů a deštných pralesů na Filipínách (Philippine Reef and Rainforest Conservation Foundation, Inc.), která vede programy ochrany a udržitelnosti na ostrově Negros a v několika dalších částech Filipín. Tuba má na sobě QR kód, který odkazuje na více informací. V této limitované tubě se ukrývá… Don Papa Baroko Eternal Spring in Sugarlandia 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 150 

    Baroko ve staré filipínské tagalštině znamená nadšení a chuť k životu. A je to jedna z vlastností, kterou zhmotňuje i stejnojmenná edice značky Don Papa. Don Papa je inspirován revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým rovněž pod přezdívkou Don Papa, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách, a jeho oddaností a nadšením. Don Papa Baroko se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Na úpatí pohoří Mount Kanlaon poté zraje tři až pět let v sudech po bourbonu. Ve výsledném blendu se projevuje originální charakter značky Don Papa, který je výrazný, bohatý a plný života. Aroma: bohaté tóny citrusů a vanilky. Chuť: plná, s tóny kandovaného tropického ovoce a medu. Závěr: dlouhý, výrazný závěr s náznaky rozinek a vypáleného dřeva. Dárkové balení obsahuje lahev a jednu originální sklenici. Design sklenice je inspirován barevným světem ostrova Negros a na jejím okraji je usazen nártoun, nejmenší primát světa… Don Papa Baroko Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko Harvest 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    920 

    Limitovaná edice Don Papa Harvest je inspirována festivalem Pahiyas, který se na Filipínách koná každý rok v období sklizní. Žně tvoří ústřední motiv tuby, spolu s motivy hojnosti a udržitelnosti. Jde o úchvatnou vizuální podívanou, která zachycuje magické scény bujné flory a fauny ostrova Sugarlandia za soumraku, v pozadí s impozantní horou Mount Kanlaon, jež dosahuje výšky 2.435 metrů nad mořem. Festival Pahiyas se koná každý rok v květnu, kdy promění obyčejná městečka oblasti Quezon v nádherná místa oplývající hojností. Původně šlo o pohanský svátek oslavující žně, dnes se slaví na počest San Isidra Labradora, svatého patrona farmářů a zemědělců. Festival je hluboce zakořeněn v tradičních oslavách díkůvzdání, do kterých se obyvatelé zapojují na počest úspěšných žní. Fasády domů v tomto období pokryjí barevné dekorace vyrobené z rýžového papíru ve tvaru listů, známé jako "kiping", spolu s ovocem a květinami. V limitované tubě se ukrývá Don Papa Baroko. Baroko ve staré… Don Papa Baroko Harvest 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Baroko Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    950 

    Baroko ve staré filipínské tagalštině znamená nadšení a chuť k životu. A je to jedna z vlastností, kterou zhmotňuje i stejnojmenná edice značky Don Papa. Don Papa je inspirován revolucionářem Dionisem Magbuelasem, známým rovněž pod přezdívkou Don Papa, který vedl boj proti španělské nadvládě na Filipínách, a jeho oddaností a nadšením. Don Papa Baroko se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě. Na úpatí pohoří Mount Kanlaon poté zraje tři až pět let v sudech po bourbonu. Ve výsledném blendu se projevuje originální charakter značky Don Papa, který je výrazný, bohatý a plný života. Aroma: bohaté tóny citrusů a vanilky. Chuť: plná, s tóny kandovaného tropického ovoce a medu. Závěr: dlouhý, výrazný závěr s náznaky rozinek a vypáleného dřeva. Don Papa Baroko Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Gayuma 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 690 

    Don Papa Gayuma vznikl na počest jedinečných rituálů, které provádějí tzv. babaylané, šamani hory Kanlaon. Jedná se o unikátní elixír, který přenese člověka do říše mysticismu a tajemného nadpřirozena. Babaylané jsou mocní specialisté na různé druhy rituálů, díky nimž komunikují s duchovním světem, kdy využívají nejen darů přírody, ale také komunikují a navazují přímé kontakty s duchy ve světě fyzickém. Don Papa Gayuma se vyrábí výhradně z melasy z cukrové třtiny, která pochází z filipínského ostrova Negros. Destiluje se a zraje v jedinečném sopečném klimatu, které obklopuje úpatí hory Kanlaon. Don Papa Gayuma nejprve zraje v amerických dubových sudech po bourbonu a poté dozrává v sudech po skotské whisky z ostrova Islay. Má tmavě jantarovou barvu s výraznou rašelinovou vůní, zatímco v jemné delikátní chuti vyniká vanilka s lehkými tóny pomerančové kůry, kakaem, s nádechem hřebíčku a máty. Intenzivní kouřový nádech a kořeněný závěr poté poskytuje dobře vyváženou a zároveň… Don Papa Gayuma 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa MassKara 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    880 

    DÁREK – 1 originální skleněný panák Don Papa MassKara 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa Masskara Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    930 

    DÁREK – 1 originální skleněný panák Don Papa Masskara Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Don Papa multi set = 1x Gayuma + 1x Port Cask + 1x Baroko 40,0% 2,1 l – investiční alkohol

    4 760 

    Don Papa Gayuma Don Papa Gayuma vznikl na počest jedinečných rituálů, které provádějí tzv. babaylané, šamani hory Kanlaon. Jedná se o unikátní elixír, který přenese člověka do říše mysticismu a tajemného nadpřirozena. Babaylané jsou mocní specialisté na různé druhy rituálů, díky nimž komunikují s duchovním světem, kdy využívají nejen darů přírody, ale také komunikují a navazují přímé kontakty s duchy ve světě fyzickém. Don Papa Gayuma se vyrábí výhradně z melasy z cukrové třtiny, která pochází z filipínského ostrova Negros. Destiluje se a zraje v jedinečném sopečném klimatu, které obklopuje úpatí hory Kanlaon. Don Papa Gayuma nejprve zraje v amerických dubových sudech po bourbonu a poté dozrává v sudech po skotské whisky z ostrova Islay. Má tmavě jantarovou barvu s výraznou rašelinovou vůní, zatímco v jemné delikátní chuti vyniká vanilka s lehkými tóny pomerančové kůry, kakaem, s nádechem hřebíčku a máty. Intenzivní kouřový nádech a kořeněný závěr poté poskytuje dobře vyváženou… Don Papa multi set = 1x Gayuma + 1x Port Cask + 1x Baroko 40,0% 2,1 l v akci za cenu Kč.