Zobrazuji všech 6 výsledků

  • Doorly's 12 Y.O. 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    Dvanáctiletý Doorly’s je kreativní edicí z renomované barbadoské destilerie Foursquare. Po zrání v použitých sudech po bourbonu a následném blendování byl tento rum uložen k dalšímu zrání do sudů po portském a Madeiře. Vinné sudy se projevují v aroma, spolu s tóny dřeva a vanilky a náznaky čerstvé cukrové třtiny, másla a tropického ovoce. Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení. Na etiketě této edice je vyobrazen vzácný Ara Spixův, o kterém se předpokládá, že již ve volné přírodě nežije. V záchranných programech se ale několika desítkám daří a připravuje se jejich návrat do původního prostředí. Nově je lahvován při 43 %. Doorly's 12 Y.O. 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Doorly's 14 Y.O. 48,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 700 

    Doorly's 14 Y.O. je blendem kotlíkových a kolonových rumů prestižní destilerie Foursquare na Barbadosu. Rum zrál zejména v sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon. Menší část zrála v sudech, které dříve uchovávaly fortifikované víno Madeira, které dodávají dotek sladkosti. V chuti se projevuje koření, zejména zázvor a dřevo, které následuje nasládlost Madeiry, tóny hořké čokolády s pomerančem, v závěru s náznakem skořice a uhlíků. Doorly's 14 Y.O. 48,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Doorly's 5 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    590 

    Martin Doorly‘s Rum byl prvním rumem exportovaným z Barbadosu v láhvích. Rumy Doorly‘s jsou ve světě dodnes známé a jsou vyráběny v jedné z nejmodernějších destilerií na světě, v destilerii Foursquare, která je postavena na pozemku bývalého cukrovaru z roku 1636. Tato destilerie je vyprojektována a postavena tak, aby byla vysoce úsporná a nezatěžovala životní prostředí. Tento pětiletý barbadoský rum jantarového zbarvení je vyváženě vyzrálý. Voní po sušeném tropickém ovoci. V chuti je nejpve živý a ovocný s náznaky kokosu a dubovými tóny. Závěr je ovocně sladký, hřejivý s vyváženou přetrvávající chutí másla a vanilky. Doorly's 5 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Doorly's 8 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    810 

    Martin Doorly‘s Rum byl prvním rumem exportovaným z Barbadosu v láhvích. Rumy Doorly‘s jsou ve světě dodnes známé a jsou vyráběny v jedné z nejmodernějších destilerií na světě, v destilerii Foursquare, která je postavena na pozemku bývalého cukrovaru z roku 1636. Tato destilerie je vyprojektována a postavena tak, aby byla vysoce úsporná a nezatěžovala životní prostředí. Jde o blend kolonových a kotlíkových rumů, které zrály minimálně 8 let v amerických sudech po bourbonu. Ve vůni se projevují tóny tabáku, karamelu, třtinového cukru a náznaků pomerančové kůry, koření a dřeva. Na patře je rum plný a bohatý, s tóny karamelu, sušeného ovoce, rozinek a koření. Doorly's 8 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Doorly's White 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    550 

    Martin Doorly‘s Rum byl prvním rumem exportovaným z Barbadosu v láhvích. Rumy Doorly‘s jsou ve světě dodnes známé a jsou vyráběny v jedné z nejmodernějších destilerií na světě, v destilerii Foursquare, která je postavena na pozemku bývalého cukrovaru z roku 1636. Tato destilerie je vyprojektována a postavena tak, aby byla vysoce úsporná a nezatěžovala životní prostředí. Obyčejně bývá vzácností, když jsou bílé rumy vyzrálé, ale Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť. Doorly‘s je ve vůni nápadně odlišný od konkurence, má čistý až krémový charakter a jeho dokonalá komplexita a vyváženost jsou okamžitě patrné. Doorly's White 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Doorly's XO 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    890 

    Martin Doorly‘s Rum byl prvním rumem exportovaným z Barbadosu v láhvích. Rumy Doorly‘s jsou ve světě dodnes známé a jsou vyráběny v jedné z nejmodernějších destilerií na světě, v destilerii Foursquare, která je postavena na pozemku bývalého cukrovaru z roku 1636. Tato destilerie je vyprojektována a postavena tak, aby byla vysoce úsporná a nezatěžovala životní prostředí. K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy. Nově je lahvován při 43 %. Doorly's XO 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.