Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • The Duppy Share Aged 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    710 

    Název Duppy Share odkazuje na duppies, temné karibské duchy, kteří jsou známí svou neovladatelnou láskou k rumu. Podle místních legend se temní duppies snášejí na ostrovy a kradou ze sudů tu nejlepší část rumu. Zatímco běžně se části destilátu, která se ztratí odpařováním při zrání v sudu, říká andělská daň, v Karibiku jde o daň pro duppies. Duppy Share je směsí prémiových rumů z dvou karibských ostrovů, Barbadosu a Jamajky. Každý z rumů má specifický styl, ale spolu tvoří skvělý blend, do kterého se nepřidávají žádné další přísady. Jednu část blendu tvoří tříletý rum z jamajské palírny Worthy Park, kde rum vzniká kotlíkovou destilací z vlastní melasy. Druhou částí je jemný pětiletý rum z renomované palírny Foursquare na ostrově Barbados, kde se rumy vyrábí za použití kotlíkové i kontinuální destilací. Jamajský rum dodává ostrost a bohaté tóny tropického ovoce, zatímco barbadoský rum jej vyrovnává jemností a hřejivým máslovým dozvukem. Jde o všestranný, přístupný rum, který si… The Duppy Share Aged 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Duppy Share Spiced 37,5% 0,7 l – investiční alkohol

    720 

    Název Duppy Share odkazuje na duppies, temné karibské duchy, kteří jsou známí svou neovladatelnou láskou k rumu. Podle místních legend se temní duppies snášejí na ostrovy a kradou ze sudů tu nejlepší část rumu. Zatímco běžně se části destilátu, která se ztratí odpařováním při zrání v sudu, říká andělská daň, v Karibiku jde o daň pro duppies. Kořeněný, zlatavý Duppy Share Spiced v sobě zosobňuje nezbednou povahu duppies a srší energií. V jeho chuti se snoubí rumy z dvou karibských ostrovů, které jsou doplněné o 100 % přírodní příchutě. Směs se skládá z rumů z jamajské palírny Worthy Park a rumů z renomované palírny Foursquare na Barbadosu, jejichž chuť byla obohacena o kolové ořechy, zázvor a ananas. Díky své vyvážené kořeněnosti se skvěle osvědčí v jednoduchých koktejlech, například s colou, zázvorovou limonádou nebo tonikem. Aroma: tóny čerstvě nakrájeného ananasu, zázvoru a kolových ořechů. Chuť: ohnivý, tropický a řízný nástup díky vysoké hladině esterů v jamajském rumu… The Duppy Share Spiced 37,5% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Duppy Share White 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    620 

    Název Duppy Share odkazuje na duppies, temné karibské duchy, kteří jsou známí svou neovladatelnou láskou k rumu. Podle místních legend se temní duppies snášejí na ostrovy a kradou ze sudů tu nejlepší část rumu. Zatímco běžně se části destilátu, která se ztratí odpařováním při zrání v sudu, říká andělská daň, v Karibiku jde o daň pro duppies. Na výrobě tohoto bílého rumu se podílel britský rapper s jamajskými kořeny Kano. Rum je oslavou jamajské kultury a významného vlivu, jenž měla nejen na Londýn, kde Kano žije, ale celý svět. Rum je zrozen z jeho vzpomínek a chutí a vůní typických pro Jamajku, jako je mango, zelený tymián a nové koření. Jde o blend kotlíkových rumů z jamajských palíren Clarendon, Worthy Park a Hampden. Určený je k samotnému popíjení, vynikne ale i v koktejlech. Aroma: typické aroma jamajských kotlíkových rumů, tóny tropického ovoce (ananas), citronové trávy a bílého pepře. Chuť: spojení sladkosti karamelu se svěžestí posekané cukrové třtiny, doplněná o tóny… The Duppy Share White 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • The Duppy Share XO 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    Název Duppy Share odkazuje na duppies, temné karibské duchy, kteří jsou známí svou neovladatelnou láskou k rumu. Podle místních legend se temní duppies snášejí na ostrovy a kradou ze sudů tu nejlepší část rumu. Zatímco běžně se části destilátu, která se ztratí odpařováním při zrání v sudu, říká andělská daň, v Karibiku jde o daň pro duppies. Nejvzácnější Duppy Share XO je směsí rumů z barbadoské palírny Foursquare, které zrály v sudech po bourbonu po dobu 5, 8 a 12 let, přičemž 8letý rum tvoří více než 65 % blendu. Rumy zrají v Karibiku a následně se převáží do Evropy, kde se lahvují. Aroma: bohaté aroma tamarindu, vyvážené květinovými tóny fialek a pečeného kokosu. Chuť: plná, s tóny máslového fondánu, karamelek a kondenzovaného mléka, které doplňují tóny meruněk a koření (vanilky a muškátového oříšku). Závěr: dlouhý, s převažujícími tóny dubového dřeva, vanilky a čokolády s dotekem máty. Dochuť připomene úvodní květinové tóny. The Duppy Share XO 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.