Zobrazuji všech 9 výsledků

  • Dzama 1998 Rhum Vieux 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 070 

    Dzama 1998 Rhum Vieux je tmavým rumem ročníku 1998 s obsahem alkoholu 45 %. V rumu uschovaném v této láhvi, která je dovedně pokryta banánovými listy, můžete ucítit hřebíček, který je následován pepřovým aromatem a doprovozen vanilkou a kůrou krystalizovaných pomerančů, s patrnými taniny. Lehká trpkost, v závěru, dodává příjemnou vertikálnost nenarušenou žádnou těžkostí. Dzama 1998 Rhum Vieux 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama 6 Y.O. 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 730 

    Dzama 6 Y.O. je výsledkem šestiletého zrání v dubových sudech. Ve vůni jsou nejprve patrné banány a zralé ovoce, které rychle uvolní cestu komplexnějším dřevitějším tónům, kde dominují švestky a pomeranče. Jeho vyšší procento alkoholu 45 % nezakrývá velice příjemnou zaoblenost s kořenitými chutěmi skořice, pepře a vanilky až po ylang-ylang v závěru. Tento velice elegantní rum se jemně rozvíjí na patře a vyznačuje se dlouhým závěrem. Dzama 6 Y.O. 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama Cuvée Blanche Spéciale 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 140 

    Dzama Cuvée Blanche Spéciale s obsahem alkoholu 40% je bílým rumem, který vás ohromí svou vůní a chutí citrusů. Té je dosaženo macerací celých plodů rozmanitých druhů ovoce, které rostou na Madagaskaru. Pomeranče, citróny, grapefruity, liči, mango, ananasy, granátová jablka, guavy a kombavy jsou společně s vanilkovými lusky a zázvorem macerovány v rumu po dobu jednoho roku. Následně je tento macerát nahrazen v sudech na další jeden rok rumem. Ten je nakonec zbaven svého zbarvení filtrací přes křemičité filtry, což zajistí jeho transparentní barvu. Tento velice populární rum je vysoce ceněn i mezi barmany pro své využití v prvotřídních koktejlech. Dzama Cuvée Blanche Spéciale 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama Cuvée Noir Spéciale 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 140 

    Dzama Cuvée Noir Spéciale je tmavým rumem s vanilkovými a kořenitými tóny, který se doporučuje pít čistý, případně pouze s ledem. Jedná se o elegantní vyzrálý rum s charakterem a elegancí. Dzama Cuvée Noir Spéciale 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama Nosy-Be Rhum Ambre 52,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 320 

    Dzama Nosy-Be Rhum Ambre je i přes vyšší obsah alkoholu neuvěřitelně jemným rumem elegantní chuti. Jedná se o první verzi rumu Dzama, kterou vyrobil Lucien Fohine, zakladatel společnosti Vidzar. Stal se velice populárním díky své intenzivní malgašské chuti. Dzama Nosy-Be Rhum Ambre 52,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama Nosy-Be Rhum Blanc 42,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 210 

    Dzama Nosy-Be Rhum Blanc byl společně s tmavou verzí prvním rumem, který společnost Vidzar plnila do lahví značky Dzama. Tento rum z destilerie Dzamandzar na ostrově Nosy-Be u Madagaskaru se vyznačuje tím, že po jeho otevření ucítíte vanilku, vanilku a zase jenom vanilku. Jedná se o krásnou bázi pro koktejly. Dzama Nosy-Be Rhum Blanc 42,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama Vanilla 10 Y.O. 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 910 

    Dzama Vanilla 10 Y.O. je 10 let zrajícím rumem, do kterého je přidána vanilka, pěstovaná a připravovaná s maximální péčí a pozorností. Výsledkem snoubení dvou nejprestižnějších produktů z Madagaskaru je neobyčejný chuťový zážitek. Dzama Vanilla 10 Y.O. 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama Vanilla 3 Y.O. 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 270 

    Dzama Vanilla 3 Y.O. s obsahem alkoholu 43 % je tři roky zrajícím rumem, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky. Dzama Vanilla 3 Y.O. 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Dzama X.V. 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    9 660 

    Tento výjimečný rum je zrozen z cukrové třtiny ostrova Nosy-Be u Madagaskaru. Na tomto ostrově se pěstuje i rostlina ylang-ylang, jejíž esence je nepostradatelná pro výrobu parfémů. Její vůně prostupuje do cukrové třtiny a projevuje se i ve výjimečné dlouhotrvající chuti výsledného destilátu. Dzama X.V. je výsledkem dlouhého patnáctiletého zrání. Jedná se o rum, který propojuje exotické vůně Madagaskaru a zdejší vysoce ceněné rumy. Projevují se v něm tóny vanilky, pepře, hřebíčku, eukalyptu a dřeva. Každá láhev je dodávána v luxusní dřevěné kazetě. Bylo vyrobeno jen 3.000 lahví. Dzama X.V. 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.