Zobrazen 1. – 16. z 21 výsledků

  • Fassbind Eau de Vie Abricot – Meruňka 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 460 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Abricot se vyrábí ze staré odrůdy Royal Luizet a vyznačuje se intenzivní ovocnou chutí s jemným mandlovým tónem. Meruňky pochází z kantonu Valais a sklízí se v červenci a srpnu, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují včetně pecek, což dodává výsledné pálence jemný mandlový tón a intenzivní ovocnost. Pálenka zraje minimálně dva roky v tancích z nerezové oceli. Má intenzivní ovocné aroma, které připomíná meruňkový džem s dotekem mandlí. V chuti je ovocná, přirozeně nasládlá, s intenzivními tóny meruněk a stopou mandlí a pepře. Fassbind Eau de Vie Abricot – Meruňka 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Framboise – Malina 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 420 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Framboise se vyrábí ze švýcarských malin z regionu Rigi. Zralé maliny se nejdříve šest týdnů macerují a následně jsou dvakrát destilovány. Malinový destilát poté odpočívá nejméně dva roky v tancích z nerezové oceli. Má výrazné aroma čerstvých zralých malin s náznakem medové sladkosti a svěžího listí. Vyznačuje se mimořádně ovocnou, jiskřivou chutí, která je jemná, suchá a přesto čerstvá, s příjemnou sladkostí, jiskřivými tóny zralých malin a čerstvě upečených muffinů. Fassbind Eau de Vie Framboise – Malina 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Rigi-Kirsch – Třešeň 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 460 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Rigi Kirsch je nejstarší a nejtradičnější pálenka, která v roce 1846 zahájila historii značky Fassbind. Destiluje se podle původní receptury domu Fassbind a nese chráněné označení původu AOP, "Appellation d'Origine Protégée". Třešně pochází z regionu Rigi a sklízí se v červnu a červenci, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují a pálenka následně dva roky odpočívá v tancích z nerezové oceli, Má delikátní zralé ovocné aroma se sladkými tóny mandlí a třešňového džemu s dotekem čokoládové pěny a bílého pepře. V chuti je elegantní, aromatická a vyvážená, s tóny šťavnatých třešní a dotekem marcipánu. Fassbind Eau de Vie Rigi-Kirsch – Třešeň 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 41,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 470 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který je mistry palírníky předáván z generace na generaci. Ovoce je vybíráno dle nejpřísnějších měřítek, používá se pouze švýcarské ovoce označení kvality A. Mladý destilát je uložen po dobu minimálně jednoho roku, až poté je blendován a následně lahvován. Fassbind Eau de Vie Williams se vyrábí ze zcela zralých hrušek odrůdy Williams. Hrušky před zpracováním prochází ručním tříděním a vybírají se jen ty zcela bez vad. Pálenka má intenzivní hruškové aroma a jemnou vyváženou chuť. Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 41,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 420 

    Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek. Fassbind Eau de Vie Williams se vyrábí ze švýcarských hrušek Williams z kantonu Valais, které se zpracovávají, až když jsou zcela zralé, maximálně šťavnaté a mají zlatavě žlutou barvu. Po dvojité destilaci odpočívá pálenka nejméně dva roky v tancích z nerezové oceli, až poté se lahvuje. Má intenzivní aroma hrušek s dotekem pražených lískových ořechů. Šťavnaté tóny hrušek jsou výrazné i v chuti, s přirozenou sladkostí, nádechem máty a náznakem pepře. Fassbind Eau de Vie Williams – Hruška 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eiercognac 15,0% 0,7 l – investiční alkohol

    600 

    Již v 17. století vyráběli domorodí obyvatelé Amazonie alkoholický nápoj z avokáda, třtinového cukru a rumu, tzv. „abacate“. Tento likér byl velmi oblíbený i u evropských obchodníků, ale v té době nebylo možné jej v Evropě vyrábět z avokáda, proto se místo něj používala vejce. Tak vznikl vaječný likér, který je velmi oblíbený zejména o Vánocích a Velikonocích. Eiercognac se vyrábí z vynikajícího francouzského koňaku a švýcarských vajec z volného chovu. Aroma: tóny palačinek, bílé čokolády, koňaku a syrového dortového těsta. Připomíná čerstvě připravená míchaná vajíčka. Chuť: palačinky Crêpe Suzette polité koňakem. Máslová a krémová chuť s nádherně přirozenou sladkostí a dotekem čokolády. Závěr: jemný, lehce máslový, s příjemným tónem koňaku. Před použitím dobře protřepejte a podávejte vychlazený. Likér chutná nejlépe čistý, na ledu nebo smíchaný s pomerančovým džusem. Vynikající je také v dezertech, pohárech, sladkém pečivu, krémech či zmrzlinách. Fassbind Eiercognac 15,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Eierkirsch 15,0% 0,7 l – investiční alkohol

    600 

    Již v 17. století vyráběli domorodí obyvatelé Amazonie alkoholický nápoj z avokáda, třtinového cukru a rumu, tzv. „abacate“. Tento likér byl velmi oblíbený i u evropských obchodníků, ale v té době nebylo možné jej v Evropě vyrábět z avokáda, proto se místo něj používala vejce. Tak vznikl vaječný likér, který je velmi oblíbený zejména o Vánocích a Velikonocích. Eierkirsch vzniká z vybraného švýcarského třešňového destilátu Fassbind Kirsch a švýcarských vajec z volného chovu. Aroma: tóny vanilky, třešňového dřeva Umburana, třešňových bonbonů a delikátních sušenek s vůní mandlí a čerstvého sena. Chuť: tóny třešňového koláče, velmi krémová chuť s tóny mandlí, dřeva Umburana, skořice a příjemnou sladkostí. Závěr: příjemný, jemný závěr s jemným aroma třešňového koláče. Před použitím dobře protřepejte a podávejte vychlazený. Likér chutná nejlépe čistý, na ledu nebo smíchaný s pomerančovým džusem. Vynikající je také v dezertech, pohárech, sladkém pečivu, krémech či zmrzlinách. Fassbind Eierkirsch 15,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind L'Heritage de Bois Kirsch – Třešeň/Třešňový sud 52,3% 0,5 l – investiční alkohol

    1 890 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva… Fassbind L'Heritage de Bois Kirsch – Třešeň/Třešňový sud 52,3% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind L'Heritage de Bois Poire Williams – Hruška/Hruškový sud 53,8% 0,5 l – investiční alkohol

    1 890 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva… Fassbind L'Heritage de Bois Poire Williams – Hruška/Hruškový sud 53,8% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind L'Heritage de Bois Prune – Švestka/Švestkový sud 54,1% 0,5 l – investiční alkohol

    1 890 

    Tato řada ovocných destilátů Fassbind odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z tradičního řemeslného zpracování vzorů, kterými byly zdobeny pásy na kravské zvonce. Vychází ze složitých ornamentů zobrazujících ovoce a květiny. Svébytná kultura a ušlechtilý vzhled i pečlivé zpracování se odrážejí také v designu dárkového balení a etiket. Látková stuha na hrdle láhve podtrhuje švýcarskou řemeslnou tradici. Ovocné lihoviny jsou vyráběny ručně v palírně v srdci Švýcarska z ovoce, které bylo vypěstováno ve Švýcarsku. Všechny součásti produktů, jako jsou láhev, zátka, etikety a ozdoby na hrdlo láhve pocházejí od nejlepších výrobců ve Švýcarsku a Evropě. Destiláty z této řady zrají v sudech vyrobených ze dřeva odpovídajícího ovocnému stromu – dodávají tak lihovině zvláštní dotek označovaný jako „l‘heritage de bois“ – dědictví dřeva. Prune – zraje v sudech ze švestkového dřeva Poire Williams – zraje v sudech z hruškového dřeva Kirsch – zraje v sudech z třešňového dřeva… Fassbind L'Heritage de Bois Prune – Švestka/Švestkový sud 54,1% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Les Bruts de Fût Kirsch -Třešeň/Třešňový sud 54,5% 0,5 l – investiční alkohol

    1 790 

    Pálenky řady Les Bruts de Fût prochází jedinečným zráním v sudech z dřeva ovocných stromů, ze kterých pochází ovoce. Po destilaci byla pálenka z třešní nejvyšší kvality uložena nejméně na jeden rok do sudů vyrobených z třešňového dřeva. Toto zrání dodává pálence robustní, příjemně intenzivní, dřevitou povahu a krásnou barvu. Destilát je lahvován bez použití filtrace v sudové síle a je také výborným společníkem k doutníku. Fassbind Les Bruts de Fût Kirsch -Třešeň/Třešňový sud 54,5% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Vieil Abricot – Stařená Meruňka 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 280 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka se vyrábí ze zralých meruněk staré královské odrůdy Luizet. Vysoce kvalitní meruňky s intenzivní vůní jsou odborně destilovány a výsledná „eau-de-vie“ je na jeden rok uložena do dubových sudů ke zrání. Destilát je následně ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených meruněk. Vieil Abricot je mimořádně ceněna pro svou chuť, ve které se snoubí zralé meruňky s jemným nádechem mandlí. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design. Fassbind Vieil Abricot – Stařená Meruňka 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Vieil Abricot – Stařená Meruňka Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 370 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka se vyrábí ze zralých meruněk staré královské odrůdy Luizet. Vysoce kvalitní meruňky s intenzivní vůní jsou odborně destilovány a výsledná „eau-de-vie“ je na jeden rok uložena do dubových sudů ke zrání. Destilát je následně ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených meruněk. Vieil Abricot je mimořádně ceněna pro svou chuť, ve které se snoubí zralé meruňky s jemným nádechem mandlí. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design. Láhev je dodávána v papírové krabici. Fassbind Vieil Abricot – Stařená Meruňka Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Vieille Framboise – Stařená Malina 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 070 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Zralé maliny z regionu Walis jsou po dobu šesti týdnů macerovány a poté pečlivě destilovány použitím tradičních postupů. Destilát je uložen na jeden rok do dubových sudů ke zrání a poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených malin. Získává tak příjemnou ovocnou chuť připomínající malinový džem, kterou podtrhuje jemný a intenzivní závěr. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design. Fassbind Vieille Framboise – Stařená Malina 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Vieille Framboise – Stařená Malina Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 260 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Zralé maliny z regionu Walis jsou po dobu šesti týdnů macerovány a poté pečlivě destilovány použitím tradičních postupů. Destilát je uložen na jeden rok do dubových sudů ke zrání a poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených malin. Získává tak příjemnou ovocnou chuť připomínající malinový džem, kterou podtrhuje jemný a intenzivní závěr. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design. Láhev je dodávána v papírové krabici. Fassbind Vieille Framboise – Stařená Malina Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Fassbind Vieille Poire – Stařená Hruška 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 070 

    Ušlechtilé švýcarské destiláty Fassbind jsou po desetiletí pověstné svou vysokou kvalitou. Vyznačují se čistotou a plnou chutí. Tato pálenka ze zralých hrušek odrůdy Williams je po destilaci uložena do dubových sudů, kde zraje po dobu 12 až 18 měsíců. Výsledný destilát je poté ještě zjemněn přidáním přírodního výtažku ze sušených hrušek Williams. Tento extrakt poskytuje cenami ověnčené pálence delikátně elegantní nasládlou chuť s intenzivními tóny hrušek Williams. Nově mají původní tradiční destiláty moderní design. Fassbind Vieille Poire – Stařená Hruška 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.