Zobrazen 1. – 16. z 17 výsledků

  • God by Godet Gift Box 70,6% 0,35 l – investiční alkohol

    1 730 

    God by Godet představuje koňak nového, surovějšího typu. Jde o koňak s vysokým procentem alkoholu 70,6 % a přímou chutí. Vyroben byl 100% z hroznů z oblasti Petite Champagne a po destilaci byl v plné síle uložen do sudů. Zrál po dobu 4 let v 16tiletých dubových sudech z limousinského lesa o objemu 220 litrů. Před lahvováním nebyl do koňaku přidán karamel ani cukr, koňak nebyl míchán s jinými koňaky a nebyl zředěn vodou. V chuti je olejovitý a poddajný, s mohutným dlouhým závěrem, který přináší jedinečný výbušný zážitek. Název „God by Godet“ odkazuje na andělskou daň, které se díky způsobu výroby tohoto koňaku do nebes odpařilo výrazně méně. Dárkové balení obsahuje lahev o obsahu 350 ml a dvě skleničky. God by Godet Gift Box 70,6% 0,35 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Antarctica 40,0% 0,5 l – investiční alkohol

    920 

    První průzračný koňak na světě, který vznikl jako pocta k pokoření jižního pólu Jean-Jacquesem Godetem v roce 2008. Zde se nechal inspirovat čistotou a ryzostí krajiny a vytvořil zcela ojedinělý koňak, kterému vtiskl progresivní chuť, design láhve i netradiční způsob podávání v ledově vychlazeném stavu. Pro výrobu byla použita pouze vzácná odrůda hroznů Folle Blanche. Godet Antarctica 40,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Antarctica Mini 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    140 

    První průzračný koňak na světě, který vznikl jako pocta k pokoření jižního pólu Jean-Jacquesem Godetem v roce 2008. Zde se nechal inspirovat čistotou a ryzostí krajiny a vytvořil zcela ojedinělý koňak, kterému vtiskl progresivní chuť, design láhve i netradiční způsob podávání v ledově vychlazeném stavu. Pro výrobu byla použita pouze vzácná odrůda hroznů Folle Blanche. Godet Antarctica Mini 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Cognac Single Cru 22 Y.O. Grande Champagne 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    5 460 

    Godet Single Cru odráží odlišný terroir jednotlivých oblastí regionu Cognac. Nahrazuje dřívější edici Réserve de la Famille. Tento koňak byl vyroben výhradně z hroznů oblasti Grande Champagne, ze kterých vzniká květinová a delikátní eau-de-vie, která má velký potenciál ke zrání. Dlouhých dvacet dva let zrání dalo vzniknout koňaku, který je minerální a krémový, velmi rafinovaný a komplexní. Je to skvost, který potvrzuje, proč jsou hrozny oblasti Grande Champagne tak žádané. Godet Cognac Single Cru 22 Y.O. Grande Champagne 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Extra Hors d‘Age 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    19 550 

    Godet Extra Hors d‘Age obsahuje koňaky staré až 45 let. Jde o nápoj velmi robustní chuti s extrémně dlouhým zakončením, skutečný koňak znalců. Tento koňak je prvním, jež byl vytvořen Jean-Edouardem Godetem ze 17. generace rodiny Godetů. Exkluzivitu obsahu podtrhuje designová karafa. Godet Extra Hors d‘Age 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Pearadise Poire au Cognac 38,0% 0,5 l – investiční alkohol

    770 

    Tento výjimečný nápoj se vyrábí v omezeném množství spojením velmi jemného koňaku s likérem ze tří pečlivě vybraných odrůd sladkých hrušek. Po smíchání likér dále dozrává půl roku v dubových sudech. Godet Pearadise Poire au Cognac je určen primárně pro dámy a nejlépe se vychutná na ledu jako digestiv ke kávě nebo jako vynikající doplněk long drinků či koktejlů. Godet Pearadise Poire au Cognac 38,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Renaissance 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    63 250 

    Koňak nabízející unikátní kvalitu vyzrálého jednodruhového koňaku oblasti Grande Champagne. Je to blend dvanácti absolutně nejlepších ročníků z let 1900 až 1950. Je dodáván v nevšedním, vysoce hodnotném obalu. Ve vůni zřetelný alpský med a plané fíky. Výjimečná chuť věrná svému stáří a tajům, kterými je tento koňak opředen. Zrání koňaku byla věnována mimořádná péče, která ve spojení s křišťálovou karafou představuje klenot sortimentu společnosti Cognac Godet. Godet Renaissance 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Single Cru 15 Y.O. Grande Champagne 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 450 

    Řada Godet Single Cru odráží odlišný terroir jednotlivých oblastí regionu Cognac. Tento koňak byl vyroben výhradně z hroznů z oblasti Grande Champagne, ze kterých vzniká květinová a delikátní eau-de-vie, která má velký potenciál ke zrání. Koňak zrál po destilaci 15 let. Ve vůni se projevují tóny měsíčku, čerstvého manga, rozinek a skořice. Chuť je výrazná a komplexní, s tóny sušeného ovoce a liči. Godet Single Cru 15 Y.O. Grande Champagne 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Single Grape Rare Folle Blanche 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 450 

    Godet Folle Blanche je jeden z mála koňaků na světě, který se destiluje výhradně z hroznů odrůdy Folle blanche, jež v současné době pokrývá pouze jedno procento všech vinic v oblasti Cognac. Destilát z ní vyrobený lze právem označit za skutečně autentický koňak, který po staletí popíjeli naši předkové, a to až do roku 1870, kdy byla Folle blanche z ekonomickýchdůvodů nahrazena odolnějšími odrůdami. Jde o ojedinělý koňak zrající po dobu dvaceti let. Godet Single Grape Rare Folle Blanche 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet Single Grape Rare Montils 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 450 

    V současné době pokrývá 98 % vinic v oblasti Cognac odrůda Ugni Blanc. Koňaky značky Godet z řady Single Grape jsou vyráběny ze zbývajících 2 %. Vzácné, zapomenuté a skvělé odrůdy, jež zázračně přežily zkázu, kterou v roce 1875 napáchal révokaz neboli phylloxera, a o jejichž pěstování se rodina Godet spolu s místními vinaři zasazují již dvě generace, daly vzniknout jedinečným, odlišným koňakům. Jednou z těchto odrůd je Montils. Koňak vyrobený výhradně z této odrůdy zrál po destilaci 6 až 15 let. Aroma se vyznačuje tóny opáleného dřeva. V hedvábné, plné, zakulacené chuti se projevují tóny briošek, Bourbon vanilky a karamelu. Godet Single Grape Rare Montils 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet V.S. Classique 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    750 

    V.S. Classique vypráví příběh o měděném destilačním zařízení, na kterém se koňak zrodil. Vyrábí se z hroznů z oblastí Fins Bois a Bons Bois a zraje 3 roky v dubových sudech, což je o 7 měsíců déle, než je doba stanovená pro to, aby se koňak mohl jmenovat V.S. Je to lahodný, přístupný koňak s odkrytým aroma. Vůně čerstvé hrušky a vanilky je doplněna o podtón s příchutí kůže. Godet V.S. Classique 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet V.S. Classique Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    930 

    V.S. Classique vypráví příběh o měděném destilačním zařízení, na kterém se koňak zrodil. Vyrábí se z hroznů z oblastí Fins Bois a Bons Bois a zraje 3 roky v dubových sudech, což je o 7 měsíců déle, než je doba stanovená pro to, aby se koňak mohl jmenovat V.S. Je to lahodný, přístupný koňak s odkrytým aroma. Vůně čerstvé hrušky a vanilky je doplněna o podtón s příchutí kůže. Dárkové balení obsahuje navíc dvě originální sklenice. Godet V.S. Classique Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet V.S. SMACK1 Exclusive 42,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    V polovině 16. století se holandský obchodník a mořeplavec Bonaventure Godet usadil na břehu Atlantiku ve francouzském La Rochelle. Za jeho pálenku se mu dostalo uznání i od krále Jindřicha IV. Tehdy se začala psát historie rodu Godetů, jejichž koňaky dodnes nesou označení rodovým erbem se třemi kalíšky a jednou hvězdou uprostřed. Bezmála o pět století a 15 generací později je značka koňaků Godet stále rodinným podnikem. Tři bratři, Jean-Edouard, Maxime a Cyril, zachovávají tradiční know-how při zpracovávání vzácných odrůd vinné révy. Vytvářejí čisté, průzračné koňaky bez přísad, jemně prosycené jódovým mořským vzduchem. Jde o kolektivní práci, kterou odvádějí se svými věrnými partnery v regionu Charente – vinaři, palírníky a mistry bednáři, jejichž práce připomíná symfonický orchestr, dirigovaný sklepmistrem Jeanem-Edouardem. "Já jsem se dostal ke koňaku Godet díky svému tátovi, jehož společnost Ultra Premium Brands tuto značku na našem trhu zastupuje. Okamžitě mě uchvátila… Godet V.S. SMACK1 Exclusive 42,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet V.S.O.P. Original 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 260 

    Godet V.S.O.P. Original je zralý desetiletý koňak, vyrobený ze směsi hroznů z oblastí Grande Champagne, Petite Champagne a Fins Bois. Tento koňak je ovlivněn dřevem sudů a dlouhou dobou, kterou v nich strávil. Vyznačuje se jemnou dřevitostí a květinovým nádechem. V chuti se navíc projevují lískové oříšky a broskvový džem. Jde o lahodný koňak, který je na patře příjemně sametový. Godet V.S.O.P. Original 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Godet V.S.O.P. Sélection Spéciale Mini 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    170 

    Godet V.S.O.P. Sélection Spéciale Mini 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Godet X.O. Fine Champagne Bonaventure 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 680 

    Venerable XO (Extra Old) koňak s označením Fine Champagne AOC. Vyrábí se z hroznů z oblastí Grande Champagne (více než 50 %) a Petite Champagne. Jde o jemně vyváženou směs koňaků starých 35 let. Výrazný, komplexní a robustní koňak, jehož charakter a dlouhé zakončení vypovídají o dlouhém stáří, ale zároveň se vyznačuje jemnými, čerstvými tóny typické pro svůj terroir. Ve vůni jde zejména o fialky a jasmín, v chuti se projevují tóny švestek, medu a kůže. Koňak získal řadu ocenění, mimo jiné zlatou Exceptional medaili z chicagského Beverage Testing Institutu. Godet X.O. Fine Champagne Bonaventure 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.