Zobrazuji všechny 3 výsledky

  • Gunroom 2 Ports 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    680 

    Gunroom je rum inspirovaný historickou tradicí námořního rumu. Britské královské námořnictvo dávalo námořníkům pravidelně příděl rumu, tzv. tot, a to od sedmnáctého století až do 31. července 1970, kdy byla tato tradice zrušena. 2 Ports je blendem dvou bílých rumů z dvou přístavů, konkrétně z Jamajky a Trinidadu. Skládá se z tří až pětiletých rumů z Trinidadu (z palírny Angostura), které byly filtrovány přes dřevěné uhlí, a nestařeného kotlíkového rumu z Jamajky (z palírny Worthy Park). Rum má bohatou chuť s tropickými tóny, zejména sušeného banánu a manga s náznaky ananasu. V závěru se projevuje kokos a tmavý cukr. Gunroom 2 Ports 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Gunroom 4 Ports 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    650 

    Gunroom je rum inspirovaný historickou tradicí námořního rumu. Britské královské námořnictvo dávalo námořníkům pravidelně příděl rumu, tzv. tot, a to od sedmnáctého století až do 31. července 1970, kdy byla tato tradice zrušena. 4 Ports označuje čtyři přístavy, tedy čtyři různé rumy z čtyř zemí, které se snoubí v jedné lahvi. Jde o směs rumů z Barbadosu, Trinidadu a Jamajky, které v sudech zrály 3-5 let, a nestařeného rumu z Guyany. Rum má výraznou, bohatou a sladkou chuť s tóny karamelu, skořice, ananasu a náznakem tabáku. Gunroom 4 Ports 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Gunroom Navy 65,0% 0,5 l – investiční alkohol

    1 000 

    Gunroom je rum inspirovaný historickou tradicí námořního rumu. Britské královské námořnictvo dávalo svým námořníkům pravidelně příděl rumu, tzv. tot, a to od sedmnáctého století až do 31. července 1970, kdy byla tato tradice zrušena. Jako všechny rumy námořního stylu je Gunroom Navy Rum směsí několika rumů různého původu. Tyto rumy mají různé stáří, některé jsou i nestařené a většina z nich představuje těžké rumy britského stylu vyrobené kotlíkovou destilací. Významnou část tvoří rum Demenera z Guyany, který je specifický destilací na historickém zařízení z 18. století. Blend obsahuje kolonové rumy z Trinidadu (Angostura), které zrály 3-5 let sudech po bourbonu, směs 5letých kolonových a kotlíkových rumů rumů z Barbadosu (Foursquare), směs kotlíkových rumů z Jamajky (Worthy Park) a nakonec bílý kotlíkový rum z Guyany (Port Mourant). Všechny rumy jsou jemně smíchány a chvíli společně odpočívají v otevřených nádobách, než jsou nalahvovány při námořnické síle 54,5 %. Rum má… Gunroom Navy 65,0% 0,5 l v akci za cenu Kč.