Zobrazen 1. – 16. z 19 výsledků

  • Hampden Estate 8 Y.O. 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 670 

    Jamajská Hampden Estate byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je Hampden jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem Hampden Estate rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. Aroma: intenzivní a zároveň jemné, s tóny ananasu, mučenky, kůže, kandovaného ovoce, banánů a koření. Chuť: výrazná, fenolová, v popředí koření (hřebíček a skořice) a banány, v pozadí olejové tóny. Závěr: dlouhotrvající, komplexní. Hampden Estate 8 Y.O. 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate 8 Y.O. Gift Box 46,0% – investiční alkohol

    1 710 

    Jamajská Hampden Estate byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je Hampden jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem Hampden Estate rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. Dárkové balení obsahuje láhev a dvě originální sklenice značky Riedel. Aroma: intenzivní a zároveň jemné, s tóny ananasu, mučenky, kůže, kandovaného ovoce, banánů a koření. Chuť: výrazná, fenolová, v popředí koření (hřebíček a skořice) a banány… Hampden Estate 8 Y.O. Gift Box 46,0% v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate HLCF Classic Overproof 60,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 100 

    Jamajská Hampden Estate byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je Hampden jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem Hampden Estate rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. HLCF Classic je ideální vstupní branou do světa vysokoesterových rumů. Za zkratkou se skrývá rum "Hampden Light Continental Flavoured", intenzivní rum s vysokou hladinou esterů, pohybující se mezi 400 až 600 gr/HLPA. Rum je lahvovaný v overproof… Hampden Estate HLCF Classic Overproof 60,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate HLCF Classic Overproof Gift Box 60,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 490 

    Jamajská Hampden Estate byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je Hampden jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem Hampden Estate rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. HLCF Classic je ideální vstupní branou do světa vysokoesterových rumů. Za zkratkou se skrývá rum "Hampden Light Continental Flavoured", intenzivní rum s vysokou hladinou esterů, pohybující se mezi 400 až 600 gr/HLPA. Rum je lahvovaný v overproof… Hampden Estate HLCF Classic Overproof Gift Box 60,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate LROK 2018 The Younger 3L 47,0% 3,0 l – investiční alkohol

    7 000 

    Jamajská Hampden Estate byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je Hampden jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem Hampden Estate rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. LROK je zkratkou pro Light Rum Owen Kelly a je jednou z široké značek rumů, které se v palírně Hampden vyrábí. Jde o rum s vysokou hladinou esterů, která se pohybuje mezi 200 až 400 g/hLPA. Tato značka byla vyrobena v roce 1952 a spadá do… Hampden Estate LROK 2018 The Younger 3L 47,0% 3,0 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate Pagos 2023 52,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 200 

    Jamajská destilerie Hapmden byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem palírna rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. Pagos je prvním rumem značky Hampden, který zrál výhradně v sudech po sherry. Nová edice je výsledkem spolupráce se slavným vinařstvím Bodegas Fundador ve španělském Jerezu, které palírně poskytlo vzácné 500litrové sudy po sherry oloroso. Sudy, které… Hampden Estate Pagos 2023 52,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate Rum Fire 63,0% 0,7 l – investiční alkohol

    850 

    Rum Fire se vyrábí v jamajské destilerii Hampden Estate. Vyrábí se výhradně kotlíkovou destilací a s hladinou obsažených esterů 300-500 gramů spadá do kategorie LROK. Spojuje jemnost a energii, a to v chuti i vůni. Rum Fire se vyznačuje dlouhou chutí, ve které se projevují výrazné a komplexní tóny kvasu, ovoce, květin a bylin, jejichž intenzita vzrůstá. Jsou doplněny stopami dehtu a spáleného cukru, které jsou pro jamajské rumy typické. Rum je lahvovaný při 63 %. Hampden Estate Rum Fire 63,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Dámské Bílé L – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Dámské Bílé L v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Dámské Bílé M – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Dámské Bílé M v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Dámské Bílé S – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Dámské Bílé S v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Dámské Černé L – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Dámské Černé L v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Dámské Černé M – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Dámské Černé M v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Dámské Černé S – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Dámské Černé S v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Pánské Bílé L – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Pánské Bílé L v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Pánské Bílé M – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Pánské Bílé M v akci za cenu Kč.

  • Hampden Tričko Pánské Bílé XL – investiční alkohol

    390 

    Hampden Tričko Pánské Bílé XL v akci za cenu Kč.