Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Havana Club Añejo 15 Años Grand Reserva 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    4 190 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Havana Club Añejo 15 Años Grand Reserva vzniká z pečlivě vybraných rumů, které v dubových sudech zrají nejméně 15 až 20 let. Vyrábí se v omezeném množství, kdy ročně vznikne pouze 58 sudů, a jde tak o vzácný rum určený nadšencům, kteří milují luxusní kubánské rumy. Vyznačuje se velmi jemnými tříslovinami a výrazně ovocným aroma. Aroma: elegantní, s dotekem švestek a rozinek. Chuť: komplexní, s tóny vanilky a kakaa, které přechází do čokolády a tabáku. Havana Club Añejo 15 Años Grand Reserva 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Havana Club Añejo 7 Años 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    700 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Havana Club Añejo 7 Años se skládá z rumů, které v dubových sudech zrály 7 až 14 let. Stáří každého obsaženého rumu však musí být nejméně 7 let. Při výrobě se využívá kontinuální proces, kdy se do nového blendu přidává rum z předchozí produkce. Jde o rum pro pomalé požitkářské vychutnávání, který je ideální samotný. Vynikne ale i v koktejlech, jako je Old Fashioned nebo El Presidente. Aroma: nádech vanilky, kávy a dřevitých tónů. Chuť: výrazná, s tóny sladkého ovoce a tabáku. Havana Club Añejo 7 Años 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Havana Club Añejo 7 Años Pigalle 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    780 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Na vzniku této limitované edice se podílel francouzský umělec Stéphan Ashpool. Rum je stejný, jako u standardní edice Havana Club Añejo 7 Años, ale odlišuje se speciální etiketou, která odkazuje na pařížskou čtvrť Pigalle a basketbal. Havana Club Añejo 7 Años se skládá z rumů, které v dubových sudech zrály 7 až 14 let. Stáří každého obsaženého rumu však musí být nejméně 7 let. Při výrobě se využívá kontinuální proces, kdy se do nového blendu přidává rum z předchozí produkce. Jde o rum pro pomalé požitkářské vychutnávání, který je ideální… Havana Club Añejo 7 Años Pigalle 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Havana Club Añejo 7 Años Skepta 2.0 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    780 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Na vzniku této limitované edici se podílel známý britský hudebník Skepta. Rum je stejný, jako u standardní edice Havana Club Añejo 7 Años, ale odlišuje se speciální etiketou. Havana Club Añejo 7 Años se skládá z rumů, které v dubových sudech zrály 7 až 14 let. Stáří každého obsaženého rumu však musí být nejméně 7 let. Při výrobě se využívá kontinuální proces, kdy se do nového blendu přidává rum z předchozí produkce. Jde o rum pro pomalé požitkářské vychutnávání, který je ideální samotný. Vynikne ale i v koktejlech, jako je Old Fashioned nebo… Havana Club Añejo 7 Años Skepta 2.0 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Havana Club Selección de Maestros 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 400 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Havana Club Selección de Maestros se skládá z rumů minimálního stáří 10 let, které prochází trojitým zráním v dubových sudech. Tímto zráním získává rum výjimečnou vůni a jemnou chuť, pro kterou je pravidelně oceňován na odborných soutěžích. Lahvovaný je při 45 %. Aroma: pražené pekanové ořechy a koření. Chuť: sladký tabák, v závěru káva a kandované ovoce. Havana Club Selección de Maestros 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Havana Club Tributo 2020 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    13 490 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Havana Club Tributo 2020 je pátou edicí oceňované limitované řady Tributo. Jde o limitovanou edici, které se vyrábí jen 2500 lahví ročně. Havana Club Tributo 2020 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Havana Club Unión 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    9 370 

    Značka Havana Club je úzce svázaná s kubánskou kulturou a jedinečnou atmosférou jejího hlavního města Havany. Již od roku 1878 symbolizuje odkaz a přední postavení kubánské tradice výroby rumů, a to jak na Kubě, tak ve světě. Díky svým maestros roneros a jejich znalostem zachovala Havana Club umění „aneja miento“: umění destilace, zrání a míchání prémiových rumů. Rumy, které zde vznikají, se zpravidla ukládají do amerických sudů po bourbonu. Havana Club Unión Cohiba Atmosphere je ultraprémiový rum, který představuje spojení kubánské tradice a autenticity. Na jeho vzniku se podílel Asbel Morarel, mistr rumů Havana Club, a Fernando Fernandez, proslulý kubánský doutníkový znalec. Rum byl vytvořen tak, aby se dokonale vynikl právě ve spojení s doutníkem. Aroma: intenzivní, bohaté, s tóny sušeného ovoce a pražené kávy. Chuť: jemná, dřevitá, s dotekem vanilky a čokolády. Havana Club Unión 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.