Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • Hendrick's Flora Adora 43,4% 0,7 l – investiční alkohol

    990 

    Limitovaná edice skotského ginu Hendrick's zvaná Flora Adora připomíná kytici květin a vyniká přitažlivou svěžestí. Master distillerka Lesley Gracie se pro její vznik inspirovala pozorováním motýlů a včel v kouzelném světě zahrady Hendrick's. Omamná květinová chuť vynikne zejména ve spojení s tonikem a plátkem okurky. Pro intenzivnější květinovou chuť vyzkoušejte ve spojení se směsí čerstvé máty, chladivé okurky, šťavnatých malin a osvěžující citronové sody. Hendrick's Flora Adora 43,4% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hendrick's Gin 41,4% 0,7 l – investiční alkohol

    800 

    Hendrick's je malosériově vyráběný gin pocházející z přímořské vesnice Girvan ve Skotsku. Za jeho neobyčejnou chutí stojí zejména růže a okurka, jejichž esence se do ginu přidávají. Hendrick's vzniká netradičním procesem, kdy vlastně nejdříve vznikají giny dva. Jeden na tradičním kotlíkovém zařízení, které produkuje robustní a komplexní destilát. Druhý na destilačním zařízení s dlouhým krkem, kde vzniká delikátní, rafinovaný destilát. Při obou destilacích se přidává symfonie 11 rostlinných výtažků: heřmánek, bezový květ, jalovec, citronová kůra, pomerančová kůra, kmín, pepř kubéba, kořen anděliky, kořen řebříčku a kořen hořce. Giny z obou destilačních zařízení se následně míchají a na závěr se přidávají esence z okvětních lístků růží a salátových okurek. Touto neobvyklou metodou vzniká gin se svěží, květinovou vůní, který je lehký, a přesto komplexní. Aroma: závan ostrých pikantních bylin, vyvážených tónů jalovce a koriandru, ke kterým se přidává hluboká květinová vůně fialek a… Hendrick's Gin 41,4% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hendrick's Lunar Gin 43,4% 0,7 l – investiční alkohol

    900 

    Limitovaná edice skotského ginu Hendrick's zvaná Lunar vznikla při tajemném svitu měsíce. Master distillerka Lesley Gracie při jeho výrobě použila esenci květů, které se otvírají v noci. Jde o jemný a svůdný gin, který se vyznačuje zajímavou kombinací svěžích a hřejivých tónů. Je výrazně květinový a aromatický s delikátní harmonií hřejivého koření, v závěru se svěžími tóny citrusů. Hendrick's Lunar Gin 43,4% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Hendrick's Neptunia Gin 43,4% 0,7 l – investiční alkohol

    900 

    Limitovaná edice skotského ginu Hendrick's zvaná Neptunia zachycuje tajemné poselství moře. Master distillerka Lesley Gracie se pro jeho vznik inspirovala svěžím vánkem a nekonečnou písní příboje na skotském pobřeží a pokusila se kouzlo tajemného oceánu přenést do ginu. Do ginu se přidává speciální směs bylin ze skotského pobřeží. Má velmi jemný citrusový závěr s dotekem mořského vánku. Hendrick's Neptunia Gin 43,4% 0,7 l v akci za cenu Kč.