Zobrazuji všechny 3 výsledky

  • Inchmurrin 12 Y.O. 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 270 

    Jednosladová skotská whisky Inchmurrin je destilovaná na unikátním destilačním zařízení, které jí dodává lehké, květinové tóny a tóny trávy. Inchmurrin 12 Y.O. je následně stařená po dobu 12 let ve třech typech sudů (v sudech po bourbonu, v sudech znovu plněných, v sudech znovu vypálených). Tyto whisky jsou poté smíseny v poměru, jaký zná pouze master distiller William White. Inchmurrin 12 Y.O. 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Inchmurrin 18 Y.O. 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 660 

    Jednosladová skotská whisky Inchmurrin je destilovaná na unikátním destilačním zařízení, které jí dodává lehké, květinové tóny a tóny trávy. Inchmurrin 18 Y.O. se po destilaci ukládá po dobu 18 let do dřevěných sudů, které v ní probouzejí sladší, dřevitější tóny. Tommy Wallace, který byl v době výroby této whisky mistrem bednářem, se postaral o výběr nejlepších sudů, do kterých byl tento báječný, osobitý destilát uložen. Inchmurrin 18 Y.O. 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Inchmurrin Madeira 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 710 

    Master distiller Bill White vybírá jednotlivé whisky stařené výhradně v tradičních sudech z amerického dubu, které poté spojuje a nechává dále zrát v sudech, ve kterých byla dříve uložena Madeira. Whisky díky tomu získává silnější ovocný charakter broskví a hrušek, následně se do popředí dostává marcipán a muškátový oříšek, které dodávají dlouhému, dubovému zakončení suché ořechové aroma. Aby bylo vše zachováno pokud možno tak, jak zamýšlela příroda, není Inchmurrin Madeira Wood Finish filtrovaná za studena. Inchmurrin Madeira 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.