Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Jack Daniel's Gentleman Jack 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    790 

    Jack Daniel’s Gentleman Jack se vyrábí dle stejných výrobních postupů jako Jack Daniel’s Old No. 7, co jej však odlišuje je filtrace, která je u whiskey Gentleman Jack dvojnásobná. Jack Daniel’s Old No. 7 prochází velmi pomalou filtrací přes třímetrovou vrstvu dřevěného uhlí z javoru cukrodárného jednou, Gentleman Jack dvakrát, jednou po destilaci a podruhé před lahvováním. Mezitím zraje 4 až 6 let v nových, ručně vyráběných a dvakrát vypálených sudech z amerického bílého dubu. Pomalá filtrace přes dřevěné uhlí dodává jemnost, po dvojnásobné filtraci je proto jemnost výjimečná. Aroma: vyvážené, s tóny sladkého pomeranče, vanilky a svěžího nádechu máty. Chuť: spojení karamelu, máty a zralých jablek. Závěr: výjimečně jemný. Doporučené podávání: samotný na ledu nebo například v koktejlu Whiskey Sour. Jack Daniel's Gentleman Jack 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Jack Daniel's Old No.7 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    760 

    Tennessee whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 se dodnes vyrábí dle původního receptu Jacka Daniela z roku 1866. I výroba v Lynchburgu v Tennessee probíhá tradičními postupy. Základem je 80 % kukuřice, 12 % sladového ječmene a 8 % žita. Protože jde o Tennessee Whiskey, prochází po destilaci velmi pomalou filtrací přes třímetrovou vrstvu dřevěného uhlí z javoru cukrodárného. Tento proces trvá několik dnů a whiskey dodává typicky jemný závěr. Poté zraje 4 až 6 let v nových, ručně vyráběných a dvakrát vypálených sudech z amerického bílého dubu, kde získává jemně kouřové aroma a nezaměnitelný charakter. O tom, proč Jack Daniel nazval svou whiskey Old No. 7 koluje dodnes řada legend. Podle jedné z nich byla sedmička Jackovo šťastné číslo. Aroma: kouř dřevěného uhlí spolu s dubovými tóny. Chuť: vyvážené spojení karamelu, vanilky a dřevitých tónů s nádechem ovoce. Závěr: jemný a zakulacený, se suchým dozvukem. Doporučené podávání: samotný na ledu, s colou nebo například v koktejlu Lynchburg… Jack Daniel's Old No.7 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Jack Daniel's Sinatra Select 45,0% 1,0 l – investiční alkohol

    4 550 

    Tato limitovaná edice vznikla jako pocta jednomu z největších milovníků whiskey Jack Daniel’s, Franku Sinatrovi. Jack Daniel’s Sinatra Select zraje ve speciálních sudech, které mají uvnitř hluboké drážky, díky nimž je whiskey v kontaktu s dalšími vrstvami dubového dřeva. Získává tak intenzivnější vanilkovo-dubový charakter. Každá láhev je číslovaná a dodávána v dárkové kazetě spolu s knížečkou s fotografiemi Franka Sinatry. Aroma: dřevitá, kořeněná vůně s dotekem nakouřené vanilky. Chuť: vanilkovo-dubový charakter, výrazně dřevitá, doplněná o tóny vanilky a lískových ořechů. Závěr: dlouhotrvající dochuť meruněk. Jack Daniel's Sinatra Select 45,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Jack Daniel's Single Barrel 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 050 

    Jack Daniel’s Single Barrel je výjimečná intenzivní whiskey, která vzniká vždy jen z jednoho sudu, osobně vybraného master distillerem. Sudy, ze kterých master distiller vybírá, jsou umístěny v nejvyšších patrech skladu v Lynchburgu v Tennessee, kde jsou vystaveny nejvýraznějšímu kolísání teplot, a tedy nejintenzivnějšímu zrání. Master distiller vybírá jen sudy, jež splňují náročné požadavky na výrazný a osobitý charakter, zpravidla to je jeden sud ze sta. Každý sud je však trochu jiný a jedinečný. Na etiketě je vždy uvedeno číslo sudu a skladu spolu s datem plnění. Single Barrel se jinak vyrábí dle stejných výrobních postupů jako Jack Daniel’s Old No. 7. Po destilaci prochází velmi pomalou filtrací přes třímetrovou vrstvu dřevěného uhlí z javoru cukrodárného. Poté zraje v nových, ručně vyráběných a dvakrát vypálených sudech z amerického bílého dubu. Aroma: výrazně kořeněná vanilka, šťavnatý pomeranč a máta. Chuť: spojení sladké vanilky, těžkého dubu a zralých třešní. Závěr… Jack Daniel's Single Barrel 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Jack Daniel's Tennessee Honey 35,0% 0,7 l – investiční alkohol

    530 

    Jack Daniel’s Tennessee Honey, to je nevšední spojení kouřově jemné whiskey a sladké chuti pravého včelího medu. V této medovém likéru se snoubí charakteristická chuť whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 s tóny pralinek, pražených oříšků a čokolády. Aroma: tóny medu a pražených ořechů spolu s charakteristickou vůní whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 Chuť: typická chuť whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 doplněná o sladkou chuť medu a náznaky čokolády a pralinek. Závěr: jemný, s náznaky medu, ořechů a karamelu. Doporučené podávání: samotný na ledu nebo ve spojení s citronovou nebo zázvorovou limonádou. Jack Daniel's Tennessee Honey 35,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Jack Daniel's Tennessee Honey 35,0% 1,0 l – investiční alkohol

    799 

    Jack Daniel’s Tennessee Honey, to je nevšední spojení kouřově jemné whiskey a sladké chuti pravého včelího medu. V této medovém likéru se snoubí charakteristická chuť whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 s tóny pralinek, pražených oříšků a čokolády. Aroma: tóny medu a pražených ořechů spolu s charakteristickou vůní whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 Chuť: typická chuť whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 doplněná o sladkou chuť medu a náznaky čokolády a pralinek. Závěr: jemný, s náznaky medu, ořechů a karamelu. Doporučené podávání: samotný na ledu nebo ve spojení s citronovou nebo zázvorovou limonádou. Jack Daniel's Tennessee Honey 35,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Jack Daniel's Whiskey kalendář 39,5% 1,05 l – investiční alkohol

    1 240 

    Adventní kalendář, který byl stvořen pro milovníky whiskey Jack Daniel's. Ve stylovém dárkovém balení se skrývá 21 miniatur (0,05 l) různých verzí této americké whiskey, včetně prémiových edic, jako je Gentleman Jack a Single Barrel Select, a k tomu tři speciální dárky. Celkem tak obsahuje 24 okýnek s překvapením. Jack Daniel's Whiskey kalendář 39,5% 1,05 l v akci za cenu Kč.