Zobrazuji všech 9 výsledků

  • Justino’s Madeira 10 Y.O. Malvasia 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    850 

    Justino’s, jakožto jeden z osmi výrobců fortifikovaného vína z Madeiry a zároveň největší výrobce se 60–70% podílem veškeré vyrobené madeiry, zpracovává zhruba 1 500 tun hroznů, dodávaných v průměru 800 pěstiteli. Hrozny se během sklizně po dodání od pěstitelů posoudí co do kvality, zváží a odebere se z nich vzorek šťávy, aby se zjistilo, jakým potenciálním procentem alkoholu disponují. Následně se hrozny zbaví stopek a šťáva se z nich získává šetrným rozmáčknutím mezi válečky, aby se nenarušily slupky a jádra. Jak stopky, tak slupky a jádra by svou hořkostí mohly ovlivnit výslednou chuť nežádoucím způsobem. Pokud jsou zpracovávány bílé odrůdy, je následujícím krokem výrobního postupu získání zbylé šťávy obsažené ve slupkách dalším šetrným presováním ještě před procesem kvašení, protože šťávy z bílých odrůd se nenechávají ve společnosti Justino‘s kvasit se slupkami. V tomto případě trvá kvašení 7–12 dnů. Jinak je tomu u červených hroznů odrůdy Tinta Negra, ze kterých se vyrábí… Justino’s Madeira 10 Y.O. Malvasia 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justino’s Madeira 10 Y.O. Sercial 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    850 

    Justino’s, jakožto jeden z osmi výrobců fortifikovaného vína z Madeiry a zároveň největší výrobce se 60–70% podílem veškeré vyrobené madeiry, zpracovává zhruba 1 500 tun hroznů, dodávaných v průměru 800 pěstiteli. Hrozny se během sklizně po dodání od pěstitelů posoudí co do kvality, zváží a odebere se z nich vzorek šťávy, aby se zjistilo, jakým potenciálním procentem alkoholu disponují. Následně se hrozny zbaví stopek a šťáva se z nich získává šetrným rozmáčknutím mezi válečky, aby se nenarušily slupky a jádra. Jak stopky, tak slupky a jádra by svou hořkostí mohly ovlivnit výslednou chuť nežádoucím způsobem. Pokud jsou zpracovávány bílé odrůdy, je následujícím krokem výrobního postupu získání zbylé šťávy obsažené ve slupkách dalším šetrným presováním ještě před procesem kvašení, protože šťávy z bílých odrůd se nenechávají ve společnosti Justino‘s kvasit se slupkami. V tomto případě trvá kvašení 7–12 dnů. Jinak je tomu u červených hroznů odrůdy Tinta Negra, ze kterých se vyrábí… Justino’s Madeira 10 Y.O. Sercial 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justino’s Madeira 10 Y.O. Verdelho 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 240 

    Justino’s, jakožto jeden z osmi výrobců fortifikovaného vína z Madeiry a zároveň největší výrobce se 60–70% podílem veškeré vyrobené madeiry, zpracovává zhruba 1 500 tun hroznů, dodávaných v průměru 800 pěstiteli. Hrozny se během sklizně po dodání od pěstitelů posoudí co do kvality, zváží a odebere se z nich vzorek šťávy, aby se zjistilo, jakým potenciálním procentem alkoholu disponují. Následně se hrozny zbaví stopek a šťáva se z nich získává šetrným rozmáčknutím mezi válečky, aby se nenarušily slupky a jádra. Jak stopky, tak slupky a jádra by svou hořkostí mohly ovlivnit výslednou chuť nežádoucím způsobem. Pokud jsou zpracovávány bílé odrůdy, je následujícím krokem výrobního postupu získání zbylé šťávy obsažené ve slupkách dalším šetrným presováním ještě před procesem kvašení, protože šťávy z bílých odrůd se nenechávají ve společnosti Justino‘s kvasit se slupkami. V tomto případě trvá kvašení 7–12 dnů. Jinak je tomu u červených hroznů odrůdy Tinta Negra, ze kterých se vyrábí… Justino’s Madeira 10 Y.O. Verdelho 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justino’s Madeira Colheita 1997 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 240 

    Justino’s, jakožto jeden z osmi výrobců fortifikovaného vína z Madeiry a zároveň největší výrobce se 60–70% podílem veškeré vyrobené madeiry, zpracovává zhruba 1 500 tun hroznů, dodávaných v průměru 800 pěstiteli. Hrozny se během sklizně po dodání od pěstitelů posoudí co do kvality, zváží a odebere se z nich vzorek šťávy, aby se zjistilo, jakým potenciálním procentem alkoholu disponují. Následně se hrozny zbaví stopek a šťáva se z nich získává šetrným rozmáčknutím mezi válečky, aby se nenarušily slupky a jádra. Jak stopky, tak slupky a jádra by svou hořkostí mohly ovlivnit výslednou chuť nežádoucím způsobem. Pokud jsou zpracovávány bílé odrůdy, je následujícím krokem výrobního postupu získání zbylé šťávy obsažené ve slupkách dalším šetrným presováním ještě před procesem kvašení, protože šťávy z bílých odrůd se nenechávají ve společnosti Justino‘s kvasit se slupkami. V tomto případě trvá kvašení 7–12 dnů. Jinak je tomu u červených hroznů odrůdy Tinta Negra, ze kterých se vyrábí… Justino’s Madeira Colheita 1997 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justino’s Madeira Fine Rich 3 Y.O. 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    400 

    Justino’s, jakožto jeden z osmi výrobců fortifikovaného vína z Madeiry a zároveň největší výrobce se 60–70% podílem veškeré vyrobené madeiry, zpracovává zhruba 1 500 tun hroznů, dodávaných v průměru 800 pěstiteli. Hrozny se během sklizně po dodání od pěstitelů posoudí co do kvality, zváží a odebere se z nich vzorek šťávy, aby se zjistilo, jakým potenciálním procentem alkoholu disponují. Následně se hrozny zbaví stopek a šťáva se z nich získává šetrným rozmáčknutím mezi válečky, aby se nenarušily slupky a jádra. Jak stopky, tak slupky a jádra by svou hořkostí mohly ovlivnit výslednou chuť nežádoucím způsobem. Pokud jsou zpracovávány bílé odrůdy, je následujícím krokem výrobního postupu získání zbylé šťávy obsažené ve slupkách dalším šetrným presováním ještě před procesem kvašení, protože šťávy z bílých odrůd se nenechávají ve společnosti Justino‘s kvasit se slupkami. V tomto případě trvá kvašení 7–12 dnů. Jinak je tomu u červených hroznů odrůdy Tinta Negra, ze kterých se vyrábí… Justino’s Madeira Fine Rich 3 Y.O. 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justino’s Madeira Terrantez 50 Y.O. 20,0% 0,75 l – investiční alkohol

    14 380 

    Archivní polosuchá Madeira vyrobená 100 % z odrůdy Terrantez je opravdový klenot z vinných sklepů Justino’s. Mošt z vymačkaných hroznů se fermentuje v dřevěných kádích 6 až 7 dnů. Fermentace je poté zastavena přidáním destilátu z hroznů, aby byla zachována požadovaná úroveň sladkosti. Vinifikace probíhá výhradně tradičními metodami a víno zraje více než 50 let ve starých 650litrových dubových sudech tradičním systémem „Canteiro“. Výsledkem je Madeira mimořádně komplexní, bohaté chuti s tóny tabáku, koření, čajových lístků a náznakem jódu. Justino’s Madeira Terrantez 50 Y.O. 20,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justino's Madeira Terrantez 1978 20,0% 0,75 l – investiční alkohol

    14 380 

    Justino’s, jakožto jeden z osmi výrobců fortifikovaného vína z Madeiry a zároveň největší výrobce se 60–70% podílem veškeré vyrobené madeiry, zpracovává zhruba 1 500 tun hroznů, dodávaných v průměru 800 pěstiteli. Hrozny se během sklizně po dodání od pěstitelů posoudí co do kvality, zváží a odebere se z nich vzorek šťávy, aby se zjistilo, jakým potenciálním procentem alkoholu disponují. Následně se hrozny zbaví stopek a šťáva se z nich získává šetrným rozmáčknutím mezi válečky, aby se nenarušily slupky a jádra. Jak stopky, tak slupky a jádra by svou hořkostí mohly ovlivnit výslednou chuť nežádoucím způsobem. Pokud jsou zpracovávány bílé odrůdy, je následujícím krokem výrobního postupu získání zbylé šťávy obsažené ve slupkách dalším šetrným presováním ještě před procesem kvašení, protože šťávy z bílých odrůd se nenechávají ve společnosti Justino‘s kvasit se slupkami. V tomto případě trvá kvašení 7–12 dnů. Jinak je tomu u červených hroznů odrůdy Tinta Negra, ze kterých se vyrábí… Justino's Madeira Terrantez 1978 20,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justinos Sercial 1940 Madeira 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    24 150 

    Justinos Sercial 1940 Madeira 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Justinos Verdelho 1934 19,0% 0,75 l – investiční alkohol

    28 180 

    Justinos Verdelho 1934 19,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.