Zobrazuji všech 8 výsledků

  • Kleiner 33XO First Tear Apricot 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    6 200 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner 33 XO je meruňkovice ze soukromého rodinného archívu, která má díky dlouhým 33 letům zrání v dubových sudech vyhlazenou plnost a jemnost s lehkým meruňkových aroma, které přechází až do koňakového typu. Limitovaná série 250 lahví ročně. Kleiner 33XO First Tear Apricot 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Connoisseur Edition Silver Plum – Kulatka 62,56% 0,7 l – investiční alkohol

    3 260 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Connoisseur Edition Silver Plum je limitovaná edice pálenky v sudové síle z vypeckovaných švestek z roku 2014. Díky ručnímu sběru a citlivému zpracování si nápoj zachovává přírodní charakter i tóny. Elegantní ovocná Silver Plum zosobňuje jedinečnou harmonii přírody a destilace. Pikantní aroma švestkové šťávy a ibiškového květu doplňuje výrazná chuť sušené švestky s tóny pražených mandlí, kardamomu a badyánu. Závěr je dlouhý a hřejivý. Kleiner Connoisseur Edition Silver Plum – Kulatka 62,56% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Connoisseur Edition Wild Pin – Špendlik 62,56% 0,7 l – investiční alkohol

    3 570 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Connoisseur Edition Wild Pin je limitovaná edice pálenky v sudové síle, jenž se vyrábí z planých mirabelek – drobnějších, kulovitých plodů většinou žluté barvy, jejichž dužina jde zpravidla dobře oddělit od pecky. Jedná se o malosériový destilát ovoce jedné odrůdy, jehož výroba ctí lokální sběr ovoce z volné přírody. Ovocná, svěží vůně s nádechem švestek, zralých peckovin a kompotovaného ananasu je doplněna překvapivě jemnou a harmonickou chutí, v níž dominuje ovocnost a květnatost. Velmi dlouhý závěr. Kleiner Connoisseur Edition Wild Pin – Špendlik 62,56% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Sour Cherry – Višeň 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 630 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Sour Cherry je čistým destilátem z odpeckovaných višní. Ročník 2007, jenž po celou dobu odpočíval v kameninových nádobách sklepení rodiny Kleiner, získal v soutěži San Francisco World Spirits Competition z více než 2100 vzorků stříbrnou medaili. Elegantní ovocná Sour Cherry je zosobněním destilace jako umění souladu s přírodou. Čistá, středně intenzivní a delikátně jemná vůně je podbarvená typickými tóny čerstvých višní. Chuť je saténově hladká a jemně hřejivá. Má příjemný akcent peckovin, grepové kůry a sušeného zázvoru. Dlouhá hřejivá perzistence. Kleiner Sour Cherry – Višeň 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Sour Cherry by Brandy – Višeň v Brandy 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 150 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Sour Cherry by Brandy je čistý destilát z vypeckovaných višní, jenž byl v roce 2014 uložen do sudů, ve kterých dříve odpočívalo španělské brandy z oblasti Jerez v Andalusii. Ročník 2007 získal stříbrnou medaili na celosvětové soutěži San Francisco World Spirits Competition. Jemnou, delikátní vůni mléčné čokolády, ořechů, kakaa a javorového sirupu dokreslují nasládlé podtóny skořice a sušeného ovoce. Delikátní, hřejivou chuť doprovází nádech vanilkového lusku, makadamových ořechů a datlí. Dlouhý, hedvábný závěr připomíná chuť slaného karamelu. Kleiner Sour Cherry by Brandy – Višeň v Brandy 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Sour Cherry by Sherry – Višeň v Sherry 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 150 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Sour Cherry by Sherry je čistý destilát z vypeckovaných višní. V roce 2014 byl uložen do sudů, ve kterých dříve odpočívalo sherry z oblasti Jerez (vino de Jerez), jež je tvořeno z odrůd Palomino a Pedro Ximénez. Ročník 2007 získal stříbrnou medaili na celosvětové soutěži San Francisco World Spirits Competition. Delikátní vůně sladkého koření, lesního medu, včelí plástve a kakaového bobu doprovází bohatá, harmonická chuť rozinek, datlí, fíků a pralinek. Dlouhá, příjemně kořenitá dochuť. Kleiner Sour Cherry by Sherry – Višeň v Sherry 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Warehouse #1 Edition Silver Plum – Kulatka 62,56% 0,7 l – investiční alkohol

    3 260 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Connoisseur Edition Silver Plum vznikla exkluzivně pro Warehouse #1. Jedná se o originální limitovanou edici pálenky v sudové síle z vypeckovaných švestek z roku 2014. Díky ručnímu sběru a citlivému zpracování si nápoj zachovává přírodní charakter i tóny. Elegantní ovocná Silver Plum zosobňuje jedinečnou harmonii přírody a destilace. Pikantní aroma švestkové šťávy a ibiškového květu doplňuje výrazná chuť sušené švestky s tóny pražených mandlí, kardamomu a badyánu. Závěr je dlouhý a hřejivý. Kleiner Warehouse #1 Edition Silver Plum – Kulatka 62,56% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kleiner Warehouse #1 Edition Wild Pin – Špendlik 62,56% 0,7 l – investiční alkohol

    3 570 

    Destilerie Kleiner se nachází v Žešově, nedaleko Prostějova. Tato malá rodinná firma vyrábí pravé ovocné destiláty a její filozofií je výjimečnost a jedinečnost. Od sklizně ovoce až po stáčení do lahví je vše děláno ručně a v omezených sériích. Kleiner Connoisseur Edition Wild Pin vznikla exkluzivně pro Warehouse #1. Jedná se o originální limitovanou edici pálenky v sudové síle, jenž se vyrábí z planých mirabelek – drobnějších, kulovitých plodů většinou žluté barvy, jejichž dužina jde zpravidla dobře oddělit od pecky. Jedná se o malosériový destilát ovoce jedné odrůdy, jehož výroba ctí lokální sběr ovoce z volné přírody. Ovocná, svěží vůně s nádechem švestek, zralých peckovin a kompotovaného ananasu je doplněna překvapivě jemnou a harmonickou chutí, v níž dominuje ovocnost a květnatost. Velmi dlouhý závěr. Kleiner Warehouse #1 Edition Wild Pin – Špendlik 62,56% 0,7 l v akci za cenu Kč.