Zobrazuji všech 9 výsledků

  • (holá láhev) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    540 

    Kraken Black Spiced je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. (holá láhev) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • (holá láhev) 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    780 

    Kraken Black Spiced je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. (holá láhev) 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Antivalentýn 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    570 

    Kraken Black Spiced je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. Láhev je dodávána s černou mašlí a antivalentýnským přáním. Kraken Black Spiced Antivalentýn 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    570 

    Kraken Black Spiced je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. Lahev je dodávána v papírovém boxu. Kraken Black Spiced Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Gift Box se sklenicí 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    590 

    Kraken Black Spiced Rum je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. Dárkové balení obsahuje láhev a jednu originální sklenici. Kraken Black Spiced Gift Box se sklenicí 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Gift Box se svíčkou 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    630 

    Kraken Black Spiced Rum je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře … a špetky nebezpečí. Dárkové balení obsahuje láhev a jednu originální svíčku. Kraken Black Spiced Gift Box se svíčkou 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Limited Edition 2021 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    750 

    Kraken Black Spiced Rum je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře … a špetky nebezpečí. V letošní limitované edici se Kraken převlékl do bioluminiscenční láhve, jejíž krása se naplno projeví pod UV světlem, kdy z temnoty září jako netvor z hlubin moře. Kraken Black Spiced Limited Edition 2021 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Limited Edition 2022 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    840 

    Kraken Black Spiced je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. Pro letošní limitovanou edici se Kraken ponořil až do hloubky 11.000 metrů pod hladinu moře, kde mezi podmořskými útesy, hydrotermálními průduchy a vraky lodí nalezl záhadné lahve měděné barvy, které vlivem intenzivního horka zčernaly. Kraken Black Spiced Limited Edition 2022 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Kraken Black Spiced Limited Edition 2022 plechová tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    920 

    Kraken Black Spiced je pojmenován po bájné mořské příšeře, o které se traduje, že poslala ke dnu loď s největší zásilkou karibského rumu. Jako monstrum, jehož jméno nese, je temný, silný a tajemný. Jde o karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře… a špetky nebezpečí. Pro letošní limitovanou edici se Kraken ponořil až do hloubky 11.000 metrů pod hladinu moře, kde mezi podmořskými útesy, hydrotermálními průduchy a vraky lodí nalezl záhadné lahve měděné barvy, které vlivem intenzivního horka zčernaly. Kraken Black Spiced Limited Edition 2022 plechová tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.