Zobrazuji všech 11 výsledků

  • Ginové Vánoce 42,0% 1,1 l – investiční alkohol

    1 390 

    Balíček obsahuje Mermaid Gin (0,7L), 2 ks Fever-Tree Indian Tonic (0,2L), Warehouse #1 GIN Speciál, Mermaid sklenice (2 ks) a Fever-Tree otvírák. Mermaid Gin Mermaid Gin vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název ginu je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako polibek „polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy… Ginové Vánoce 42,0% 1,1 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Gin 42,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Mermaid Gin vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název ginu je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako polibek „polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova. Stejně jako polibek mořské panny, který zachraňoval ztroskotané námořníky, byl… Mermaid Gin 42,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Gin Mini 42,0% 0,05 l – investiční alkohol

    170 

    Mermaid Gin vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název ginu je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako „polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova. Stejně jako polibek mořské panny, který zachraňoval ztroskotané námořníky, byl motar… Mermaid Gin Mini 42,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Pink Gin 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Mermaid Gin vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název ginu je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako „polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova. Stejně jako polibek mořské panny, který zachraňoval ztroskotané námořníky, byl motar… Mermaid Pink Gin 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Pink Gin Mini 38,0% 0,05 l – investiční alkohol

    170 

    Mermaid Gin vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název ginu je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako „polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova. Stejně jako polibek mořské panny, který zachraňoval ztroskotané námořníky, byl motar… Mermaid Pink Gin Mini 38,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Salt Vodka 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Mermaid Salt Vodka vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako "polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova. Stejně jako polibek mořské panny, který zachraňoval ztroskotané námořníky, byl motar… Mermaid Salt Vodka 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Salt Vodka Mini 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    170 

    Mermaid Salt Vodka vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako "polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova. Stejně jako polibek mořské panny, který zachraňoval ztroskotané námořníky, byl motar… Mermaid Salt Vodka Mini 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Zest Gin 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 040 

    Mermaid Zest představuje jemný London Dry gin se svěžími tóny grapefruitu a jemného jalovce. Gin Mermaid vzniká v první a jediné palírně na ostrově Wight, který se nachází u jižního pobřeží Anglie. The Isle of Wight Distillery je s charakterem a přírodou úchvatného ostrova úzce spjatá, což se promítá i v její filozofii. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Mermaid Zest Gin je inspirován tímto bujným, zeleným ostrovem, jeho přírodní krásou a mořskými řasami ve vodách jeho pobřeží. Tato edice je proto lahvována do smaragdově zelených lahví. Pro jeho výrobu se míchá grapefruit a chmel odrůdy Cascade s divokým rozmarýnem, ostrovním bergamotem a citronovou kůrou, tato směs se destiluje a následně míchá s klasickým ginem Mermaid. Výsledkem je svěží, aromatický gin s citrusovou, bylinnou chutí a náznakem mořského vzduchu. Náznak mořského vzduchu dodává motar přímořský, aromatický sukulent, který obrůstá útesy… Mermaid Zest Gin 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mermaid Zest Gin Mini 40,0% 0,05 l – investiční alkohol

    120 

    Mermaid Zest představuje jemný London Dry gin se svěžími tóny grapefruitu a jemného jalovce. Gin Mermaid vzniká v první a jediné palírně na ostrově Wight, který se nachází u jižního pobřeží Anglie. The Isle of Wight Distillery je s charakterem a přírodou úchvatného ostrova úzce spjatá, což se promítá i v její filozofii. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Mermaid Zest Gin je inspirován tímto bujným, zeleným ostrovem, jeho přírodní krásou a mořskými řasami ve vodách jeho pobřeží. Tato edice je proto lahvována do smaragdově zelených lahví. Pro jeho výrobu se míchá grapefruit a chmel odrůdy Cascade s divokým rozmarýnem, ostrovním bergamotem a citronovou kůrou, tato směs se destiluje a následně míchá s klasickým ginem Mermaid. Výsledkem je svěží, aromatický gin s citrusovou, bylinnou chutí a náznakem mořského vzduchu. Náznak mořského vzduchu dodává motar přímořský, aromatický sukulent, který obrůstá útesy… Mermaid Zest Gin Mini 40,0% 0,05 l v akci za cenu Kč.

  • Zvýhodněný set = Mermaid Pink Gin + Warehouse #1 GIN Speciál 38,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 130 

    Balíček obsahuje Mermaid Pink Gin (0,7L) a Warehouse #1 GIN Speciál. Mermaid Pink Gin Mermaid Gin vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název ginu je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako „polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích ostrova… Zvýhodněný set = Mermaid Pink Gin + Warehouse #1 GIN Speciál 38,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Zvýhodněný set = Mermaid Salt Vodka + Warehouse #1 GIN Speciál 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 130 

    Balíček obsahuje Mermaid Salt Vodku (0,7L) a Warehouse #1 GIN Speciál. Mermaid Salt Vodka Mermaid Salt Vodka vzniká v palírně Isle of Wight, která se nachází na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Anglie. Jde o první a jedinou palírnu na ostrově, kterou založili v roce 2014 přátelé Xavier Baker a Conrad Gauntlett, kteří se rozhodli využít svých bohatých destilačních a vinařských zkušeností. Palírna dodržuje zásady výroby ohleduplné k životnímu prostředí, ochrany ostrova samotného i mořského ekosystému. Volba materiálů, které jsou udržitelné, recyklovatelné a bio rozložitelné, a energeticky efektivní výroba jsou jejich cestou k budoucnosti bez plastů a s uhlíkovou neutralitou. Při výrobě minimalizují odpad a používají eticky získávané, často místní, ingredience. Název je inspirován použitou bylinou motar přímořský, známou na ostrově jako "polibek mořské panny“. Tento aromatický sukulent obrůstá útesy lemující ostrov Wight a značí hladinu přílivu na impozantních plážích… Zvýhodněný set = Mermaid Salt Vodka + Warehouse #1 GIN Speciál 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.