Zobrazuji všech 11 výsledků

  • Millonario 10 Aniversario Cincuenta Tuba 50,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    DÁREK – mrazem sušený ananas Millonario 10 Aniversario Cincuenta Tuba 50,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario 10 Aniversario Reserva 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    890 

    Millonario 10 Aniversario Reserva byl vytvořen u příležitosti výročí deseti let od založení rumu Millonario. Zakladatel značky Fabio Rossi rum navrhl jako svěží, aromatickou, lehkou a přístupnou verzi plného nasládlého profilu, který je spojen s rumy Millonario. Přibližně dvě třetiny blendu tvoří rumy, které zrály 6 let v prvně plněných sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon z destilerie Heaven Hill v Kentucky. Vysoký podíl rumů ze sudů po bourbonu dodává lehký a svěží charakter, spolu s tóny vanilky, banánu a bílého ovoce. Zbývající třetina blendu zrála po dobu 10 let jako druhé plnění španělských sudů po Oloroso sherry, které pochází z těch nejlepších vinařství oblasti Jerez. Jde o sudy, které dodávají plnost, strukturu a komplexitu a ze své podstaty sušší a vinný charakter, s tóny hořké čokolády, sultánek, sušených švestek a meruněk. Spojením dvou druhů rumu odlišného stáří, zrání a chutí vznikl lehký rum, jehož chuťový profil je ale věrný rodině rumů Millonario… Millonario 10 Aniversario Reserva 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario 10 Aniversario Reserva Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    920 

    DÁREK – mrazem sušený ananas Millonario 10 Aniversario Reserva Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario 10 Aniversario Reserva Gift Box 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    Millonario 10 Aniversario Reserva byl vytvořen u příležitosti výročí deseti let od založení rumu Millonario. Zakladatel značky Fabio Rossi rum navrhl jako svěží, aromatickou, lehkou a přístupnou verzi plného nasládlého profilu, který je spojen s rumy Millonario. Přibližně dvě třetiny blendu tvoří rumy, které zrály 6 let v prvně plněných sudech, vekterých byl předtím uložen bourbon z destilerie Heaven Hill v Kentucky. Vysoký podíl rumů ze sudů po bourbonu dodává lehký a svěží charakter, spolu s tóny vanilky, banánu a bílého ovoce. Zbývající třetina blendu zrála po dobu 10 let jako druhé plnění španělských sudů po Oloroso sherry, které pochází z těch nejlepších vinařství oblasti Jerez. Jde osudy, které dodávají plnost, strukturu a komplexitu a ze své podstaty sušší a vinný charakter, s tóny hořké čokolády, sultánek, sušených švestek a meruněk. Spojením dvou druhů rumu odlišného stáří, zrání a chutí vznikl lehký rum, jehož chuťový profil je ale věrný rodině rumů Millonario… Millonario 10 Aniversario Reserva Gift Box 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario 10 Aniversario Reserva Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    920 

    Millonario 10 Aniversario Reserva byl vytvořen u příležitosti výročí deseti let od založení rumu Millonario. Zakladatel značky Fabio Rossi rum navrhl jako svěží, aromatickou, lehkou a přístupnou verzi plného nasládlého profilu, který je spojen s rumy Millonario. Přibližně dvě třetiny blendu tvoří rumy, které zrály 6 let v prvně plněných sudech, vekterých byl předtím uložen bourbon z destilerie Heaven Hill v Kentucky. Vysoký podíl rumů ze sudů po bourbonu dodává lehký a svěží charakter, spolu s tóny vanilky, banánu a bílého ovoce. Zbývající třetina blendu zrála po dobu 10 let jako druhé plnění španělských sudů po Oloroso sherry, které pochází z těch nejlepších vinařství oblasti Jerez. Jde osudy, které dodávají plnost, strukturu a komplexitu a ze své podstaty sušší a vinný charakter, s tóny hořké čokolády, sultánek, sušených švestek a meruněk. Spojením dvou druhů rumu odlišného stáří, zrání a chutí vznikl lehký rum, jehož chuťový profil je ale věrný rodině rumů Millonario… Millonario 10 Aniversario Reserva Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario 15 Reserva Especial 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 140 

    Hedvábně jemný peruánský rum se sladkým buketem, který zraje až 15 let metodou solera v sudech z chorvatského dubu, sudech po bourbonu a sudech po oloroso sherry. Tento rum byl oceněn na Mezinárodním rumovém festivalu 2008 v Tampě na Floridě souběžně s rumem Zacapa jako Nejlepší v kategorii a Zlatou medailí mezi prémiovými rumy zrajícími více než 15 let. Každá lahev tohoto rumu je ručně zabalena peruánskými ženami do obalu „toquilla“ vyrobeného z palmového proutí. Millonario 15 Reserva Especial 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario 15 Solera Reserva Especial 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 220 

    Solera 15 Reserva Especial byl prvním představitelem značky Ron Millonario. Na svět přišel společně s vášní Fabia Rossiho, která vzešla v roce 2004 v městečku Chiclayo na severu Peru. Komplexní a bohatá chuť s příjemně sladkým úvodem z něho udělali téměř přes noc jeden z nejvyhledávanějších třtinových destilátů na světě. Melasa z vyhlášené severoperuánské třtiny, pomalá fermentace, unikátní destilační kolona a závěrem dynamický proces zrání zvaný solera, mu dávají vše, co prémiový destilát může nabídnout. Srdce fanoušků si získal právem. Je pro ně také zcela ikonický svým balením v „peruánských šatech“ z přírodního materiálu – palmového listí toquilla – tak, jak to umí jen ženy na severu Peru. I tento zcela odlišný obal mu pomohl získat stálé místo v policích většiny barů po celém světě. Aroma: komplexní, projevuje se zejména kandované ovoce a švestky. Chuť: sladká, hedvábná, lehce vinná, s tóny rozinek, karamelu a čokolády a náznaky melasy. Oproti rumu Millonario 10 Aniversario… Millonario 15 Solera Reserva Especial 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario Kuytchi 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    790 

    Pocta dobrodružným cestám po Peru, které vedou na Vinikunku – horu sedmi barev. Na počest Kuytchi, Incké bohyně duhy, byl vytvořen nový spirit drink na bázi Ron Millonario, obohacený o vzácná přírodní aromata včetně kakaa a “dulce de leche”. Výsledkem je lahodně hladký a sametový drink jako teplo peruánského slunce. Aroma: jemné, máslové, bohaté s tóny vanilky, sušeného ovoce, datlí a čokolády. Chuť: hladká a sirupová, výrazný karamel, mléčná čokoláda, sladkost datlí, rozinky sultánky, med. Závěr: hřejivý a sladký, velmi snadno se pije, vybízí k dalšímu doušku. Medové tóny, ale čisté a ne plíživé, s přetrvávajícím pikantní dochutí chilli papriček. Millonario Kuytchi 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario XO 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 400 

    Elegantní, sametová sladkost s dotekem hořké čokolády. Peruánský rum Millonario XO je destilován ze třtinové melasy v destilační koloně a zraje v sudech z chorvatského dubu, v amerických sudech po bourbonu a v sudech po oloroso sherry. Tato směs obsahuje rumy až 20 let staré. Tento rum je oblíben po jídle jako digestiv s tmavou čokoládou. Millonario XO 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Millonario XO Magnum 40,0% 1,5 l – investiční alkohol

    5 700 

    Elegantní, sametová sladkost s dotekem hořké čokolády. Peruánský rum Millonario XO je destilován ze třtinové melasy v destilační koloně a zraje v sudech z chorvatského dubu, v amerických sudech po bourbonu a v sudech po oloroso sherry. Tato směs obsahuje rumy až 20 let staré. Tento rum je oblíben po jídle jako digestiv s tmavou čokoládou. Millonario XO Magnum 40,0% 1,5 l v akci za cenu Kč.

  • Zvýhodněný set = Millonario 10 Reserva + Millonario 15 + Bumbu Original 40,0% 2,1 l – investiční alkohol

    2 590 

    Millonario 10 Aniversario Reserva Millonario 10 Aniversario Reserva byl vytvořen u příležitosti výročí deseti let od založení rumu Millonario. Zakladatel značky Fabio Rossi rum navrhl jako svěží, aromatickou, lehkou a přístupnou verzi plného nasládlého profilu, který je spojen s rumy Millonario. Přibližně dvě třetiny blendu tvoří rumy, které zrály 6 let v prvně plněných sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon z destilerie Heaven Hill v Kentucky. Vysoký podíl rumů ze sudů po bourbonu dodává lehký a svěží charakter, spolu s tóny vanilky, banánu a bílého ovoce. Zbývající třetina blendu zrála po dobu 10 let jako druhé plnění španělských sudů po Oloroso sherry, které pochází z těch nejlepších vinařství oblasti Jerez. Jde o sudy, které dodávají plnost, strukturu a komplexitu a ze své podstaty sušší a vinný charakter, s tóny hořké čokolády, sultánek, sušených švestek a meruněk. Spojením dvou druhů rumu odlišného stáří, zrání a chutí vznikl lehký rum, jehož chuťový profil je ale… Zvýhodněný set = Millonario 10 Reserva + Millonario 15 + Bumbu Original 40,0% 2,1 l v akci za cenu Kč.