Zobrazuji všech 7 výsledků

  • Chandon Argentina Brut 12,0% 0,75 l – investiční alkohol

    430 

    Za průkopnickým projektem Chandon Argentina stojí společnost Moët & Chandon, která se v roce 1959 rozhodla vyrobit šumivé víno spojující francozské vinařské umění a argentinskou vášeň. Chandon Argentina Brut vzniká z hroznů pěstovaných v podhůří andských velehor ve vyhlášené vinařské oblasti Mendoza, na vinicích umístěných ve vysoké nadmořské výšce 1.000 až 1.200 metrů nad mořem. Svěží a elegantní víno se vyrábí z odrůd Pinot Noir a Chardonnay, které na vysoko položených vinicích dosahují ideální kombinace zralosti a svěžesti. Hrozny se zpracovávají tzv. charmatovou metodou, tedy druhotným kvašením v nerezových tancích. Odrůda: 40 % Pinot Noir, 60 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12,5 % Barva: žlutá s jemně zlatavými tóny. Vůně: svěží, elegantní, pulzující ovocné aroma a jemná komplexita. Chuť: svěží, elegantní a ovocná, s tóny bílých broskví, citrusů, bílých květin, červeného bobulovitého ovoce, ananasu a briošek. Doporučená teplota při podávání: 6-8°C Chandon Argentina Brut 12,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Moët & Chandon Ice Impérial Rosé 12,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 500 

    Šampaňský dům Moët založil Claude Moët v srdci kraje Champagne před více než 250 lety, v roce 1743. Na rozšíření jeho slávy měl o dvě generace později velký podíl jeho vnuk Jean Rémy Moët. Moët se tehdy stal jedním z hlavních dodavatelů francouzského královského dvora a později i oblíbeným šampaňským Napoleona Bonaparte. Ice Impérial Rosé je první růžové šampaňské, které bylo vytvořeni speciálně pro vychutnávání na kostkách ledu. Sladké ovocné tóny, jemné bublinky a ledové kostky dokonale navodí atmosféru zlatavého léta. Odrůda: 45-55 % Pinot Noir, 35-45 % Meunier, 5-10 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12 % Barva: zářivě růžová se zlatavými odlesky. Vůně: živá, s tóny červeného bobulovitého ovoce a třešní a náznakem šťavnatých fíků a nektarinek. Chuť: úvodní sladké tóny bobulovitého ovoce přechází v lehčí, vyvážené tóny a osvěžující závěr s tónem růžového grepu. Doporučená teplota při podávání: 8-10 °C, podává se na kostkách ledu se zázvorem, grepem nebo červeným ovocem. Moët & Chandon Ice Impérial Rosé 12,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Moët & Chandon Impérial Brut 12,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 150 

    Šampaňský dům Moët založil Claude Moët v srdci kraje Champagne před více než 250 lety, v roce 1743. Na rozšíření jeho slávy měl o dvě generace později velký podíl jeho vnuk Jean Rémy Moët. Moët se tehdy stal jedním z hlavních dodavatelů francouzského královského dvora a později i oblíbeným šampaňským Napoleona Bonaparte. Právě na počest přátelství Jeana Rémyho Moëta s Napoleonem Bonaparte vzniklo v roce 1869 výjimečné cuvée Impérial, které již 150 let provází významné události po celém světě. Odrůda: 30-40 % Pinot Noir, 30-40 % Meunier, 20-30 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12 % Barva: slámově zlatá se zelenkavými odlesky. Vůně: zralé bílé ovoce (jablka, hrušky, broskve), citrusy, květinové tóny (limetový květ) z náznaky briošek a ořechů. Chuť: bohatost a lehkost ovocných tónů se snoubí s jemným perlením. Párování s jídlem: mořské plody, sushi, ústřice, bělomasé ryby a drůbež nebo k dezertům, například ve spojení s broskvemi, například v broskvovém koláči s lehkým krémem z bílé… Moët & Chandon Impérial Brut 12,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Moët & Chandon Impérial Brut 12,5% 0,75 l – investiční alkohol

    1 150 

    Šampaňský dům Moët založil Claude Moët v srdci kraje Champagne před více než 250 lety, v roce 1743. Na rozšíření jeho slávy měl o dvě generace později velký podíl jeho vnuk Jean Rémy Moët. Moët se tehdy stal jedním z hlavních dodavatelů francouzského královského dvora a později i oblíbeným šampaňským Napoleona Bonaparte. Právě na počest přátelství Jeana Rémyho Moëta s Napoleonem Bonaparte vzniklo v roce 1869 výjimečné cuvée Impérial, které již 150 let provází významné události po celém světě. Odrůda: 30-40 % Pinot Noir, 30-40 % Meunier, 20-30 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12 % Barva: slámově zlatá se zelenkavými odlesky. Vůně: zralé bílé ovoce (jablka, hrušky, broskve), citrusy, květinové tóny (limetový květ) z náznaky briošek a ořechů. Chuť: bohatost a lehkost ovocných tónů se snoubí s jemným perlením. Párování s jídlem: mořské plody, sushi, ústřice, bělomasé ryby a drůbež nebo k dezertům, například ve spojení s broskvemi, například v broskvovém koláči s lehkým krémem z bílé… Moët & Chandon Impérial Brut 12,5% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Moët & Chandon Impérial Brut Gift Box 12,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 200 

    Šampaňský dům Moët založil Claude Moët v srdci kraje Champagne před více než 250 lety, v roce 1743. Na rozšíření jeho slávy měl o dvě generace později velký podíl jeho vnuk Jean Rémy Moët. Moët se tehdy stal jedním z hlavních dodavatelů francouzského královského dvora a později i oblíbeným šampaňským Napoleona Bonaparte. Právě na počest přátelství Jeana Rémyho Moëta s Napoleonem Bonaparte vzniklo v roce 1869 výjimečné cuvée Impérial, které již 150 let provází významné události po celém světě. Odrůda: 30-40 % Pinot Noir, 30-40 % Meunier, 20-30 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12 % Barva: slámově zlatá se zelenkavými odlesky. Vůně: zralé bílé ovoce (jablka, hrušky, broskve), citrusy, květinové tóny (limetový květ) z náznaky briošek a ořechů. Chuť: bohatost a lehkost ovocných tónů se snoubí s jemným perlením. Párování s jídlem: mořské plody, sushi, ústřice, bělomasé ryby a drůbež nebo k dezertům, například ve spojení s broskvemi, například v broskvovém koláči s lehkým krémem z bílé… Moët & Chandon Impérial Brut Gift Box 12,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Moët & Chandon Rosé Impérial 12,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 300 

    Šampaňský dům Moët založil Claude Moët v srdci kraje Champagne před více než 250 lety, v roce 1743. Na rozšíření jeho slávy měl o dvě generace později velký podíl jeho vnuk Jean Rémy Moët. Moët se tehdy stal jedním z hlavních dodavatelů francouzského královského dvora a později i oblíbeným šampaňským Napoleona Bonaparte. Rosé Impérial je zářivé cuvée, které v sobě snoubí eleganci a svůdnost. Je intenzivní, ovocné a okouzlující. Odrůda: 40-50 % Pinot Noir, 30-40 % Meunier, 10-20 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12 % Barva: zářivě růžová s jantarovými odlesky. Vůně: intenzivní, živá vůně červeného ovoce (lesních jahod, malin, třešní) s tóny květin a jemným nádechem pepře. Chuť: výrazné šťavnaté tóny jahod, malin a červeného rybízu, kterou doplňuje masitost broskví, v závěru se svěžím dotekem máty. Párování s jídlem: hovězí carpaccio s olivovým olejem, ratatouille, čerstvá zelenina nebo svěží salát z červeného ovoce s mátou. Doporučená teplota při podávání: 8 °C Moët & Chandon Rosé Impérial 12,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.

  • Moët & Chandon Rosé Impérial Gift Box 12,0% 0,75 l – investiční alkohol

    1 400 

    Šampaňský dům Moët založil Claude Moët v srdci kraje Champagne před více než 250 lety, v roce 1743. Na rozšíření jeho slávy měl o dvě generace později velký podíl jeho vnuk Jean Rémy Moët. Moët se tehdy stal jedním z hlavních dodavatelů francouzského královského dvora a později i oblíbeným šampaňským Napoleona Bonaparte. Rosé Impérial je zářivé cuvée, které v sobě snoubí eleganci a svůdnost. Je intenzivní, ovocné a okouzlující. Odrůda: 40-50 % Pinot Noir, 30-40 % Meunier, 10-20 % Chardonnay Obsah alkoholu: 12 % Barva: zářivě růžová s jantarovými odlesky. Vůně: intenzivní, živá vůně červeného ovoce (lesních jahod, malin, třešní) s tóny květin a jemným nádechem pepře. Chuť: výrazné šťavnaté tóny jahod, malin a červeného rybízu, kterou doplňuje masitost broskví, v závěru se svěžím dotekem máty. Párování s jídlem: hovězí carpaccio s olivovým olejem, ratatouille, čerstvá zelenina nebo svěží salát z červeného ovoce s mátou. Doporučená teplota při podávání: 8 °C Moët & Chandon Rosé Impérial Gift Box 12,0% 0,75 l v akci za cenu Kč.