Zobrazuji všechny 4 výsledky

  • Mount Gay 1703 Master Select 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 890 

    1703 Master Select je elegantní a sofistikovaná limitovaná ročníková edice, pro jejíž výrobu vybírá master blender každý rok jen ty nejjemnější rumy. Blend se skládá z rumů z kotlíkové i kolonové destilace, které zrají v sudech po bourbonu. Jejich stáří se pohybuje mezi 10 až 30 lety. Každý rok takto vzniká jen omezený počet lahví. Aroma: rafinovaná harmonie tónů ovoce, vanilky, banánů, dřeva a kávy moka. Chuť: delikátní vyvážené tóny rozinek, koření a toustu. Závěr: výjimečně hladký, dlouhý a delikátní. Mount Gay 1703 Master Select 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mount Gay Black Barrel 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    970 

    Mount Gay Black Barrel vzniká z blendu intenzivních, aromatických rumů destilovaných kotlíkovou a kontinuální metodou, které zrají v tropickém klimatu nejdříve 3 až 7 let v sudech po americké whiskey a následně dozrávají dalších 6 měsíců v hluboce vypálených sudech po bourbonu. Toto dvojité zrání dodává rumu robustní, výraznou chuť s kořeněným aroma. Aroma: dřevité a máslové tóny jsou vyváženy sušeným ovocem a kořením. Chuť: výrazná, aromatická chuť s tóny perníku, liči a karamelu a dlouhým závěrem. Mount Gay Black Barrel 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mount Gay Port Cask 55,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 890 

    Mount Gay Port Cask je jedním z inovativních rumů, které jsou součástí limitované série Master Blender Collection. Blend rumů, ze kterých se tato edice skládá, obsahuje rumy vyrobené na destilační koloně, které zrály 5 let v sudech po portském víně Tawny. Část blendu tvoří rumy z kotlíkové destilace, které zrály nejdříve 14 let v sudech po americké whiskey a následně dozrávaly 1 rok v sudech po portském víně Tawny. Výsledkem je plný rum s mnoha vrstvami chutí. Lahvovaný je při sudové síle 55 % bez použití studené filtrace. Jde o limitovanou edici, které bylo vyrobeno 6.570 lahví. Aroma: vanilka, karamel, mandle, sušené ovoce. Chuť: třešně, sušené ovoce, dubové dřevo, koření, švestky, rybíz, mandle. Mount Gay Port Cask 55,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Mount Gay XO 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 240 

    Mount Gay XO je opulentní blend výjimečných rumů vyrobených kotlíkovou a kontinuální destilací, které zrály ve třech typech sudů – sudech po americké whiskey, sudech po bourbonu a sudech po koňaku. Rum je vyrábí v malých várkách a skládá se z rumů starých 5 až 17 let. Aroma: vyvážené tóny vanilky, dubového dřeva a suchých tónů koření. Chuť: hladká a krémová chuť s tóny slaného karamelu, pečených fíků, hřebíčku a hořké čokolády a dlouhým závěrem. Mount Gay XO 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.