Zobrazuji všech 16 výsledků

  • New Grove Bourbon Cask 0,35L 40,0% 0,35 l – investiční alkohol

    390 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. New Grove Bourbon Cask se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací a následně je uložen do nových sudů z amerického dubu a sudů po bourbonu. Do rumu se nepřidává cukr či jiná aditiva a není filtrován zastudena. Jde o plný rum suchého charakteru, ve kterém se projevují tóny vanilky, karamelu a dřeva, následované svěžími tóny, lehkým kouřem… New Grove Bourbon Cask 0,35L 40,0% 0,35 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Bourbon Cask Tuba 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    650 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. New Grove Bourbon Cask se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací a následně je uložen do nových sudů z amerického dubu a sudů po bourbonu. Do rumu se nepřidává cukr či jiná aditiva a není filtrován zastudena. Jde o plný rum suchého charakteru, ve kterém se projevují tóny vanilky, karamelu a dřeva, následované svěžími tóny, lehkým kouřem… New Grove Bourbon Cask Tuba 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Double Cask Acacia 47,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 750 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Rumy série Savoir Faire Double Cask prochází dvojím zráním a lahvují se bez použití studené filtrace a bez přidání cukru či dalších přísad. Tato edice zrála celkem 8 let, nejdříve 7 let ve francouzských sudech a poté další 1 rok v exkluzivních sudech z dřeva akácie. Výsledný rum se lahvuje při síle 47 %. Vyznačuje se výraznými tóny sladkého koření, pepře a medu, které doplňuje květinový a… New Grove Double Cask Acacia 47,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Double Cask Moscatel 47,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 750 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Rumy série Savoir Faire Double Cask prochází dvojím zráním a lahvují se bez použití studené filtrace a bez přidání cukru či dalších přísad. Tato edice zrála celkem 8 let, nejdříve 7 let ve francouzských sudech a poté další 1 rok v sudech po víně Moscatel. Výsledný rum se lahvuje při síle 47 %. Vyznačuje se jemnými tóny sušených fíků a švestek spolu s jemným náznakem muškátového oříšku. New Grove Double Cask Moscatel 47,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Emotion 1969 47,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 900 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Vznik rumu New Grove Emotion 1969 se váže k roku 2015, kdy byly v hlubinách skladů objeveny dávno zapomenuté sudy s archivním rumem. Tento rum byl destilován v roce 1969, uložen do sudů po whiskey, umístěn do skladu a časem zapomenut. Za těch mnoho let dozrál do vskutku výjimečného destilátu a tak bylo rozhodnuto, že jeho část bude použita pro výrobu edice pojmenované po roce, kdy vznikl. Rum… New Grove Emotion 1969 47,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Mini Pack 42,4% 0,25 l – investiční alkohol

    590 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Dárkové balení obsahuje 5 miniatur (5 x 0,05 l) rumů: New Grove Plantation New Grove Bourbon Cask New Grove Old Tradition 10 Y.O. New Grove Vintage 2007 Beau Plan New Grove Emotion 1969 New Grove Mini Pack 42,4% 0,25 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Oak Aged 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    520 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. New Grove Oak Aged se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací a následně zraje až 3 roky v nových sudech z francouzského dubu a v sudech po koňaku. Do rumu se nepřidává cukr či jiná aditiva a není filtrován zastudena. Jde o suchý rum, ve kterém se projevují svěží, exotické a lehké dřevité tóny, v závěru s jemným kořením. Je ideální pro… New Grove Oak Aged 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Old Tradition 10 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 200 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. New Grove Old Tradition 10 Y.O. se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací a následně zraje minimálně 10 let v nových sudech z francouzského dubu a v sudech po koňaku. Do rumu se nepřidává cukr či jiná aditiva a není filtrován zastudena. Jde o autentický suchý rum se svůdnými tóny ovocného džemu a jemného koření, které doplňuje dotek slanosti. New Grove Old Tradition 10 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Old Tradition 5 Y.O. 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. New Grove Old Tradition 5 Y.O. se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací a následně zraje minimálně 5 let v nových sudech z francouzského dubu a v sudech po koňaku. Do rumu se nepřidává cukr či jiná aditiva a není filtrován zastudena. Jde o elegantní suchý rum s výraznou svěžestí, kterou podtrhují tóny exotického žlutého ovoce a máty. New Grove Old Tradition 5 Y.O. 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Plantation 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    500 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. New Grove Plantation se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací a následně odpočívá minimálně 6 měsíců v nerezových tancích. Do rumu se nepřidává cukr či jiná aditiva a není filtrován zastudena. Jde o suchý rum, ve kterém se projevují výrazné, aromatické, svěží tóny cukrové třtiny a exotického ovoce, v závěru s náznakem máty. Je ideální… New Grove Plantation 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Savoir Faire 2013 Islay Whisky Finish 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 690 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Rumy limitované série Savoir Faire prochází dvojím zráním a lahvují se bez použití studené filtrace a bez přidání cukru či dalších přísad. Tato edice byla destilována v roce 2013 a uložena byla nejdříve 7 let ve francouzských sudech z limousinského dubu a poté další 1 rok v sudech, ve kterých předtím zrála rašelinová whisky ze skotského ostrova Islay. Této šarže bylo naplněno jen 1500 lahví… New Grove Savoir Faire 2013 Islay Whisky Finish 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Savoir Faire 2013 Rozelieures Whisky Finish 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 690 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Rumy limitované série Savoir Faire prochází dvojím zráním a lahvují se bez použití studené filtrace a bez přidání cukru či dalších přísad. Tato edice byla destilována v roce 2013 a uložena byla nejdříve 7 let ve francouzských sudech z limousinského dubu a poté další 1 rok v sudech, ve kterých předtím zrála sladová whisky z francouzské Distillerie du Rozelieures. Této šarže bylo naplněno jen… New Grove Savoir Faire 2013 Rozelieures Whisky Finish 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Savoir Faire 2013 Vercors Whisky Finish 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 690 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Rumy limitované série Savoir Faire prochází dvojím zráním a lahvují se bez použití studené filtrace a bez přidání cukru či dalších přísad. Tato edice byla destilována v roce 2013 a uložena byla nejdříve 7 let ve francouzských sudech z limousinského dubu a poté další 1 rok v sudech, ve kterých předtím zrála sladová whisky z francouzské Distillerie du Vercors. Této šarže bylo naplněno jen 1500… New Grove Savoir Faire 2013 Vercors Whisky Finish 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Savoir Faire Beau Plan Vintage 2007 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 990 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Tento exkluzivní rum je součástí Vintage Trilogy řady Savoir Faire. Trilogie vzdává hold místu, odkud tyto jedinečné rumy pochází. Konkrétně Beau Plan odkazuje na sklepy, kde rumy trpělivě odpočívají. Rum vznikl v roce 2007 z fermentované melasy na kolonovém destilačním zařízení. Zrál 13 let, a to v nových francouzských sudech a starých sudech po koňaku. Této limitované edice bylo naplněno jen… New Grove Savoir Faire Beau Plan Vintage 2007 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage 2005 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 990 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Tento exkluzivní rum je součástí Vintage Trilogy řady Savoir Faire. Trilogie vzdává hold místu, odkud tyto jedinečné rumy pochází. Konkrétně Belle Vue odkazuje na cukrovar, kde vzniká melasa, ze které se následně vyrábí rumy. Rum vznikl v roce 2005 z fermentované melasy na kolonovém destilačním zařízení. Zrál dlouhých 15 let, a to v nových francouzských sudech a starých sudech po koňaku. Této… New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage 2005 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage 2004 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 990 

    Počátky rumu na ostrově Mauricius jsou nerozlučně spjaté s palírnou Grays. První cukrovar na ostrově vznikl v Domaine de la Villebague v roce 1740 a nedlouho poté, v roce 1742, zde byla postavena první destilerie. Dnes je Grays single estate palírnou, kde probíhá celý proces výroby, od plantáží cukrové třtiny až po lahvování. Cukrová třtina a rum představují neodmyslitelnou součást historie ostrova a na rumy zde vyráběné a jejich specifický styl jsou obyvatelé ostrova právem hrdí. Palírna Grays představila New Grove v roce 2003 jako značku autentických rumů s typicky mauricijským profilem. Tento exkluzivní rum je součástí Vintage Trilogy řady Savoir Faire. Trilogie vzdává hold místu, kde tyto jedinečné rumy vznikají. Konkrétně Ville Bague odkazuje na Chateau de la Villebague, místo, kde byla postavena první palírna na ostrově. Rum vznikl v roce 2004 z fermentované melasy na kolonovém destilačním zařízení. Zrál dlouhých 16 let, a to v nových francouzských sudech a starých sudech… New Grove Savoir Faire Ville Bague Vintage 2004 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.