Zobrazuji všech 5 výsledků

  • Papa´s Pilar 24 Dark 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 300 

    Inspirací pro rum Papa’s Pilar byl slavný spisovatel Ernest Hemingway a jeho milovaná loď Pilar, na níž se plavil v karibských vodách. Tvar lahve připomíná polní lahev, kterou Hemingway používal během druhé světové války. Rum je výrazný, odlišný a komplexní, stejně jako muž, který mu dal jméno. Papa’s Pilar je blend pečlivě vybraných rumů z Karibiku, Střední, Jižní a Severní Ameriky, které jsou blendovány ve vlastním systému solera a zrají v sudech po bourbonu, portském víně a sherry. Aroma: komplexní, s tóny vanilky, skořice, kávových zrn a medu s náznakem sherry a portského vína. Chuť: bohatá, nasládlá s lehce zemitými, rostlinnými tóny a tóny koření, bourbonu, mandlí a meruněk. Závěr: robustní, dlouhý. Papa´s Pilar 24 Dark 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Papa’s Pilar 24 Bourbon Barrel Finished 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 440 

    Inspirací pro rum Papa’s Pilar byl slavný spisovatel Ernest Hemingway a jeho milovaná loď Pilar, na níž se plavil v karibských vodách. Tvar lahve připomíná polní lahev, kterou Hemingway používal během druhé světové války. Rum je výrazný, odlišný a komplexní, stejně jako muž, který mu dal jméno. Papa’s Pilar je blend pečlivě vybraných rumů z Karibiku, Střední, Jižní a Severní Ameriky, které jsou blendovány ve vlastním systému solera a zrají v sudech po bourbonu, portském a sherry. Pro tuto limitovanou edici byl rum uložen na delší dobu v jednou použitých sudech po bourbonu. Aroma: komplexní, s tóny kávy, vanilky a medu s náznakem pražených mandlí. Chuť: lehce nasládlá, s tóny mandlí, pekanových ořechů a sušených meruněk, které jsou vyváženy náznaky bourbonu a dřeva. Závěr: koření a jemná sladkost. Papa’s Pilar 24 Bourbon Barrel Finished 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Papa’s Pilar 24 Sherry Cask Finished 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 350 

    Inspirací pro rum Papa’s Pilar byl slavný spisovatel Ernest Hemingway a jeho milovaná loď Pilar, na níž se plavil v karibských vodách. Tvar lahve připomíná polní lahev, kterou Hemingway používal během druhé světové války. Rum je výrazný, odlišný a komplexní, stejně jako muž, který mu dal jméno. Papa’s Pilar je blend pečlivě vybraných rumů z Karibiku, Střední, Jižní a Severní Ameriky, které jsou blendovány ve vlastním systému solera. Pro tuto limitovanou edici zraje rum v sudech po bourbonu, v sudech po portském víně a nakonec v sudech po oloroso sherry. Aroma: tmavý cukr, dubové dřevo a karamel, v pozadí s tóny ořechů. Chuť: lehce nasládlá a komplexní. Závěr: velmi jemný. Papa’s Pilar 24 Sherry Cask Finished 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Papa’s Pilar 7 Blonde 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 000 

    Inspirací pro rum Papa’s Pilar byl slavný spisovatel Ernest Hemingway a jeho milovaná loď Pilar, na níž se plavil v karibských vodách. I tvar lahve vychází z jeho života, připomíná polní lahev, kterou Hemingway používal během druhé světové války. Rum je výrazný, odlišný a komplexní, stejně jako muž, který mu dal jméno. Papa’s Pilar je blend pečlivě vybraných rumů z Karibiku, Střední, Jižní a Severní Ameriky, které jsou blendovány ve vlastním systému solera. Papa’s Pilar Blonde zraje v sudech po bourbonu a po sherry. Je ideální jako základ pro dokonalé Hemingway Daiquiri. Aroma: zakulacené, s tóny grepů, mandarinek a limet, které se snoubí s vanilkou, dřevem a dotekem mandlí. Chuť: krémová, máslová, s tóny vanilky, manga, pomerančové kůry a náznakem ananasu. Závěr: jemný, ořechový, čistý. Papa’s Pilar 7 Blonde 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Papa's Pilar Rye Whiskey Barrel Finished 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 700 

    Inspirací pro rum Papa’s Pilar byl slavný spisovatel Ernest Hemingway a jeho milovaná loď Pilar, na níž se plavil v karibských vodách. Tvar lahve připomíná polní lahev, kterou Hemingway používal během druhé světové války. Rum je výrazný, odlišný a komplexní, stejně jako muž, který mu dal jméno. Papa’s Pilar je blend pečlivě vybraných rumů z Karibiku, Střední, Jižní a Severní Ameriky, které jsou blendovány ve vlastním systému solera. Pro tuto limitovanou edici zrál rum v sudech po bourbonu, v sudech po portském víně, v sudech po oloroso sherry a nakonec v sudech po žitné whiskey. Aroma: nasládlé, s vrstvami koření, které se snoubí s tóny čokolády, kávy a jemnými náznaky spáleného cukru a vanilky. Chuť: plná, zprvu nasládlá, s dotekem vanilky a výraznými tóny čokolády. Závěr: kořeněný, polosuchý, s dotekem dubového dřeva. Papa's Pilar Rye Whiskey Barrel Finished 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.