Zobrazuji všechny 3 výsledky

  • Paranubes 54,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 100 

    Rum Paranubes se vyrábí z cukrové třtiny pěstované v mexickém regionu Oaxaca, který je domovem Mazatéků, původních obyvatel Mexika. V nadmořské výšce 1100 až 1800 metrů se zde pěstují 4 odrůdy cukrové třtiny, a to organicky, tedy bez použití pesticidů či hnojiv. Po sklizni je třtina ještě ten stejný den vylisována a její šťáva následně prochází přirozenou fermentací bez přidání kvasinek či vody. Po fermentaci je jednou destilována na měděné destilační koloně. Výsledný rum není ředěn a je lahvován ručně. Nejvíce vynikne v koktejlech, ale výborný je i na ledu. Aroma: pronikavá, osobitá. Chuť: odvážné tóny banánů a skořice spolu s tóny trávy a cukrové třtiny, doplněná mentolovým podkresem. Závěr: ohnivý. Paranubes 54,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Paranubes Añejo New American Oak 53,8% 0,7 l – investiční alkohol

    1 580 

    Paranubes vzniká v odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde jej z čerstvé šťávy cukrové třtiny vyrábí José Luís Carrera, představitel třetí generace rodinné tradice. Oaxaca je domovem původních obyvatel Mexika a je tradiční oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a ovoce, jako je mango a papája. Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Používají se čtyři odrůdy cukrové třtiny pěstované v nadmořské výšce mezi 1100 až 1800 metry. Paranubes Añejo New American Oak zraje po destilaci 18 měsíců v nových sudech z amerického dubu. Zachovává si zemitou sladkost a slanost, kterou se vyznačuje nezrající rum Paranubes, je však doplněna o výrazné tóny vanilky, kakaa, tabáku a jemnou dřevitost. Lahvuje se při síle 53,8 %. Paranubes Añejo New American Oak 53,8% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Paranubes Caña Morada 54,4% 0,7 l – investiční alkohol

    1 170 

    Paranubes vzniká v odlehlé oblasti na severu hornatého regionu Oaxaca, kde jej z čerstvé šťávy cukrové třtiny vyrábí José Luís Carrera, představitel třetí generace rodinné tradice. Oaxaca je domovem původních obyvatel Mexika a je tradiční oblastí pro pěstování cukrové třtiny, kávy a ovoce, jako je mango a papája. Paranubes vzniká z organicky pěstované cukrové třtiny, jejíž šťáva prochází přirozenou fermentací. Paranubes Caña Morada se vyrábí výhradně z jedné odrůdy cukrové třtiny, a to odrůdy Morada. Tato odrůda se obvykle používá do blendů a vzniká z ní lehčí rum se sušším profilem. Zaujme skořicovými tóny, které připomínají skořicové bonbony. Lahvuje se při síle 54,4 %. Paranubes Caña Morada 54,4% 0,7 l v akci za cenu Kč.