Zobrazuji všech 6 výsledků

  • Quorhum 12 Sistema Solera 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    900 

    Quorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Jde o ušlechtilý blend rumů, které zrají až 12 let systémem solera. Aroma: delikátní, převažují dřevité tóny, v závěru ocet balsamico. Chuť: komplexní, s tóny dřeva, ořechů, čerstvého chleba, rozinek a pečených banánů. Závěr: květinové tóny cukrové třtiny. Quorhum 12 Sistema Solera 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Quorhum 15 Sistema Solera 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 010 

    Quorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Jde o ušlechtilý blend rumů, které zrají až 15 let systémem solera. Aroma: intenzivní, s tóny ořechů a náznaky rozinek, kakaa a dubového dřeva. Chuť: jemná, vyvážená, strukturovaná a bohatá, s tóny vanilky, dřeva a karamelu. Závěr: náznaky rozinek a lehký tóny kvalitní čokolády. Quorhum 15 Sistema Solera 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Quorhum 23 Sistema Solera 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 300 

    Quorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Jde o ušlechtilý blend rumů, které zrají až 23 let systémem solera. Rum dozrával v sudech z francouzského dubu, a díky tomu má plnou, jemnou chuť. Aroma: lehce kořeněné, s tóny rozinek a karamelu. Chuť: plná, bohatá, jemná, s tóny mandlí, medu a zralých meruněk Závěr: delikátně kořeněný. Quorhum 23 Sistema Solera 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Quorhum 30 Aniversario Cask Strength 50,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 900 

    Quorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Tato edice je blendem rumů, které zrají systém solera, přičemž obsahuje rumy až 30 let staré. Jde o první rum tohoto výrobce, který je lahvovaný při vyšší síle než 43 %, a to při sudové síle 50 %. Aroma: med, vanilky, káva, máslový karamel. Chuť: komplexní, vyvážená, bohatá. Závěr: plný a dlouhotrvající. Quorhum 30 Aniversario Cask Strength 50,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Quorhum 30 Aniversario Oporto Finish 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 390 

    Quorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Tato edice je blendem rumů, které zrají systém solera, přičemž obsahuje rumy až 30 let staré. Rum dozrával několik měsíců v sudech po portském víně. Ty dodávají nejen rubínově červené odlesky, ale především výrazné aroma a plnou, vyváženou chuť. Aroma: vanilky, čokoláda, káva a sušené ovoce. Chuť: bohatá, vyvážená. Závěr: intenzivní. Quorhum 30 Aniversario Oporto Finish 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Quorhum 30 Aniversario Sherry Finish 42,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 490 

    Quorhum je ultraprémiový rum od výrobce Oliver & Oliver, rodinné společnosti, která má kubánské kořeny, své rumy však v současnosti vyrábí v Dominikánské republice. Za chutí rumů Quorhum stojí Nancy Gancia de Blanck, manželka současného majitele značky, kterým je Pedro Ramón López Oliver. Tato edice je blendem rumů, které zrají systém solera, přičemž obsahuje rumy až 30 let staré. Rum dozrával několik měsíců v sudech po sherry Pedro Ximénez, které posouvají jeho výjimečnost o stupeň výše. Kromě tmavě mahagonové barvy s červenými odlesky dodávají aroma sušených fíků, rozinek, lískových ořechů a máslového karamelu. Rum je lahvová při síle 42 %. Aroma: sušené fíky, rozinky, lískové oříšky, máslový karamel. Chuť: plná a vyvážená, s jedinečným charakterem. Quorhum 30 Aniversario Sherry Finish 42,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.