Zobrazuji všech 15 výsledků

  • Rum Shark Belize 2006 Cognac 64,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 300 

    Travellers Belize 2006 Cognac Finish Destilováno: 2006 Stáří: 17 let (15 tropické, 2 kontinentální) Lahvováno: 2023 Přírodní barva: ano Typ sudu: sud po koňaku Obsah alkoholu: 64 % (sudová síla) – 553 ks lahví Aroma: tropické ovoce, med, citrusy, koření, vanilka, pomeranč, vlhký sklep. Chuť: tropické ovoce, vanilka, med, byliny, hořká čokoláda, spálené dřevo, zemitá. Rum Shark Belize 2006 Cognac 64,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Belize 2006 Pineau 64,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 300 

    Travellers Belize 2006 Pineau des Charentes Finish Destilováno: 2006 Stáří: 17 let (15 tropické, 2 kontinentální) Lahvováno: 2023 Přírodní barva: ano Typ sudu: sud po Pineau des Charentes Obsah alkoholu: 64 % (sudová síla) – 502 ks lahví Aroma: smetana, lesní ovoce, čokoláda, citrusy, koření, propolis, med, zemité, Pineau, piliny, třtinový cukr. Chuť: maliny, smetana, hořká čokoláda, červený pomeranč, ostružiny, byliny, spálené dřevo, sušené ovoce, Pineau, káva. Rum Shark Belize 2006 Pineau 64,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Belize Cognac Finish 61,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 440 

    Značka Rum Shark vám s hrdostí představuje první edici rumů, jejichž dozrávání probíhalo zde, v České republice. Poté, co se v destilerii Travellers v Belize podařilo zajistit dostatečně rumové zásoby, byly převezeny do ČR, kde byly uloženy ke zrání do speciálně vybraných sudů u věhlasné moravské firmy RUDOLF JELÍNEK. Společnost, jejíž historie sahá až do roku 1891, nabídla jak skladovací prostory, tak hlavně kvalifikaci, zázemí a znalosti potřebné při dalších krocích, které jsou nedílnou součástí procesu. Tyto kroky zahrnují vše, od pravidelné kontroly zrání, až po stáčení a lahvování finálního produktu. Rum zrál v sudech po různých destilátech, aby bylo dosaženo co nejrozmanitější palety chutí a vůní. Máte tak možnost ochutnat rum dozrávající v sudu po Grande Champagne koňaku a po Pineau des Charentes z Francie. Tyto destiláty patří k francouzskému národnímu bohatství a jsou zde na ně patřičně hrdí. Sudy byly vyrobeny z francouzského dubu, který pochází z lesa Tronçais ve… Rum Shark Belize Cognac Finish 61,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Belize Pineau des Charentes Finish 61,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 440 

    Značka Rum Shark vám s hrdostí představuje první edici rumů, jejichž dozrávání probíhalo zde, v České republice. Poté, co se v destilerii Travellers v Belize podařilo zajistit dostatečně rumové zásoby, byly převezeny do ČR, kde byly uloženy ke zrání do speciálně vybraných sudů u věhlasné moravské firmy RUDOLF JELÍNEK. Společnost, jejíž historie sahá až do roku 1891, nabídla jak skladovací prostory, tak hlavně kvalifikaci, zázemí a znalosti potřebné při dalších krocích, které jsou nedílnou součástí procesu. Tyto kroky zahrnují vše, od pravidelné kontroly zrání, až po stáčení a lahvování finálního produktu. Rum zrál v sudech po různých destilátech, aby bylo dosaženo co nejrozmanitější palety chutí a vůní. Máte tak možnost ochutnat rum dozrávající v sudu po Grande Champagne koňaku a po Pineau des Charentes z Francie. Tyto destiláty patří k francouzskému národnímu bohatství a jsou zde na ně patřičně hrdí. Sudy byly vyrobeny z francouzského dubu, který pochází z lesa Tronçais ve… Rum Shark Belize Pineau des Charentes Finish 61,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Dominicana 2011 Single Vintage Barrel 1 + Barrel 5 61,1% 1,4 l – investiční alkohol

    3 400 

    Tato edice představuje rum z Dominikánské republiky, konkrétně z palírny Alcoholes Finos Dominicanos (AFD), která patří do portfolia největšího výrobce rumu v této zemi, společnosti Barceló. Moderní palírna byla postavena v roce 2010. Společnost Barceló si zakládá na ekologickém přístupu k výrobě, proto byla palírna navržena tak, aby její provoz zatěžoval životní prostředí co nejméně. Díky zpětnému zužitkování bagasy z cukrové třtiny a využívání solárních panelů si palírna vyrábí až 96 % elektrické energie, kterou potřebuje k provozu. Rum zde vzniká ze sirupu vyrobeného ze šťávy cukrové třtiny. Destiluje se v multikolonovém zařízení a zraje převážně v sudech z amerického dubu, ve kterých byla předtím uložena Tennessee Whiskey. Tato ročníková edice byla destilována v roce 2011. Zrála po dobu 10 let v sudech po americké whiskey a lahvována byla v sudové síle 61,1 %. Rum Shark Dominicana 2011 Single Vintage Barrel 1 + Barrel 5 61,1% 1,4 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Dominicana 2011 SV Barrel 1 61,1% 0,7 l – investiční alkohol

    1 750 

    Tato edice představuje rum z Dominikánské republiky, konkrétně z palírny Alcoholes Finos Dominicanos (AFD), která patří do portfolia největšího výrobce rumu v této zemi, společnosti Barceló. Moderní palírna byla postavena v roce 2010. Společnost Barceló si zakládá na ekologickém přístupu k výrobě, proto byla palírna navržena tak, aby její provoz zatěžoval životní prostředí co nejméně. Díky zpětnému zužitkování bagasy z cukrové třtiny a využívání solárních panelů si palírna vyrábí až 96 % elektrické energie, kterou potřebuje k provozu. Rum zde vzniká ze sirupu vyrobeného ze šťávy cukrové třtiny. Destiluje se v multikolonovém zařízení a zraje převážně v sudech z amerického dubu, ve kterých byla předtím uložena Tennessee Whiskey. Tato ročníková edice byla destilována v roce 2011. Zrála po dobu 10 let v sudech po americké whiskey a lahvována byla v sudové síle 61,1 %. Rum Shark Dominicana 2011 SV Barrel 1 61,1% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Dominicana 2011 SV Barrel 5 61,1% 0,7 l – investiční alkohol

    1 750 

    Tato edice představuje rum z Dominikánské republiky, konkrétně z palírny Alcoholes Finos Dominicanos (AFD), která patří do portfolia největšího výrobce rumu v této zemi, společnosti Barceló. Moderní palírna byla postavena v roce 2010. Společnost Barceló si zakládá na ekologickém přístupu k výrobě, proto byla palírna navržena tak, aby její provoz zatěžoval životní prostředí co nejméně. Díky zpětnému zužitkování bagasy z cukrové třtiny a využívání solárních panelů si palírna vyrábí až 96 % elektrické energie, kterou potřebuje k provozu. Rum zde vzniká ze sirupu vyrobeného ze šťávy cukrové třtiny. Destiluje se v multikolonovém zařízení a zraje převážně v sudech z amerického dubu, ve kterých byla předtím uložena Tennessee Whiskey. Tato ročníková edice byla destilována v roce 2011. Zrála po dobu 10 let v sudech po americké whiskey a lahvována byla v sudové síle 61,1 %. Rum Shark Dominicana 2011 SV Barrel 5 61,1% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Era of Discovery Belize The Great Blue Hole UFO 1 65,5% 0,7 l – investiční alkohol

    1 350 

    Touto edicí vstupuje značka Rum Shark do nové éry plné překvapení. Podařilo se totiž do České republiky dovézt a uložit ke zrání rozsáhlé rumové zásoby z palírny Travellers v Belize. Z jedné z nejkrásnějších středoamerických zemí rumy putovaly do společnosti Rudolf Jelínek, která se stala partnerem pro jejich další zrání. The Great Blue Hole, rum pojmenovaný po fenomenálním krasovém závrtu v Belize, je prvním plněním z edice zvané Era of Discovery a lahvován byl již v České republice. Jde o přírodní a neupravovaný rum, který v Belize zrál v sudech po bourbonu. Lahvován byl v sudové síle 65,5 %. Aroma: vanilky, karamelky, banány, dub, krvavý pomeranč, citrusy, med, lak na parkety. Chuť: smetana, hořká čokoláda, spálené dřevo, pomeranč, grepová kůra, vínovice. Rum Shark Era of Discovery Belize The Great Blue Hole UFO 1 65,5% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Multi Sada Belize Cognac Finish (2 ks) 62,5% 1,4 l – investiční alkohol

    4 670 

    Multi sada obsahuje 2 rumy z palírny Travellers v Belize, které dozrávaly v sudech po koňaku. Travellers Belize 2006 Cognac Finish Destilováno: 2006 Stáří: 17 let (15 tropické, 2 kontinentální) Lahvováno: 2023 Přírodní barva: ano Typ sudu: sud po koňaku Obsah alkoholu: 64 % (sudová síla) – 553 ks lahví Aroma: tropické ovoce, med, citrusy, koření, vanilka, pomeranč, vlhký sklep. Chuť: tropické ovoce, vanilka, med, byliny, hořká čokoláda, spálené dřevo, zemitá. Travellers Belize Cognac Finish Stáří: bez udání věku (tropické a kontinentální) Lahvováno: 2023 Přírodní barva: ano Typ sudu: sud po koňaku Obsah alkoholu: 61 % Aroma: tropické ovoce, exotické koření, citrusy, vanilka, dub, čokoláda, med, třtinový cukr, vlhký sklep. Chuť: hořká čokoláda, vanilka, spálený dub, tropické ovoce, káva, hořké mandle, citrusy, pomerančová kůra, bylinky, pepř. Rum Shark Multi Sada Belize Cognac Finish (2 ks) 62,5% 1,4 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Multi Sada Belize Pineau des Charentes Finish (2 ks) 62,5% 1,4 l – investiční alkohol

    4 670 

    Multi sada obsahuje 2 rumy z palírny Travellers v Belize, které dozrávaly v sudech po aperitivním víně Pineau des Charentes. Travellers Belize 2006 Pineau des Charentes Finish Destilováno: 2006 Stáří: 17 let (15 tropické, 2 kontinentální) Lahvováno: 2023 Přírodní barva: ano Typ sudu: sud po Pineau des Charentes Obsah alkoholu: 64 % (sudová síla) – 502 ks lahví Aroma: smetana, lesní ovoce, čokoláda, citrusy, koření, propolis, med, zemité, Pineau, piliny, třtinový cukr. Chuť: maliny, smetana, hořká čokoláda, červený pomeranč, ostružiny, byliny, spálené dřevo, sušené ovoce, Pineau, káva. Travellers Belize Pineau des Charentes Finish Stáří: bez udání věku (tropické a kontinentální) Lahvováno: 2023 Přírodní barva: Ano Typ sudu: sud po Pineau des Charentes Obsah alkoholu: 61 % Aroma: květiny, sušené ovoce, káva, třtinový cukr, pomerančová kůra, citrusy, med, čokoláda, třešně. Chuť: sušené ovoce, hořká čokoláda, Pineau, spálené dřevo, káva, vinný sud, grep. Rum Shark Multi Sada Belize Pineau des Charentes Finish (2 ks) 62,5% 1,4 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Multi sada Belize Triplet 61,0% 2,1 l – investiční alkohol

    4 160 

    Značka Rum Shark vám s hrdostí představuje první edici rumů, jejichž dozrávání probíhalo zde, v České republice. Poté, co se v destilerii Travellers v Belize podařilo zajistit dostatečně rumové zásoby, byly převezeny do ČR, kde byly uloženy ke zrání do speciálně vybraných sudů u věhlasné moravské firmy RUDOLF JELÍNEK. Společnost, jejíž historie sahá až do roku 1891, nabídla jak skladovací prostory, tak hlavně kvalifikaci, zázemí a znalosti potřebné při dalších krocích, které jsou nedílnou součástí procesu. Tyto kroky zahrnují vše, od pravidelné kontroly zrání, až po stáčení a lahvování finálního produktu. Rum zrál v sudech po různých destilátech, aby bylo dosaženo co nejrozmanitější palety chutí a vůní. Máte tak možnost ochutnat rum dozrávající v sudu po Grande Champagne koňaku a po Pineau des Charentes z Francie. Tyto destiláty patří k francouzskému národnímu bohatství a jsou zde na ně patřičně hrdí. Sudy byly vyrobeny z francouzského dubu, který pochází z lesa Tronçais ve… Rum Shark Multi sada Belize Triplet 61,0% 2,1 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Multi Sada Venedom Potente 61,3% 1,4 l – investiční alkohol

    2 100 

    Salto Angel Venezuela 2009 61,5 % Destilováno: 2009 Stáří: 12 let (plně tropické) Lahvováno: 2022 Přírodní barva: ano Typ sudu: znovunaplněný dubový sud Obsah alkoholu: 61,5 % (sudová síla) Aroma: tropické ovoce, med, citrusy, pomeranč, propolis, starý vinný sud. Chuť: pomeranč, smetana, tropické ovoce, hořká čokoláda, spálené dřevo, koření, vanilka, med. Dominicana Single Vintage 2011 Barrel #5 Destilováno: 2011 Stáří: 10 let (plně tropické) Lahvováno: 2022 Přírodní barva: Ano Typ sudu: sud po whiskey Obsah alkoholu: 61,1 % (sudová síla) Aroma: citrusy, čokoláda, dub, vanilka, ořechy, bylinky, třtinový cukr, koření, dřevěné piliny. Chuť: hořká čokoláda, vanilka, ořechy, hořké mandle, spálené dřevo. Rum Shark Multi Sada Venedom Potente 61,3% 1,4 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Multi Sada Venedom Suave 54,05% 1,4 l – investiční alkohol

    1 990 

    Salto Angel Venezuela 2009 47 % Destilováno: 2009 Stáří: 12 let (plně tropické) Lahvováno: 2022 Přírodní barva: ano Typ sudu: znovunaplněný dubový sud Obsah alkoholu: 47 % Aroma: ananas, dub, pomeranč, vanilka, čokoláda, bonpari, med, tropické ovoce, propolis. Chuť: citrusy, tropické ovoce, zázvor, roiboos, med, vanilka, kakao. Dominicana Single Vintage 2011 Barrel #1 Destilováno: 2011 Stáří: 10 let (plně tropické) Lahvováno: 2022 Přírodní barva: ano Typ sudu: sud po whiskey Obsah alkoholu: 61,1 % (sudová síla) Aroma: sušené květiny, citrusy, ovoce, čokoláda, ořechy, karamelky, dub, olejnaté. Chuť: vanilka, hořká čokoláda, hořké mandle, spálené dřevo, ořechy, citrusy. Rum Shark Multi Sada Venedom Suave 54,05% 1,4 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Venezuela 2009 47% 47,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 350 

    12 let pouze tropického staření a zcela bez aditiv to je Rum Shark Venezuela 2009. Vítejte ve Venezuele, v zemi, jejíž oficiální název zní „Bolívarovská republika Venezuela“. Jméno je španělskou zdrobnělinou názvu Venezia (Benátky). Venezuelu nejspíše znáte pro její nádherné písčité pláže, nebo obrovské národní parky plné rozmanité fauny a flóry. Určitě jste slyšeli o jejím pohoří bez vrcholků (Roraima) nebo také o jezeru Maracaibo, jehož stáří se pohybuje mezi 20 a 36 miliony let a představuje nejaktivnější oblast pro údery blesků na světě (jev zvaný Catatumbo s intenzitou až 28 úderů blesků za minutu). Nachází se zde také jeden unikátní přírodní útvar, v jazyce kmenu jihoamerických indiánů Pemonů znám jako Kerepakupai Merú (vodopád nejhlubšího místa). Jedná se o nejvyšší vodopád na světě – Salto Ángel (Angelův skok). Vodopád je pojmenován po americkém letci a dobrodruhovi Jamesovi Crawford Angelovi, který ho v roce 1933 objevil. Salto Ángel leží na řece Gauya, má výšku 979… Rum Shark Venezuela 2009 47% 47,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Rum Shark Venezuela 2009 61,5% 61,5% 0,7 l – investiční alkohol

    1 550 

    12 let pouze tropického staření a zcela bez aditiv to je Rum Shark Venezuela 2009. Vítejte ve Venezuele, v zemi, jejíž oficiální název zní „Bolívarovská republika Venezuela“. Jméno je španělskou zdrobnělinou názvu Venezia (Benátky). Venezuelu nejspíše znáte pro její nádherné písčité pláže, nebo obrovské národní parky plné rozmanité fauny a flóry. Určitě jste slyšeli o jejím pohoří bez vrcholků (Roraima) nebo také o jezeru Maracaibo, jehož stáří se pohybuje mezi 20 a 36 miliony let a představuje nejaktivnější oblast pro údery blesků na světě (jev zvaný Catatumbo s intenzitou až 28 úderů blesků za minutu). Nachází se zde také jeden unikátní přírodní útvar, v jazyce kmenu jihoamerických indiánů Pemonů znám jako Kerepakupai Merú (vodopád nejhlubšího místa). Jedná se o nejvyšší vodopád na světě – Salto Ángel (Angelův skok). Vodopád je pojmenován po americkém letci a dobrodruhovi Jamesovi Crawford Angelovi, který ho v roce 1933 objevil. Salto Ángel leží na řece Gauya, má výšku 979… Rum Shark Venezuela 2009 61,5% 61,5% 0,7 l v akci za cenu Kč.